Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך בעקבות תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעבר פגיעה והוחלפה לו דלת ימין, מצרף דוח שמאי. בסה"כ הוגדר 1.3% ירידת ערך

א. האם לדעתכם יש פה פגיעה אמיתית ברכב? מבחינת בטיחות או השימושיות שלי

ב. מבחינת הסחירות שלו כשאני אהיה המוכר- כמה לדעתכם זה פוגע ברכב? 5%? 10? יותר? אציין כי מדובר ברכב לא מאוד פופולרי

Screenshot_20211017-214438.jpg

פורסם

*תבקש לראות דוח שמאי מלא למקרה שזה רק מה שהראו לך כי אני בעבר התעניינתי ברכב שקיבל ירידת ערך רק של 3% בתאונה.. מבדיקה של עבר ביטוחי ואז גם בדיקה של דוח שמאי מלא אשר התהדר בכותרת ענקית וגדולה של "אובדן להלכה" ירדתי מהרכב מהר מאוד..

בגדול אם אכן מדובר רק בדלת ולא נפגעה שום שלדה ושום כלום אז לא נורא.. 

חשוב דוח שמאי מלא ובדיקה מקיפה ובבדיקה תגיד להם שהרכב עבר תאונה ואתה רוצה לגלות את חומרתה..

(עוד לפני הבדיקה ממליץ להתכפופף קצת להסתכל בעין שאין שום עיקומים וקיפולים אולי אם תראה משהו בולט זה יעזור לך להחליט אם לקחת בכלל לבדיקה)

פורסם
לפני 6 דקות, online כתב:

*תבקש לראות דוח שמאי מלא למקרה שזה רק מה שהראו לך כי אני בעבר התעניינתי ברכב שקיבל ירידת ערך רק של 3% בתאונה.. מבדיקה של עבר ביטוחי ואז גם בדיקה של דוח שמאי מלא אשר התהדר בכותרת ענקית וגדולה של "אובדן להלכה" ירדתי מהרכב מהר מאוד..

בגדול אם אכן מדובר רק בדלת ולא נפגעה שום שלדה ושום כלום אז לא נורא.. 

תודה רבה

נתנו לי דוח מלא, זה רק מה שציטטתי פה

מעבר לזה- כמה לדעתך זה יכול לפגוע בסחירות של הרכב?

פורסם
לפני 5 דקות, פראג כתב:

תודה רבה

נתנו לי דוח מלא, זה רק מה שציטטתי פה

מעבר לזה- כמה לדעתך זה יכול לפגוע בסחירות של הרכב?

באמת שאינני מסוגל להעריך .. מה שכן במידה ותלך על זה אז ממליץ לשמור על המסמכים במקום בטוח ככה שבעתיד תוכל להציג.. אני אישית לא הייתי קונה רכב שעבר תאונה ואין לכך דוח שמאי עכשיו במידה והדוח שמאי אכן לא מצייר נזק גדול והבדיקה אכן טובה ואני מעוניין ברכב אז זה לא משהו שהיה מונע ממני אישית לרכוש את הרכב אבל קח בחשבון שאני כן אדע על מה להסתכל ואך לבנות לעצמי את הביטחון בקניה בעוד מישהו אחר פשוט יחשוש אז באמת שהחלטה שלך..

אינני מסוגל להעריך כמה יפגע אם יפגע:)

פורסם

מבחינת סחירות תלוי בן כמה הרכב, ובן כמה יהיה כשתמכור אותו.

אם זה רק דלתות אז זה לא נורא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דלת מוחלפת בברגים כל עוד לא מדובר ברכב בן שנה-שנתיים לא רואה בעיה. 

כן הייתי בודק אם נפגע העמוד בין הדלתות, אם העמוד נצבע הייתי יורד מהרכב. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, yulianx כתב:

מבחינת סחירות תלוי בן כמה הרכב, ובן כמה יהיה כשתמכור אותו.

אם זה רק דלתות אז זה לא נורא.

2017, אם כי לא מאוד יקר כי רכב לא פופולרי (508)

מקווה להחזיק לפחות 3-4 שנים

עריכה אחרונה על ידי פראג
פורסם
לפני 21 דקות, פראג כתב:

2017, אם כי לא מאוד יקר כי רכב לא פופולרי (508)

מקווה להחזיק לפחות 3-4 שנים

שמע אכן לא רכב פופולרי וזה לטובתך רק תזכור שגם במכירה הוא כנראה יהיה לא פופולרי אבל בהחלט רכב מעניין.. משפחתית גדולה("מנהלים"), גיר אמין ומנוע שעל פניו גם נחשב לאמין(נמצא ב 3008 הנפוץ יותר ונראה שמתפקד בצורה טובה)

אם מדובר בסך הכל דלת שהוחלפה באמת שלא הייתי פוסל רק כותב שנשמח לשמוע עדכונים ממך.. אני בעתיד בהחלט שוקל על לקנות רכב כזה כרכב שני לבית למרות שיש עוד זמן כי הנוכחי עוד עושה חיל בצורה יפה אבל זו בהחלט מועמדת רצינית להחליף בעתיד את ה C4 המזדקנת שלי (יש עוד מועמדות אבל זו לדעתי כרגע הכי הרבה VFM)

פורסם

אם כך פחות הייתי חושש מסחירות בעבקות הדלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...