Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים לרדיאטור איביזה 2013 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

רציתי לדעת איזה מים לרדיאטור מומלץ לשים באיביזה 2013 1.4 ידני? יש מוסכים שאומרים g13 יש מוסכים שאומרים g12 ויש בכלל כאלה שאומרים g12++ 

וגם, אם אני לא יודעת איזה מים יש לי כרגע (רק שהם ורודים) האם מומלץ לרוקן ולמלא חדש או שאפשר לשים מעל מים חדשים?

פורסם

G13 זה הנוזל העדכני ב VW.

בזמנו ה G12 היה בשימוש. ל G13 אותן התכונות של ה G12 ויותר.  השתמש בתערובת מוכנה של נוזל הקרור ואל תדלל לבד. למערכת הקירור אין טולרנטיות למיים מלאי האבנית שלנו בארץ.

https://www.mosheparts.co.il/product/נוזל-קירור-סגול-g13-מוכן-לשימוש-מקורי-15l

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

על מנת להיות בטוח, אני הייתי מרוקן הכל וממלא מחדש.

שוב, קנה את הנוזל המוכן לשימוש, אל תנסה לשחק עם הכנת תערובת לבד. (למרות שמוסבר איך לדלל 50%/50% עם מיים מזוקקים) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ניצן44 כתב:

ולרוקן את מה שיש לי כרגע במיכל או לשפוך מעל? אין לי מושג מה יש כרגע, הרכב בבעלותי חודשיים…

השאלה היא למה?

למשל - חסר נוזל? 

פשוט מוסיפים למיכל עיבוי (רק כשהאוטו "קר").

G13 הכי מעודכן אך גם G12 עומד בתקן.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...