Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומחפש רכב שיסע ביום יום בעיר עם קטעים קצרים בדרך נמיר/איילון (בדרך כלל בפקקים). לעתים נדירות בכבישי 2/4

מצאתי מיצובישי ספייס סטאר ושברולט ספארק. עכשיו אני לא יודע איך באמת להבדיל בינהם או אופציות אחרות בטווח (פיקנטו I10 ומיקרה) ואשמח לעצות

אגב רכבים ב105-115 כבר יקרים מדי אבל אשמח לשמוע אם תהיה לי סיבה להימנע מהמיני ולשרוף עוד כסף בשבילן

אני יודע שעדיף לקנות יד 2 אבל אין את האופציה כרגע.

עריכה אחרונה על ידי beop
פורסם

תעשה נסיעת מבחן - ותחליט מה מתאים לך.

לו אני במקומך - סביר להניח שהייתי מתלבט בין הספארק לספייס-סטאר.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי תיקח את הספארק, היא חזקה יותר ושקטה יותר, בנוסף המנוע לא רועד בעמידה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ומבחינת ביצועים היא נופלת מהרבה מכוניות במחיר שלה.

לא רואה היגיון לשלם 105 אלף ש"ח על מיקרה כשבאותו מחיר אפשר לקנות פאביה הרבה יותר מאובזרת או איביזה שלא פחות מאובזרת אבל חזקה הרבה יותר.

בכל אופן לאופי הנסיעות הזה, נראה שהספארק תתאים היטב.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי מציע לך לקחת סופר מיני בת שנה,שנה וחצי,מדובר באותו הסכום אבל סופר מיני זה עולם אחר מכל המיניס,זה מה שאני הייתי עושה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...