Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים.

הרכב שלי ייבוא אישי מגרמניה והגיע ללא מערכת מיזוג כלל רק חימום/איוורור.

יש לי להשיג את כל מערכת המיזוג מרכב מפורק וקיימות אצלי כל הכניסות לצינורות של המזגן והתושבת למדחס.

השאלה שלי לאחר חיבור כל הדברים איך אני מסדר את מערכת החשמל. מה אני אמור לעשות מה השלבים ממה להיזהר מה להוסיף בשביל שהכל יפעל כראוי.

תודה לעוזרים ושבת שלום

פורסם

צריך לבדוק אם יש לך הכנה בצמות חשמל, תצטרך גם מדחס ומעבה.

נשמע מוזר שאין מזגן במקור, אין ברכב כפתור a/c ?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

בשנים הללו, מזגן היה אופציה להוספה בתשלום.
מהכרותי עם היצרן, קיימים הכנות בצמה.
במידה וקיימים כל הצמות והחיבורים, ניתן להוסיף מזגן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני 8 שעות, AmitGo כתב:

בשנים הללו, מזגן היה אופציה להוספה בתשלום.
מהכרותי עם היצרן, קיימים הכנות בצמה.
במידה וקיימים כל הצמות והחיבורים, ניתן להוסיף מזגן.

אני חושב שיש את כל הצמות כי כשפתחתי פלסטיקה ראיתי שיש קונקטורים רופפים שלא מחוברים בכלל.

צריך להוסיף פיוזים וריליי לא ?

פורסם
נשמע מוזר שאין מזגן במקור, אין ברכב כפתור a/c ?
הרכב יבוא אישי מאירופה, באירופה עד לשנים האחרונות ממש ואולי אפילו עד היום אפשר היה להזמין מכוניות ללא מזגן.

כשבקיץ רוב הזמן 20 מעלות ובימים חמים 25, אפשר להסתדר יופי ללא מזגן. 

לגבי התקנת מזגן, אפשרי אך מורכב למדי. יכול להיות שרדיאטור מנוע שונה וגדול יותר ברכב שהגיע עם מזגן מקורי, אלטרנטור עם הספק גדול יותר, המצבר עם קיבולת גבוהה יותר ואת כל הדברים האלו גם לא יזיק להחליף אם רוצים שזה יהיה כמו מקורי 100%.

למרות שבאותם שנים התקינו בארץ מזגנים ישראליים בלי לשנות את הדברים האלו וזה עבד, אבל פחות טוב ממקורי מהיצרן. 

• תוכן חדש...