Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K בערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סוף סוף מכרתי את הרכב שבבעלותי 5 שנים ואני מעוניין להתקדם.

הסכום הוא 30 עם החרגה של 5K.

אני מחפש לרכוש משפחתית שתיהיה נוחה לנסיעות יחסית ארוכות של כ1 וחצי שעתיים (ים המלח וכו) לל5 נוסעים, מדובר בנסיעות שהתקיימו פעם ב. למקרה שכן יהיו, זהו קריטריון חשוב שאני צריך.

מבחינת דלק, לא הכי חשוב שיהיה ממש חסכוני אבל כמה שיותר כמובן שאשמח, לא על חשבון דברים חשובים יותר שאציין.

תא מטען אני מעוניין שיהיה גדול יחסית, מספיק ל2/3 מזוודות גדולות לטיולים.

מבחינת מרחק נסיעה שנתי, אני מעריך שכיוון שאני נוסע לעבודה באוטובוס, לא יהיה הרבה שימוש בשנה/שנתיים הראשונות, הערכה של כ10K בשנה.

חשבתי על הדגמים הבאים אך אני לא בטוח עם ב30-35K זה משהו שניתן לרכוש עם קמ נמוך יחסית (100K).

טויוטה קורולה, סקודה אוקטביה, ???

לבנתיים 2 הדגמים שאני חושב ללכת עליהם במידה ואתם חושבים שבמחיר הזה אפשר למצוא אותם בשנתון וק"מ סביר.

ראיתי מודע של אוקטביה יד 1, שנה 2012 עם 100K וכמה שדרוגים (סאנרופ, מולטימדיה וכו), במחירון רשום שהרכב שווה סביבות ה24K, האם הגיוני שהמוכר יבקש 10 מעל?

אשמח לעצות וכו, תודה!

פורסם

מה דעתכם על:

Toyota Corolla 2013~

Skoda Octavia 2014

Hyundai i35 2014

האם לפי הקריטריונים שלי הם מתאימים? חשבתי גם על מאזדה 3 אבל אני זוכר שלא המליצו לי עליו.

פורסם

עם נסועה נמוכה כזאת צריכת הדלק באמת לא פרמטר חשוב. 
הדגמים שציינת סבירים - האוקטביה היא המרווחת שבהם אבל יכולה להיות בעיה עם הגיר.
הייתי מוסיף גם קיה פורטה לרשימה.
מזדה 3 לא רעה אבל יותר צפופה מהאחרות (אני חושב שגם נופלת בקריטריון של תא המטען)

איזה רכב היה לך קודם?  הוא התאים לדרישות שלך?

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היי תודה על התגובה.

היה לי I20 והיא לא סיפקה אותי, מאוד איטית ולא סוחבת, גם תא מטען קטן אז היינו צריכים להסתדר איכשהו.

דווקא אוקטביה הייתה בסדר עדיפות גבוה, מה הבעיה בגיר? ומה צפוי הנזק/תשלום על הנזק?

פורסם

מצמדים- בערך 3.5 אלף להחלפה.

מח גיר משופץ כ 4 אלף.

אבל מבחינך ביצועים היא תהיה עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

מצמדים- בערך 3.5 אלף להחלפה.

מח גיר משופץ כ 4 אלף.

אבל מבחינך ביצועים היא תהיה עדיפה.

מפחיד, לא זול העסק אם באמת קורה משהו..

• תוכן חדש...