Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם תאריך ייצור 2/20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

עומדים לפני רכישה של mg zs חשמלית חדשה, לאחר ששילמנו מקדמה שלחו לנו טופס הזמנה בו מופיע שתאריך הייצור הוא 2/20.

שאלתי את הסוכן והוא אומר שהרכב לא היה כל הזמן הזה בארץ, אלא בגלל הקורונה היצרן איחסן אותה במקום מקורה והיא הגיעה לארץ לא מזמן.

מבחינת צרכים, הרכב מתאים לנו פיקס וגם המחיר, בנוסף הוא מגיע עם 5 שנות אחריות לרכב ו8 שנים על הסוללה.

מה אתם חושבים? להתקדם עם הקנייה? יש כאן סיכון?

פורסם

אם הרכב יוצר ב 02/20 - זה אומר שאז הוא יוצר, אז שמו לו שמנים, פילטרים, צמיגים...

זה לא כל כך משנה איפה הוא עמד, הוא עדיין יוצר לפני שנה ו - 3 חודשים.

אם ההנחה על הרכב משקפת את זה שהרכב עמד שנה ו - 3 חודשים אז סבבה, הכל עניין של כסף בסופו של דבר.

מה שכן הייתי עושה, או מוודא שהחליפו לו שמנים + פילטרים + צמיגים - לפני המסירה.

או במידה ואין לך דרך לוודא את זה, הייתי ישר אחרי קבלת הרכב, מכניס אותו למוסך לטובת זה.

בהצלחה

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם (נערך)

^

צא מזה ידידי,

לרכב חשמלי, אין שמנים או פילטרים שצריך להחליף!

לגבי הדיבורים של הסוכן , על "אחסנה במקום מקורה" , אפשר לבקש העתק מתעודת הכניסה של הרכב לנמל אילת .

אני גר באילת, ורואה את רכבי ה- MG חשמליות מתייבשות ונשרפות בשמש. ללא שום כיסוי עליהם.

כבר הרבה זמן. 

באם,  היה המצב שהרכב היה בארץ, כל התקופה הזו, הייתי כן רוכש אותו, אחרי הנחה מסויימת שמסוכמת מראש.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • רעיון טוב! 1
פורסם

להבדיל ממנועי בערה פנימית, ברכב חשמלי הבלאי של הסוללה מתחיל מיד לאחר תהליך הייצור ללא קשר אם הסוללה הייתה בשימוש או לא.
בנוסף, אם הרכב לא אוחסן בתנאים נאותים מבחינת אחוז הטעינה וטמפרטורת הסביבה, הבלאי לסוללה יהיה מהיר יותר.

יש מצב שטווח הנסיעה של הרכב הזה יהיה קצר יותר יחסית לרכב חדש, זהה, שיוצר שנה קדימה. מבחינת היבואן זה לא יעבור את הסף להחלפת סוללה ולא תוכל לבקש החלפה בזמן הקרוב.
אני הייתי חושש אלא אם אתה מקבל הנחה מאוד משמעותית.

S60 Rdesign

פורסם

אתמול חזרתי מאילת... היה חם מאוד. בדרך למצפה התת ימי ראיתי המון המון המון המון מכוניות יושבות ומתיבשות בשמש תרתי משמע.
יונדאי טיוטה ןגם לא תאמין אבל גם MG.
יש מצב שהרכב שלך שכב שם. היום מותר להחזיק רכב שנה וחצי מתאריך היצור שלו.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לפני 19 שעות, yossiaviel כתב:

^

צא מזה ידידי,

לרכב חשמלי, אין שמנים או פילטרים שצריך להחליף!

לגבי הדיבורים של הסוכן , על "אחסנה במקום מקורה" , אפשר לבקש העתק מתעודת הכניסה של הרכב לנמל אילת .

אני גר באילת, ורואה את רכבי ה- MG חשמליות מתייבשות ונשרפות בשמש. ללא שום כיסוי עליהם.

כבר הרבה זמן. 

באם,  היה המצב שהרכב היה בארץ, כל התקופה הזו, הייתי כן רוכש אותו, אחרי הנחה מסויימת שמסוכמת מראש.

צודק לגבי השמנים והפילטרים, לא ראיתי שהוא כתב "חשמלית"

למרות שאם זה PEHV אז כן יש מנוע בעירה פנימית ואז זה רלוונטי

אם השורה האחרונה שלך מסכים לגמרי

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

חד משמעית לא, ובגלל שגם לא ציינת שום דיבור על הפחתה במחיר וכבר שילמתם מקדמה אני בטוח ומשוכנע שלא היה דיון על הנחה וגם אף אחד לא מבטיח שתקבלו.

צמיג מ2/20 לא הייתי רוכש, בטוח שלא רכב.

פורסם

צמיגים, מצבר, גומיות....

יש מספיק חלקים ברכב חשמלי שהשמש הקופחת אינה מטיבה איתם. בהנחה שאתה קונה רכב חדש ומשלם סכום מלא, אתה מצפה לקבל רכב שלא השתזף למעלה משנה בשמש והאבק של אילת. אני הייתי נמנע מזה. 

פורסם

סרטון של נהג מובילית בחברת תעבורה. דוברי רוסית מוזמנים לתרגם לנו את תוכן הסרטון איפשהו בדקה העשירית אשר מתייחס לרכבי MG חשמליים..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לי יוצא לפעמים לקנות מוצרים מעליאקספרס, במיוחד כאלה שהם לא מחברות מוכרות, או שנמכרים בזול בגלל אריזה פגומה, אז בהרבה מקרים הם מגיעים עם סוללה פרוקה, וכמובן שזה עושה נזק לסוללה.

השאלה אם גם רכב חשמלי יכול להגיע למצב של פריקת סוללה (=סוללה לפח) בזמן שהוא עומד.

לפני 45 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

סרטון של נהג מובילית בחברת תעבורה. דוברי רוסית מוזמנים לתרגם לנו את תוכן הסרטון איפשהו בדקה העשירית אשר מתייחס לרכבי MG חשמליים..

צריך לפרוק את המכוניות והן לא מניעות, אז שלחו את מצלם הסרטון לעזור לחבר שלו עם בוסטר.

לפי מה שרואים, מדובר בדגם בנזין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...