Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאישתי ויטרה- כרכב משומש אני יכול להבין למה לרכוש, כחדש לטעמי רוב המתחרות יהיו עדיפות, גם הספורטאג'.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגיבים וסליחה על התגובה המאוחרת, אנחנו כרגע נמתין לספורטאג' החדש שעתיד להגיע ב 2022 ואחרי בדיקה באתרים בחול וביוטיוב הבנתי שאמור להיות דגם עם מנוע דיזל שמשודך לתיבת הילוכים פלנטרית בשונה מהדגם דיזל הנוכחי שמשודך לתיבה רובוטית כפולת מצמדים

פורסם

בחדש תהיה גם גרסת היברידית שתרחם טיפה על המצמדים.

כמה אתה נוסע?

לא תמיד נכון לכוון לחיסכון כאשר הקילומטראג' לא גבוהה,

אני עם ספורטאז' אורבן טופ 1.6 והנסיעות שלי לא מרובות, עולה לי סביב ה400 ש"ח בחודש.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אומנם באיחור אני מגיב אבל רק בשבוע שעבר עשינו נסיעות מבחן וההחלטה הסופית תיסגר בסוף החודש.

אז ככה, דגמי סוזוקי נפסלו על הסף (קרוסאובר & ויטארה), לצערי לא מצאתי בהם שום דבר מעניין ביחס למחיר שלהם אל מול המתחרות ובהשוואה לנסיעות מבחן שערכנו בקיה בהרגשה האישית שלי יש הבדל משמעותי בין סוזוקי לקיה, לגבי הבחירה שלי אני מאוד אוהב את הספורטאג' ובמיוחד אחרי שנסעתי על 1600 טורבו בנזין אבל אישתי יותר התחברה לסלטוס, הדבר היחידי שקצת הפחיד אותי זה הגיר הרובוטי למרות שהסוכן מכירות אמר שכל הבעיות שהיו בגיר הקודם טופלו ואין ממה לדאוג אבל הוא גם כן ציין שהאמינות של הגיר הפלנטארי תהיה הרבה יותר אמינה לאורך שנים.

למרות העדפתי לספורטאג' דיי התרשמתי מהסלטוס לטובה ולמרות שיש בה גיר רציף אבל לי הוא הרגיש יותר אוטומט (בסוזוקי שלי יש גיר רציף והוא נורא), אני גר באשדוד והרכב בעיקר בשימוש אצל אישתי (עובדת באזור התעשיה של אשדוד) בעיקר בנסיעות עירוניות ולעיתים גם מלוות בפקקים, בכללי לא יותר מנסיעה של שעה ביום במסלול הקבוע של פיזור ילדים לגנים, עבודה, ואותו המסלול בחזרה.

ברמת התקציב כנראה שנלך על הסלטוס כי ספורטאג' חדשה קצת יותר יקרה לי (אלא אם כן אני ימתין עד שתצוץ מציאה שווה ביד 2) אבל השאלה העיקרית היא האם בהתאם לשימוש היום יומי שלי ללכת על הסלטוס או ספורטאג' עם הגיר הרובוטי?

אני רוצה לציין שבהשוואה לספורטאג' נפח 2000 אל מול הסלטוס אז הסלטוס הרגיש לי רבה יותר זריז ומהיר לעומת הספורטאג' אז אם לא גיר רובוטי אז אני מאמין שאני יסגור על הסלטוס, אשמח לשמוע את דעתם בנושא.

תודה מראש!

פורסם

אם כבר קיה (ואני לא חובב של המותג) אז הייתי בוחן את הסלטוס מול הויטרה. השוואה יותר הגיונית. ובכללי מציע לשקול, בכפוף לאפשרויות האספקה, סיאט אטקה סטייל. אם כבר הולך על רכב בגודל של הויטרה, אז ממליץ לשקול ניסאן ג'וק מהדגם החדש. מרווחת ומשפחתית יחסית באופן מפתיע, וגם מהנה לנהיגה עם מנוע טורבו 1.0 וגיר dct. בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

@jacky1

אף פעם אל תאמין לכל מה שסוכן מכירות אומר,

בניסאן טענו שהגיר הרציף החדש הוא בדיוק אותו גיר מוצלח שיש בטויוטה, ששם זה של אייסן וכאן של ג'טקו, 

זה כמובן היה טיפה בים לכמות השקרים שזרקו עלי מוכרים,

הגיר הרובוטי אולי לא כזה בעייתי, אך חשוב לקחת בחשבון שהוא כן מתחמם ובזה אתה כן עלול להיתקל,

לי יש חבר במוסך קיה ולי הוא אמר בפירוש שהדגם הכי מוצלח של הספורטאג' זה ה2.0 פלנטרי.

פורסם (נערך)
בתאריך 22.8.2021 בשעה 09:20, o.r כתב:

יש לאישתי ויטרה- כרכב משומש אני יכול להבין למה לרכוש, כחדש לטעמי רוב המתחרות יהיו עדיפות, גם הספורטאג'.

לנו יש את הויטארה 2016,גיר טויוטה פלנטארי, רכב מצוין ואנחנו מאוד מרוצים,מכיוון שקנינו אותו יד שניה עם קילומטראז' נמוך וללא אחריות של היבואן לי חשוב אמינות וחיסכון בדלק ואנחנו עם ילדים גדולים כך שאני לא מעמיס עגלות והבגאז' מספיק לי מעל ומעבר,רוב הזמן יש נהג יחיד ברכב ולאישתי קל יותר עם חניות בגלל גודל הרכב הוא לא מפלצתי.

אני מטפל ברכבים לבד ומשתדל לא להגיע למוסכים כי אין סבלנות לתורים ולסיפורים.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם
לפני 19 שעות, wildlands2019 כתב:

@jacky1

לי יש חבר במוסך קיה ולי הוא אמר בפירוש שהדגם הכי מוצלח של הספורטאג' זה ה2.0 פלנטרי.

מצטרף, כשהיה לי ספורטאז ליסינג, הייתי חבר בכמה קבוצות של בעלי ספורטאז'\ התופעה של קלאצים תקולים בגיר הרובוטי היא די שכיחה. בתקופת האחריות היבואן לוקח אחריות מלאה ומחליף ללא עלות, אבל לא קשה להניח שבתום האחריות החלפת המצמדים תהיה במחיר מחירון.

ספורטאז 2.0 מומלצת. בגרסה הזו הרכב מגלה אמינות מעולה, אם כי לחובתה ביצועים סבירים בלבד וצריכת דלק של 1:11

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה לכל המגיבים, אז ככה, במקרה בניין לידי יש את הספורטאג דגם ה GT 1.6, יצא לי לשוחח עם בעל הרכב ובשורה התחתונה הוא דיי מאוכזב,

הרכב בבעלותו מהיום הראשון שהוא הוציא אותו מהחברה, במהלך ה 5 שנים האחרונות הוא נאלץ להחליף פעמיים קלאצ'ים (לפי מה שהוא אומר יש אחריות של קיה לכל החיים בנושא הקלאצ'ים וההחלפה היא ללא עלות) ועכשיו אחרי 80 אלף ק"מ הלך לו הטורבו, אחרי מאמצים הוא מצא את ההצעה הכי זולה באיזה מוסך בראשון במחיר של 3.5 אלף אחרי שבחברה ביקשו 12 אלף, סביר להניח שבהחלט אני כרגע יורד מדגם הטורבו וילך על הדגם עם התיבה הפלנטרית או מנגד ללכת על הסלטוס

תודה לכולם, מעריך מאוד את עזרתכם!

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...