Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנטיס 1.6 2003

הרכב אצלי כמה שנים, לפני שנתיים החלפתי סליל הצתה, כי הרכב קרטע וקפץ, אבל הפעם המקרה שונה
אני מניע את הרכב בבוקר, מפעיל מזגן, המזגן עובד טוב, המנוע נשמע טוב, אבל פתאום סוג של שיהוק/גיהוק (במונחים אנושיים)
כאילו אין לו אוויר והוא נחנק לחצי שנייה, הרכב בחצי שנייה הזאת טיפה קופץ. זה בעיקר מורגש כאשר אני נמצא בהילוך (D) או ברוורס.
שמתי לב שכשהמזגן לא מופעל, כמעט ואין 'גיהוקים' כאלה, והמנוע עובד 90% מהזמן בלעדיהם. אבל הם מתרחשים גם כשאין מזגן, רק מחמירים כשהוא עובד.
הרכב נוסע טוב, לא מרגיש איבוד כוח, רק ברמזור כשאני נותן גז, אז פתאום נכנס 'גיהוק' כזה וכאילו לחצי שניה אין לו כוח.

אחרי נסיעה של 20 דקות בכביש בינעירוני - הגיהוקים האלה מתמתנים והולכים ופוחתים, אבל עדיין קיימים, רק לא בתדירות של ההנעה בבוקר.
הטורים גבוהים בהנעה, ומתייצבים אחרי 3-4 דקות כמו תמיד על סביבות 750.
בבדיקת OBD אני רואה שה-VACUM נופל בזמן ה'גיהוק' הזה מעט, וגם הטורים נופלים לחצי שנייה ל-650 בערך ומיד מתייצבים על 750.
הסריקה ב-OBD לא מראה שום תקלה קיימת, כל הבדיקות תקינות, כולל חיישן חמצן וכל המסביב.
בזמנו שהיה לי בעיה עם הסליל הצתה, מיד הסריקה הראתה MISFIRE, הפעם לא קיים.
החלפתי גם פילטר אוויר, אבל אין שינוי איתו או בלעדיו.

מה עוד יכול להיות? 

תודה לעונים

• תוכן חדש...