Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום, יש ברשותי הונדה סיוויק שנת 2008 רציתי להחליף את הרמקולים ולשים גם מולטימדיה.

ברשותי גם סאב ומגבר של חברת Alpine SBE 1244 BR ומגבר alpine bbxf1200. תקציב של עד 2000 שח?

אילו רמקולים אתם ממליצים וגם מסך מולטימדיה? 

תודה לעוזרים!!

עריכה אחרונה על ידי VeNeZia94
פורסם

הכל תלוי בתקציב... אי אפשר להמליץ בלי זה

אל תשכח שיש עלויות התקנה + אביזרים למשל טבעות לרמקולים, פלסטיקה למולטימדיה וכו..

פורסם

לגילוי נאות אני עובד בתחום

האם אתה מחפש מולטימדיה עם אפשרויות כמו קאר פליי וכו או סתם משהו פשוט? 

• אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם
לפני 2 דקות, Daniel car systems כתב:

לגילוי נאות אני עובד בתחום

האם אתה מחפש מולטימדיה עם אפשרויות כמו קאר פליי וכו או סתם משהו פשוט? 

לא מחפש עכשיו  מולטימדיה מטורפת אבל רצוי שיהיה מסך עם וויז ויוטיוב, לדעתך מה יכול להתאים בתקציב של 2000?

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, VeNeZia94 כתב:

לא מחפש עכשיו  מולטימדיה מטורפת אבל רצוי שיהיה מסך עם וויז ויוטיוב, לדעתך מה יכול להתאים בתקציב של 2000?

לגבי המסך וההתקנה שלו כן 

לגבי התקנה של הסאב והמגבר אתה לא תצליח בתקציב הזה אם אתה מעוניין מוזמן לפנות אליי

עריכה אחרונה על ידי Daniel car systems
  • רעיון טוב! 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

ממליץ לך לבדוק אפשרויות מול מתקין מערכות, לא מול חנות שרק מוחרים ציוד. דניאל קאר סיסטאם הוא אחד המתקינים שבהחלט ניתן להתייעץ איתו לגבי מערכת כולל מולטימדיה.

• תוכן חדש...