Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששטפתי את האוטו עם גרניק גיליתי באחד מהפנסים האחוריים קונדנסציה וטיפות מים - כך שאני מניח שאיפשהו הפנס לא היה אטום. כיון שזו פעם ראשונה שזה קורה לי, וזה אחרי שהחליפו נורה במסגרת הטיפול במוסך, אני מעריך שיש קשר בין השניים

אני לא רוצה להשאיר מים בתוך הפנס, כדי שלא תיווצר חלודה על מגעי הנורות ושאר חולירות, אבל כיון שהפנס אטום לגמרי אין לי מושג מה הדרך הכי טובה להיפטר מהמים. פרקתי את הפנס, הוצאתי את הנורות כדי שיהיה למים כמה שיותר מקומות להתאדות דרכם, ואני תוהה אם סתם להניח את הפנס בשמש, או שיש דרך אחרת לוודא שהוא יבש לגמרי לפני שארכיב אותו חזרה.

אני יודע שזו שאלה קצת קטנונית, אבל ה OCD שלי הכריז מלחמה על הקונדנסציה הזו.

שלכם,

יקה פוץ.

IMG-4523.thumb.jpg.4395e97c6f4234784660b007a3b3fd89.jpgIMG-4522.thumb.jpg.0137fbc0d85a4c3c892af42d09b8c112.jpg

פורסם

אם פירקת את הפנס, אז שפוך לתוכו אורז שיספח את הלחות.

עדיף בתוך גרב או שק רשת. כדי שלא יישארו שאריות ושלא יתלכלך הפנס מבפנים באבקה לבנה.

• אהבתי 1

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)

אורז בסמטי עם קצת כורכום ומלח.

וברצינות - להזרים אויר עם אקדח אויר של קומפרסור עד לייבוש.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 2
:turn-l:
פורסם
לפני 4 שעות, yuvk כתב:

אקדח אויר של קומפרסור

חשבתי על זה - אבל אין לי נגישות לקומפרסור.

בינתיים הוצאתי את המים שהיו בפנס, ונשארה ההתעבות על העדשה שאני מקווה שתתייבש עם הזמן.

• תוכן חדש...