Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו החשש הראשוני שנראה פה בסרטונים זה אטם ראש מנוע.

אל תסע ככה עם האוטו אלא תגרור אותו למוסך ורצוי מוסך שיפתור את בעיית ההתחממות אחת ולתמיד.

אם רק יוחלט ויתוקן ראש המנוע ולא תפטר בעיית איבוד הנוזלים וההתחממות זה רק עניין של זמן קצר מאוד עד לפעם הבאה. 

לא עושים חצי עבודה ולא מטפלים רק בסימפטומים אלא פותרים את הגורם לבעיה.

פורסם
לפני 13 שעות, Roycohen1979 כתב:

על פניו החשש הראשוני שנראה פה בסרטונים זה אטם ראש מנוע.

אל תסע ככה עם האוטו אלא תגרור אותו למוסך ורצוי מוסך שיפתור את בעיית ההתחממות אחת ולתמיד.

אם רק יוחלט ויתוקן ראש המנוע ולא תפטר בעיית איבוד הנוזלים וההתחממות זה רק עניין של זמן קצר מאוד עד לפעם הבאה. 

לא עושים חצי עבודה ולא מטפלים רק בסימפטומים אלא פותרים את הגורם לבעיה.

מערכת הקירור עד כמה שאני יודע טופלה (הצנרת והמיכל עיבוי שהיה סדוק) ישמצב שבגלל הראש מנוע הנוזל קירור נעלם? ניסינו לחפש נזילה ואין כלום, הכביש מתחת לרכב יבש.

אתה אומר שמעבר לאטם ראש מנוע יש עוד משהו?

בנוגע לאטם, מה עושים עם זה? מחליפים את הראש? מתקנים את הראש?

כמו שאמרתי בהתחלה..היה מוסך שבכלל הציע החלפת מנוע (ושוב, אני לא מכונאי-אבל אני חושב שאפשר לחסוך פה החלפה של מנוע שלם?)

בעיקרון הרכב כבר מיועד לטרייד.. לנסוע בו במצבו כמובן לא נוסעים אבל אנחנו רוצים להביא אותו כמה שיותר מהר למצב שיוכל ללכת לטרייד במחיר סביר עד כמה שניתן ולהחליף.

פורסם

דעתי.
אל תיכנס לשיפוץ ראש/החלפת מנוע.
גם ככה בטרייד "ישחטו" אותך במחיר.
תבלע את הצפרדע ותנסה להעיף בכמה שיותר

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

פורסם
בתאריך 16.2.2021 בשעה 07:22, ariq13 כתב:

דעתי.
אל תיכנס לשיפוץ ראש/החלפת מנוע.
גם ככה בטרייד "ישחטו" אותך במחיר.
תבלע את הצפרדע ותנסה להעיף בכמה שיותר

בתאריך 16.2.2021 בשעה 07:35, lesles כתב:

להעיף את הרכב, לא שווה את ההשקעה.

זה כרגע הכיוון. ההתלבטות היחידה היא אם השיפוץ ראש יעלה את ערך הרכב בטרייד בשווי של מעל השיפוץ (כי הרכב יהיה במצב שמיש) או שאין טעם וזה סתם יהיה בזבוז זמן\כסף. כרגע ההצעה לשיפוץ ראש היא 5,000 ש"ח בגדול.

פורסם

תפתח יד 2/מרקט בפייסבוק.
תבדוק מה הערך המשוערך של הרכב שלך, ממנו תוריד 1500-2000 שקל.
תפחית עוד 5000(זה כנראה יעלה יותר כי זה אף פעם לא נגמר רק בשיפוץ ראש מנוע) ותשווה מול הערך של הרכב as is.
תוסיף לזה את הזמן שתבזבז על השיפוץ ועל הניסיון לשכנע את הטרייד שהרכב במצב מעולה ומטופל וזה בסך הכל תרמוסטט שכשל.
לדעתי, תמכור ותמשיך בחייך.

פורסם
לפני 9 שעות, aviel-bs כתב:

זה כרגע הכיוון. ההתלבטות היחידה היא אם השיפוץ ראש יעלה את ערך הרכב בטרייד בשווי של מעל השיפוץ (כי הרכב יהיה במצב שמיש) או שאין טעם וזה סתם יהיה בזבוז זמן\כסף. כרגע ההצעה לשיפוץ ראש היא 5,000 ש"ח בגדול.

לא יעלה את הערך,

אם תשים לב בלוחות יש לה שוק כמו לשברולט קרוז (אין שוק).

פורסם
לפני 18 שעות, ariq13 כתב:

תפתח יד 2/מרקט בפייסבוק.
תבדוק מה הערך המשוערך של הרכב שלך, ממנו תוריד 1500-2000 שקל.
תפחית עוד 5000(זה כנראה יעלה יותר כי זה אף פעם לא נגמר רק בשיפוץ ראש מנוע) ותשווה מול הערך של הרכב as is.
תוסיף לזה את הזמן שתבזבז על השיפוץ ועל הניסיון לשכנע את הטרייד שהרכב במצב מעולה ומטופל וזה בסך הכל תרמוסטט שכשל.
לדעתי, תמכור ותמשיך בחייך.

מחירון 22,500 בערך משוקלל ליסינג,ידיים,ק"מ (קצת לא נוח באפליקציה של לוי יצחק הסתבכתי עם הקוד דגם חחח אז מקווה שצדקתי)

לפני 13 שעות, lesles כתב:

לא יעלה את הערך,

אם תשים לב בלוחות יש לה שוק כמו לשברולט קרוז (אין שוק).

האמת שראיתי כמה מודעות, ראיתי אחת שנמצאת בלוח כחודש לא יודע אם רלוונטית או לא.

בכל מקרה בסוף האוטו נמכר לסוחר באמת AS IS ב7300 ובזה נגמרה הסאגה. מקווה שהמחיר סביר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הסוחר ידחוף איזה נוזל איטום כלשהו לנוזל קירור, 

בתקווה שהוא יצליח לאטום את הפריצה באטם ראש.

על הדרך יגמור את הרדיאטור ואת כל מערכת הקירור,

אבל זה יספיק לו על מנת למכור את הרכב ב 14,000. 

הקונה ישרוד עם הרכב כמה חודשים עד שהמנוע ילך לגמרי. 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.2.2021 בשעה 21:40, aviel-bs כתב:

בכל מקרה בסוף האוטו נמכר לסוחר באמת AS IS ב7300 ובזה נגמרה הסאגה. מקווה שהמחיר סביר.

שמע, הזיה. 

קראתי את כל השרשור בעקבות שרשור שאני פתחתי בדיוק בדיוק בדיוק באותו נושא וגם אני עכשיו תוהה איך אני נפטר מהאוטו המסריח הזה.

אני גר בחיפה, אבל אשמח אם תוכל לחלוק כמה פרטים על איך הגעת לסוחר? איך הסוחר לקח את הרכב? 

כל פרט יעזור.

תודה,

• תוכן חדש...