Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מסחרית קטנה כגון רנו קונגו (אין לי כיוון ברור)

חשוב לי חיסכון בדלק ותחזוקה

וזולה 

חוץ מזה לא מעניין אותי איך הוא נראה מבחוץ או מבפנים מאפס למאה וכל זה, 

רק שיהיה קופסה על ארבע שלוקחת דברים ממקום למקום בלי בעיות ובזול.

תקציב הכי זול אין לי כיון כמה שעולה אין מה לעשות.

אשמח לרעיונות לדגמים ומה צריך לבדוק בכל אחד.

תודה רבה

פורסם

בגדול תצטייד בהרבה סבלנות,

מרבית המכוניות האלו עבדו קשה, ולמצוא אחת טובה בזול יהיה קשה
דובלו, קנגו והברלינגו אמינות מאוד (כמדומני לברלינגו היו 2 ריקול) אבל מה שהכי חשוב זה התחזוקה לאורך כל הדרך.

פורסם
לפני 8 שעות, llaavvii כתב:

דובלו, קנגו והברלינגו אמינות מאוד

דווקא לדובלו יש לפעמים בעיות בטורבו ובראש מנוע

לדעתי הטוב ביותר הוא ברלינגו או פרטנר 2000 טורבו דיזל ידני.

האמין ביותר הוא ברלינגו 1.9 ללא טורבו אבל חלש- 71 כ"ס.

משתדל לעזור

פורסם

אתה חייב להגדיר תקציב, סדר גודל. 

10 אלף? 20? 40?

רוב הכלים אלו אחרי 6-7 שנות שימוש ממוצע כבר עייפים ואחרי 10-12 שנים גמורים, יש יוצאים מן הכלל אבל לא הרבה. 

אי אפשר לקנות כזה רכב ב 5000 שקל ולעבוד איתו בשקט, אתה תפסיד הרבה ימי עבודה והרבה כסף. 

וכן יש את ההוא עם מסחרית שנת 2001 יד ראשונה פרטית שטיפל בה הייטב ונסע רק 150 אלף ק"מ. יש. אחד ל 1000 בערך. לך תמצא. 

אם הכיוון הוא למשהו באיזור 10.000 ש"ח, חפש ברלינגו 2.0 ליטר טורבו, שנים 2003-2007. רכב עמיד ואמין באופן יחסי. 

פורסם
בתאריך 5.9.2021 בשעה 14:20, נהג שלא ממש יודע כתב:

אם אני מעיף מבט מלמעלה אני רואה שהפיאט קובו הכי זולה, יש סיבה לזה?

היא קטנה משמעותית מאחרות, חלק גדול מהן עם מנוע בנזין חלש ולא חסכוני, גם כחדשה עלתה הרבה יותר זול. 

פורסם

אם התקציב גדול יחסית, תנסה לחפש רכב שהיה של נכה.

אני יודע שבתקופות מסוימות ביטוח לאומי נתן פיאט דובלו או פולקסווגן קאדי.

זה לא אומר כלום על המצב של הרכב, אבל יש לפעמים רכבים שמורים כאלו שלא נסעו הרבה וטופלו בזמן, אז שווה לבדוק (שוב, בהנחה שהתקציב מתאים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

היא קטנה משמעותית מאחרות, חלק גדול מהן עם מנוע בנזין חלש ולא חסכוני, גם כחדשה עלתה הרבה יותר זול. 

גם הקובו דיזל מאוד עגלתית, אני לא יודע אם בכלל הגיעו כאלה ידניות, לדעתי רובן רובוטיות עם גיר חד-מצמדי.

לחיוב, זה הרכב עם יחס נפח לגודל הכי גדול שנתקלתי בו, סופר שימושי, דלת אחורית מתרוממת ולמיטב זכרוני גם שתי דלתות צד.

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 5.9.2021 בשעה 13:37, נהג שלא ממש יודע כתב:

אני רוצה לקנות מסחרית קטנה כגון רנו קונגו (אין לי כיוון ברור)

חשוב לי חיסכון בדלק ותחזוקה

וזולה 

חוץ מזה לא מעניין אותי איך הוא נראה מבחוץ או מבפנים מאפס למאה וכל זה, 

רק שיהיה קופסה על ארבע שלוקחת דברים ממקום למקום בלי בעיות ובזול.

תקציב הכי זול אין לי כיון כמה שעולה אין מה לעשות.

אשמח לרעיונות לדגמים ומה צריך לבדוק בכל אחד.

תודה רבה

מכוניות עבודה בישראל, כבר אחרי 3 שנים על הכביש, נראות כמו פח אשפה - וגם במצב פח אשפה. אתה מצפה לקנות רכב בן 10-15 ושיהיה חסכוני בתחזוקה ודלק ?
נראה לי שאתה לא בכיוון.

בשביל שנדע אם להמליץ על קנגו\ברלינגו או סוזוקי באלנו 95', מציע שתלך קודם לבנק ותבדוק מה האפשרויות\מסגרת תקציב שאתה יכול לקנות רכב כזה - ומשם ננסה לכוון אותך.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 36 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא יודע אם בכלל הגיעו כאלה ידניות

יש קובו דיזל ידניות, כנראה באמת היחס הוא לטובת הרובוטיות אבל יש. 

פורסם (נערך)

פתרון פשוט לבעיה שלך זה לקחת רכב מסחרי שאף אחד אף פעם לא עשה בו שימוש מסחרי.

בגדול, מיניבוסים ומסחריות ששימשו נכים בלבד זו אופציה פנטסטית אבל כנראה שתשלם מעל מחירון. לדעתי עדיף על פחי האשפה בני עשר שנים שעבדו קשה.

תכניס ליד 2 מילת חיפוש "נכה".

אופציה נוספת היא צרפתיה שמנה אבל לא מסחרית, כגון 5008, C4 פיקאסו במצב מכאני טוב (אין הרבה כאלה). 

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם

מה אתה צריך להעמיס /להוביל?

יש מצב שעדיף לך רכב גדול אחר ולא מסחרית משיקולים שצויינו לעיל - רובן שחוטות למוות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וואו ממש ממש תודה על כל העזרה 

אני צריך את הרכב למסלול של פעמים בשבוע לסחוב עיתונים (זה כבד נורא אבל לא תופס כל כך הרבה מקום)

ואז כבר שיהיה רכב שני (שלא אכפת לי איך נראה)

אבל אני רוצה רכב גדול כי אם אני כבר קונה שיהיה משהו שמחר אני יוכל לעשות עליו עוד משלוחים מזדמנים,

אני חשבתי לקנות רכב ב5000 ולהניח עוד 5000-7000 לתיקונים שאז יוצא לי רכב טוב כבר ב12000, שאם אני קונה כזה רכב כבר ב12000 אף אחד לא מתחייב לי שאני לא יהיה צריך להוציא את אותם 7-5 אלף גם על תיקונים.

אשמח לעוד חוות דעת גם על רכבים וגם על הדרך.

ובגלל שאני לא כל הזמן על הרכב אני לא הולך להפסיד ימי עבודה כי אני ילך בזמני הפנוי

פורסם

בשביל מה שאתה מתאר מספיק פרייבט רגיל, מקסימום סטיישן.

תיקח את הכי שמור 'אתה מוצא בתקציב, שכח ממסחרית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...