Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, dani666 כתב:

באמת מוכרחים לברר מה המצב הכלכלי של יבואן קיה.

מתקפת היחצנים הזולה שלו כאן בפורום בחדשים האחרונים מעלה אצלי תהיות לגבי מצבו הכלכלי.

המצב הכלכלי שלו מצויין, המוסכים מפוצצים ברכבים ויש עבודה.

מה שיותר מדאיג זה הזילזול שיש בחלק מהמוסכים כלפי לקוחות פרטיים, שוק הכרמל פראייר לידם.
אם זה היה לובינסקי, הוא מעלים אותו מזמן על המוקד כאן בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 9 שעות, dani666 כתב:

באמת מוכרחים לברר מה המצב הכלכלי של יבואן קיה.

מתקפת היחצנים הזולה שלו כאן בפורום בחדשים האחרונים מעלה אצלי תהיות לגבי מצבו הכלכלי.

אין לו יכולת כספית לשלם עבור פרסום נורמלי,  כולל כאן בפורום שהוא נאלץ להיעזר ביחצנים זולים שמגורדים מתחתית החבית?

כמובן התנצלותי הכנה כשטל4004 יוכיח שהוא משתמש טהור כוונות.  יש לי ספק שהוא יוכיח זאת.

כבר שנים שפורומים שונים מלאים ביחצנים של קיה. אני זוכר אותם עוד מפורום המכוניות של תפוז בו גלשתי לפני יותר מ-3.5 שנים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, wildlands2019 כתב:

^

חיים פעם אחת? , לפתע חשבתי שהוא קונה פירארי, 

חשוב לציין את מיכל האוריאה בעייתי לפני שרצים להמליץ לפות"ש לקנות את דגמי הדיזל של היצרן,  אפילו יש תביעה ייצוגית נגד לובינסקי.

לכן גם אתה נשמע כמו איש מכירות:

רק שאני רשמתי את זה בגלל שהבן אדם התלבט קשות בין שני רכבים שהוא בחר והתלהב ולא ברכב שאני בחרתי בשבילו ואני דוחף אותו אליו, קיצר יצאת נעל כרגיל😁.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...