Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פומה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פומה נוחתת בישראל, והשם הוא לא הדבר היחיד שיצא מהבוידעם...

עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3576/חדשות/פורד-פומה-בישראל

1856708513_--ST--1.thumb.jpg.e718abb9040e35e8ad4e0a2d8f04d1a6.jpg837453887_--ST--4.thumb.jpg.e8dd8e15fb39107c2c78e85ef29ffdea.jpg

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מצחיק איך פורד פוגעים בדיוק בדרישת הקהל בארה"ב ואירופה אבל בארץ תמיד יש להם למכור את המכוניות שלהם.

לא מוכרים את הפומה בגרסאות אוטומטיות כי אין ביקוש. 😏

הביקורות האנגליות על הפומה הן הכי טובות שיש.

אייל

פורסם

המחיר קרוב מאוד לפוקוס אקטיב, לכן אני בספק אם יהיו לפומה הרבה רוכשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אשכרה בלמי תוף ברכב במחיר כזה ב2021, יפה דלק מוטורוס.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

@פבל

שאפו על הפסקה של תיבת ההילוכים - כי לדעתי זה הדבר הכי חשוב אותו ירצה לדעת מי ששמע על או נכווה מהפאוור שיפט הידועה לשמצה..

לא מובן מאילו, הרבה כתבות, הרבה סרטונים - אבל אף אחד לא התעמק בזה כמוך!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אשכרה בלמי תוף ברכב במחיר כזה ב2021, יפה דלק מוטורוס.
גם לרנו קפצ'ור החדש מאחורה בלמי תוף וגיר רובוטי "רטוב" 7 הילוכים.
ככה שאין כאן משהו יוצא דופן.
רנו יותר זריז בזכות המנוע 4 בוכנות בנפח 1.33 ( כנראה מוצלח מאוד, לפי הדיווחים).
המחירים של שני הרכבים דומים, אני לא רואה כאן סיבה להעדיף את פורד פומה , שהיא גם יותר צפופה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תיקון טעות קל: "חתרן בלתי נלאה" נאמר ע"י רבין, על פרס (ולא על רבין עצמו, כפי שהשתמע מהכתבה). אם כבר חופרים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מדהים שיצרן כמו פורד ממשיך לייצר ב-2021 בלמי תוף שאינם מיועדים לאיזו ריקשה לעולם השלישי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בתאריך 12.2.2021 בשעה 00:42, LotusElise כתב:

לא מוכרים את הפומה בגרסאות אוטומטיות כי אין ביקוש. 

אני חושב (מהמעט שבדקתי בשביל החלק על תיבות ההילוכים) שהסיבה היא שהגרסאות החזקות יותר הן מיילד-הייבריד ולגטראג אין כרגע תיבה אוטומטית שמותאמת להתקנה רוחבית שיודעת לעבוד עם מערכת היברידית זעירה.

אני חוזר - אני חושב. ממש לא בטוח. אם מישהו יודע משהו אחר אשמח אם הוא יוכל לפרט.  

לפני 7 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

@פבל

שאפו על הפסקה של תיבת ההילוכים - כי לדעתי זה הדבר הכי חשוב אותו ירצה לדעת מי ששמע על או נכווה מהפאוור שיפט הידועה לשמצה..

לא מובן מאילו, הרבה כתבות, הרבה סרטונים - אבל אף אחד לא התעמק בזה כמוך!!

תודה. אני תמיד מנסה לחשוב מה היה מעניין אותי לקרוא, וכותב על זה. לדברר את הקטלוג ולהפוך את רשימת האבזור והמפרט מטבלה למשפטים נראה לי תמיד כמו בזבוז זמן שלי ושל הקוראים, אז אני תמיד מנסה להביא מידע שלא מופיע באתר של היבואנית/יצרנית או כזה שקל למצוא או מרוכז במקום אחד. ביננו, זה גם הופך את העבודה שלי להרבה יותר מעניינת. זה לוקח ה-ר-ב-ה יותר זמן, אבל זה גם הרבה יותר מעניין.

לפני 4 שעות, pooh-bear כתב:

תיקון טעות קל: "חתרן בלתי נלאה" נאמר ע"י רבין, על פרס (ולא על רבין עצמו, כפי שהשתמע מהכתבה). אם כבר חופרים.

פרפרזה על X (אם X הוא אדם) = פרפרזה על דבריו של X. אבל אני מבין למה אתה מתכוון, אני אעדכן את הכתבה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...