Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות התרחבות המשפחה אנחנו מעוניינים להחליף את הרכב לג'יפון משפחתי, כרגע הכיוון שלי הוא ספורטאג' אורבן טופ נפח 2.0 או סוזוקי ויטארה 1.4 טורבו (לא נעול על 4X4), מבחינת המחיר הקיה והסוזוקי כמעט באותו המחיר סביב 150K (מול ויטארה 4X4) והפער לא משמעותי, מטרת הנסיעה העיקרית של הרכב היא לעבודה של אישתי ביום יום יום ומשך זמן הנסיעה הממושך הוא עד חצי שעה לכל כיוון בנסיעה עירונית משולבת עם קצת פקקים, כרגע אנחנו מחזיקים בסוזוקי סוויפט 2018 ומאוד מרוצים מהרכב, צריכת הדלק מאוד טובה, עליות אחזקה של ביטוח וטיפולים סבירים לחלוטין ולמעט זה שהרכב קטן למשפחה עם 2 ילדים אין שום תלונות.

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית לגבי הרכבים הנ"ל מה יותר עדיף, מי תיהיה יותר חסכונית בדלק ובעליות האחזקה (ביטוח וטיפולים) ושאר הדברים.

פורסם

הספרטאז מוחלפת אוטוטו, הסוזוקי נחותה מכל המתחרות שלה.

מציע לך לעשות חושבים מחדש ולבדוק אופציות אחרות .

• רעיון טוב! 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

צריכת דלק של הויטארה טובה יותר מהספורטאז',הספורטאז' כבד יותר וגדול יותר.

לגבי האמינות לדעתי הויטארה טובה יותר,סוזוקי הוכיחה את עצמה כמותג אמין,הגיר הוא 6 הילוכים של חברת טויוטה.

פורסם

לא יודע מה קורה ברכבים החדשים אבל,בספורטא'ז היו מקרים בהם המצמדים בגיר הרובוטי מתחממים ויש צורך לעצור בצד,להמתין מספר דקות ואז להמשיך בנסיעה- בעיקר בעיר ובפקקים.

עריכת הנהלה: אין להתייחס למה שכתוב בהודעה זו, לא רלוונטי לדגם 2.0 ליטר המדובר. 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, colauti 9 כתב:

לא יודע מה קורה ברכבים החדשים אבל,בספורטא'ז היו מקרים בהם המצמדים בגיר הרובוטי מתחממים ויש צורך לעצור בצד,להמתין מספר דקות ואז להמשיך בנסיעה- בעיקר בעיר ובפקקים.

אתה מדבר על גירסת 1.6 טורבו.

בגירסת 2.0 יש גיר 6 הילוכים פלנטרי ואמין מאוד.

לפותח השרשור:

אם לא מתוכננות נסיעות שטח, אז היתרון של 4*4 מתבטל, והספורטאז עדיפה במרווח הפנימי ובאיכות הנזיעה לעומת הויטרה.

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 31 דקות, דור-- כתב:

אתה מדבר על גירסת 1.6 טורבו.

בגירסת 2.0 יש גיר 6 הילוכים פלנטרי ואמין מאוד.

זה בכל מנועי 2000 של הספורטאז או רק בחדשות (2021 והלאה) ?

פורסם
Just now, colauti 9 כתב:

זה בכל מנועי 2000 של הספורטאז או רק בחדשות (2021 והלאה) ?

בדגם הקודם למיטב זכרוני לא הייתה תיבה רובוטית.

בדגם הנוכחי החל מ 2016:

מנועי בנזין 1.6, 2.0 - תיבה אוטומטית 6 הילוכים פלנטרית.

מנוע  בנזין 1.6 טורבו, ומנוע דיזל 1.6 טורבו - תיבת הילוכים רובוטית 7 הילוכים דו מצמדית.

פורסם
לפני שעתיים, levy כתב:

צריכת דלק של הויטארה טובה יותר מהספורטאז',הספורטאז' כבד יותר וגדול יותר.

לגבי האמינות לדעתי הויטארה טובה יותר,סוזוקי הוכיחה את עצמה כמותג אמין,הגיר הוא 6 הילוכים של חברת טויוטה.

גיר של חברת איסיין.

ספורטאז' גדול יותר מויטארה באופן מורגש, קטגוריה מעל. להוציא את הגרסת הטורבו לא נראה שהגרסאות האטמוספריות של הספורטאז' בעיתייות. 

פורסם
לפני 20 שעות, yoav911gt2 כתב:

גיר של חברת איסיין.

ספורטאז' גדול יותר מויטארה באופן מורגש, קטגוריה מעל. להוציא את הגרסת הטורבו לא נראה שהגרסאות האטמוספריות של הספורטאז' בעיתייות. 

אייסין זה חברת הגירים של טויוטה

פורסם

ספורטאז גדול בהרבה מהויטארה. דגם הבנזין 2 ליטר אמין מאוד. 

אבל, עלות האחזקה תהיה גבוהה משמעותית מהויטארה. במיוחד צריכת הדלק. 

הויטארה גם תהיה זריזה יותר וקלה יותר לתמרון בעיר/חניה. 

אז אם הגודל של הויטארה מספיק לכם - הייתי בוחר בה. יותר מתאימה לצרכים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 20.8.2021 בשעה 12:53, דור-- כתב:

בדגם הקודם למיטב זכרוני לא הייתה תיבה רובוטית.

בדגם הנוכחי החל מ 2016:

מנועי בנזין 1.6, 2.0 - תיבה אוטומטית 6 הילוכים פלנטרית.

מנוע  בנזין 1.6 טורבו, ומנוע דיזל 1.6 טורבו - תיבת הילוכים רובוטית 7 הילוכים דו מצמדית.

האם ברישיון הרכב כתוב טורבו בנזין ? איך אתה אמור לדעת את ההבדל בין הרכבים (בין בנזין לבין טורבו בנזין) כאשר אתה רוצה לבדוק אותם ? 

פורסם
לפני כשעה, colauti 9 כתב:

האם ברישיון הרכב כתוב טורבו בנזין ? איך אתה אמור לדעת את ההבדל בין הרכבים (בין בנזין לבין טורבו בנזין) כאשר אתה רוצה לבדוק אותם ? 

אמור להיות כתוב, ואם לא אפשר לזהות לפי כ"ס שמופיע ברישיון.

ל 1.6 טורבו בנזין יש בסביבות 177 כ"ס.

פורסם

1600 רגיל הגיע רק בגימור אורבן הפשוט ועם 132 כ"ס. 

דגם הטורבו שווק עד 2020 בגימור gt. ובמתיחת הפנים של אותה שנה ה gt הוחלפף בפרימיום ואח"כ גם נוספה הטורבו טופ הפשוטה יותר. כולן עם 177 כ"ס. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני שעתיים, colauti 9 כתב:

לוקח את מספר הרישוי של האוטו שאתה רוצה לבדוק ומריץ אותו באחת הפליקציות כגון "פרטי רכב", "רכבי ישראל". 

תראה שם את הספק המנוע. 132 כ"ס - אטמוספרי. 177 - טורבו. 

פורסם

בגדול כפי שציינו כאן מעלי הספורטאג' (לא טורבו) אמין מאוד ומרווח משמעותית מהסוזוקי (הדיזל אפילו חסכוני למדי)

אבל למה שלא תשקול את הקיה נירו, מרווחת נעימה וחסונית בהרבה משניהם.

• תוכן חדש...