Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשואה בין בנזין לסולר 

1) האם המחירים תואמים פחות או יותר ?

2) עלות בדיקת זיהום אויר רכב דיזל שנתית 850 ש"ח, נכון או לא?

3) האם לרכב המונע על דיזל יש סיכוי רב יותר לרדת מהכביש מוקדם יותר עקב זיהום אויר רב, או שזה דבר נדיר.

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

1. למה אתה מתייחס? למחיר הרכב? לטיפולים? לדלק? מחיר הטיפולים אותו סדר גודל. מחיר הדלק דומה אם אתה לומד איפה מוכרים במחיר נורמלי ולא מדלק בתחנות מזדמנות (אין פיקוח על מחיר הסולר - יש הבדלים עצומים בין תחנות).

2. אין הבדל במחיר אגרת רישוי (המחיר נגזר מקבוצת רישוי בלי תלות בסוג הנעה). מחיר ביצוע המבחן בדיזל גבוה יותר... בשבע שקלים שלמים. 103 ש"ח במקום 96 ש"ח.

3. קשה לי להאמין שיהיו סנקציות כלשהן נגד רכבי דיזל יורו 5/6 בטווח לפחות עשר שנים מהיום.

חזיר דיזל

פורסם

תודה רבה,

1 התייחסתי למחיר הדלק, האם המחירים הדומים קיימים בפריסה רחבה, או שצריך למצוא איזה תחנת דלק מסוימת?

https://levi-itzhak.co.il/דיזל-או-בנזין-מה-עדיף

מצורף לינק לאתר לוי יצחק, שם מופיע שאגרת הרישוי היא תוספת של 850, זה טעות? 

פורסם

לא נכנסתי ללינק, המחשב חסם אֹותי (חשד לוירוס). תוכל להדביק פה צילום מסך? בכל אופן, מזה שנים רבות אין הבדל בגובה אגרת הרישוי. אני לא מכיר שום תוספת כלשהי (טסט אחרון לדיזל עשיתי לפני כחודשיים).

לגבי דלק: קיים בפריסה רחבה; העקרון הוא שתחנות שנמצאות בסמיכות לתחנות אחרות באזור עם תנועה ערה, יש להן תחרות והמחיר יהיה נמוך ומאותו סדר גודל של בנזין. תצא משם קילומטרים בודדים - המחיר יכול לקפוץ ב-30%. אז לא מתדלקים בתחנות מזדמנות אלא ב"תחנות בית" שאתה סומך עליהן ומכיר. המחיר בתחנות טן כמעט תמיד מהזולים ביותר, ויש להן מוניטין מצויין מבחינת איכות.

חזיר דיזל

פורסם

אני רכב דיזל 

יש המון תחנות זולות בחצי שקל בבנזין לליטר

אני תמיד דואג לתכנן את עצמי לא להגיע לרבע מכל ואז להתעקע עם תחנה שלוקחת המון

חוץ מזה בכל חור יש תחנות זולות

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 11 דקות, אחד אפס אחד כתב:

https://levi-itzhak.co.il/דיזל-או-בנזין-מה-עדיף

מצורף לינק לאתר לוי יצחק, שם מופיע שאגרת הרישוי היא תוספת של 850, זה טעות? 

לא נכנסתי ללינק. זה לא נכון בוודעות. אותה אגרת רישוי בדיוק. 

פורסם

850 ודאי לא כי עשיתי טסט לפני חודשים ולא היה כזה סכום

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

מחירי הטסט דיי דומים, דיזל יותר חסכוני עקב בעירה טבעית איטית של סולר, בהרבה תחנות גם מחירי סולר זולים משמעותית מבנזין כי אינם בפיקוח.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, אחד אפס אחד כתב:

לא הצלחתי בצילום מסך צירפתי בקובץ וורד

טקסט ארכאי שהיה נכון (ואני לא בטח שהם מדייקים בסכום) לפני סביבות 15 שנה.

לפני 9 דקות, המחליף כתב:

מחירי הטסט דיי דומים, דיזל יותר חסכוני עקב בעירה טבעית איטית של סולר, בהרבה תחנות גם מחירי סולר זולים משמעותית מבנזין כי אינם בפיקוח.

לא קשור לבעירה טבעית. קשור ליחסי דחיסה גבוהים בהרבה במנועי דיזל ועקב כך נצילות תרמודינמית גבוהה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

אני עם דיזל מנוי ב"דיוטי אנרגיה" שעושים מחיר אחיד ומוזל בתחנות דלק, סונול, תן 10, דור אלון ע"י כרטיס תדלוק

"בלי סיכון אין סיכוי"

• תוכן חדש...