Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מהיכן אפשר להזמין חלפים מקורים\תואם מקורי איכותי בזול לרכב כגון מסנן אוויר, פילטר מזגן, נורות וכו'?

מדובר על פיזו 308SW 

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

פילטר מזגן, מסנן אוויר, פילטר שמן אפשר להזמין באוטוסטור אני אישית שם פילטרים של MANN.
נורות אפשר לקנות בכל חנות חלקי חילוף או אביזרי רכב אלו נורות סטנדרטיות.

אם אתה צריך חלפים מעבר לטיפול (חלקי מנוע, חלקי רכב) אתה יכול לפנות אלי בפרטי יש לי ספק ששולח מחו"ל במחרים מאוד משתלמים (למשל הייתי צריך להחליף תושבת מנוע שעלתה בארץ אצל היבואן 1400 שקל ובחנויות חלפים 1200 שקל הזמנתי מהספק תושבת מקורית ב450 שקל כולל משלוח מהיר עם שליח עד הבית)

• רעיון טוב! 1
פורסם

חשוב מאוד שתבין דבר אחד - יש בשוק הרבה זיופים.

אז אם מישהו מוכר פילטר מאן ב-100 שקל והשני ב-50 - יש תמיד סיכוי שאחד מהם זה זיוף (ואגב זה לא חייב להיות הזול).

לכן אני ממליץ לך לקנות מחנות חלפים אמינה. זה קודם כל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...