Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום מחזיק במיצובישי ספייס סטאר 2015 שמשרתת אותי נאמנה אני מתלבט בנוגע לשדרוג הרכב לספארק ברמת גימור פרמיאר מכמה סיבות: 

1. בספייס סטאר המנוע רועש למדי ורועד בצורה מוגזמת( למיטב הבנתי בספארק הוא 4 צילינדרים)

2. הרכב שלי עבר תאונה קלה בדלת ולמרות התיקון התחושה נשארה מבאסת... 

3. הרכב נוסע בסדר אבל יש איזו השהייה מעצבנת בלחיצה על הדוושה לעיתים( הבנתי שזה תקין וככה זה )

יתרונות הספארק: 

מנוע יותר גדול בנפח של 1.4 עם 98 כ"ס לעומת 80 כ" ס ונפח של 1.2 במיצובישי ספייס סטאר שלי, ועשר כריות אוויר לטובת הספארק

וגם מרגיש לי לפחות לפי העין שהחתך צמיג של הספארק יותר רחב ביחס לספייס סטאר ששם יש "גלגלי מריצה ". 

לפי קריאה בפורום בחו"ל הספארק נחשבת למאוד אמינה 

תאכלס התבלטות שלי האם הרכב אמין בכלל? כי כידוע שברולט הוציאה מספר דגמים מאוד לא אמינים במרוצת השנים ביניהם גם הספארק הקודמת( דוושת קלאץ קורסת ושלל בעיות מוזרות ) ושלא נדבר על ה שברולט קרוז שהוגדרה על ידי רבים כפח זבל על גלגלים אז לכן מה שאני שואל את עצמי אם זה לא פתח לבעיות? על הנייר ה שברולט ספארק נראת מעולה בתור תחליף למיצובישי שלי אבל עד היום הספייס סטאר שלי הוכיחה אמינות מופלאה וחוץ מטיפול בזמן שנעשה פעם בשנה לא חוויתי שום תקלות. 

מה דעתכם שווה להחליף? 

פורסם

הספארק די אמינה ולפחות כאן בפורום,לא נשמעו תלונות מיוחדות.

בשברולט יש גיר אוטומטי רציף אבל, אתה בקושי תרגיש אותו הודות לשילוב מנוע 1.4 (לא טורבו כמו בקרוז כך שאין מה לדאוג).

כן חשוב לבצע טיפולים בזמן ולהשתמש בחלקים איכותיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הספארק תהווה שידרוג מבחינת הבידוד, ביצועים, אין רעידות בסרק, מה שכן המושבי עור ברמת אבזור הבכירה היו לא נוחים בשבילי- נוקשים.

לא ראיתי בפורום תלונות לגבי הספארק.

לרכב יש גיר רציף, אבל הוא מדמה יחסי העברה לכן מרגיש פחות כמו רציף אלא יותר כמו פלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקטע שוודקא המושבים בספארק ברמת רבזור הנמוכה נוחים יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, ereznaa כתב:

אופציה ב היא לקחת asx 2018 מהשכרה עם 80 אלף ק"מ מה כדאי? 

אם אתה לא צריך רכב בגודל של ה-ASX אז לא כדאי. סתם פתח לצרות ולהוצאות.

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

איזה צרות?

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

איזה צרות?

לדוגמא, חוסר יכולת למצוא חניה. לדוגמא, תקלות שנובעות מתחזוקה לקויה בחברת ההשכרה או מהקילומטרז' הגבוה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היום הייתי בסניף היבואן בפתח תקוה ישבתי הספארק החדשה אני מודע שיש תחושה טובה הרכב מרגיש יותר "רכב" מבחינת המנוע חוץ מזה הinterior לא גדול יותר מהספייס סטאר אבל תנוחת הנהיגה הרבה יותר טובה. הציעו לי לעשות טרייד אין על הרכב שלי אך הדבר תלוי בבדיקה על חשבוני במכון בדיקה שנמצא סמוך אליהם לפי מה שאמרו לי אני צריך לתת מקדמה של 1000 שקל להביא את הרכב שלי לבדיקה אצלם ולקבל הצעת מחיר עובר הרכב שלי הנציג אמר לי שבמידה ואני לא מעוניין בהצעה שהם יתנו לי על הרכב שלי אז אני נאלץ לשלם 400 ש"ח עבור המכון בדיקה, זה קצת מרגיש לי לא נוח שעבור רק לקבל הצעת מחיר בשביל הרכב שלי אני אוטומטית צריך לשלם מהכיס שלי לכן אני לא יודע מה  כדאי לעשות. ואני בכלל שואל את עצמי האם זה שווה את השדרוג 

פורסם

נסיעת מבחן תענה לך על התשובה.

פורסם

כאשר רכשתי פנדה גם אותי במקדמה או ב400 שקל זה בעצם עבור הבדיקה במידה ותחליט לא ללכת על עיסקת הטרייד אין.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.9.2021 בשעה 20:22, yulianx כתב:

הספארק תהווה שידרוג מבחינת הבידוד, ביצועים, אין רעידות בסרק, מה שכן המושבי עור ברמת אבזור הבכירה היו לא נוחים בשבילי- נוקשים.

לא ראיתי בפורום תלונות לגבי הספארק.

לרכב יש גיר רציף, אבל הוא מדמה יחסי העברה לכן מרגיש פחות כמו רציף אלא יותר כמו פלנטרי.

האם מושבי ה"עור" מתחממים מאוד בשמש בקיץ?

• תוכן חדש...