Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, תודה רבה מראש על העזרה 

קניתי את המתאם של שיואמי xioami audio reciver 

חיברתי עם כבל aux (שצד אחד 3 פסים, מתאים לאודיו) - את הצד הזה חיברתי לכניסת aux של הרכב 

צד שני חיברתי את המתאם, התחברתי בבלוטוס עם הטלפון (גם שיואמי) 

המוסיקה עובדת מעולה, אני מקבל התראה על שיחות 

אבל לא מצליח לעבור לבלוטוס כדי לקיים שיחות, איך שאני מתחיל שיחה זה קופץ בחזרה ל"טלפון" או "רמקול" 

ווידאתי בהגדרות שמאפשר טלפון, 

באוזניות זה כן עובד

לא יודע עוד כל כך מה אפשר לעשות 

פורסם

להבנתי מתיאורך בעת חיבור לרכב, אתה יכול להשתמש רק בפונקציית ההשמעה.

זאת מאחר שאין לך חיבור ישיר (הפס הרביעי לצורך הענין בכבל, שאינו בשימוש, וממילא לא רלוונטי לכניסת AUX רגילה) למיקרופון, ואולי אין תמיכה בשימוש במיקרופון של הטלפון (ואולי ישנה הגדרה שכזו בטלפון).

באוזניות שאתה מדבר עליהן, אני מניח שקיים מיקרופון מובנה והחיבור הוא 4 פסים, ולכן זה עובד כמצופה.

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 10:57, Tom_22 כתב:

להבנתי מתיאורך בעת חיבור לרכב, אתה יכול להשתמש רק בפונקציית ההשמעה.

זאת מאחר שאין לך חיבור ישיר (הפס הרביעי לצורך הענין בכבל, שאינו בשימוש, וממילא לא רלוונטי לכניסת AUX רגילה) למיקרופון, ואולי אין תמיכה בשימוש במיקרופון של הטלפון (ואולי ישנה הגדרה שכזו בטלפון).

באוזניות שאתה מדבר עליהן, אני מניח שקיים מיקרופון מובנה והחיבור הוא 4 פסים, ולכן זה עובד כמצופה.

היי תודה רבה, אבל לא הבנתי כל כך 

מה בעצם אתה ממליץ לעשות 

פורסם

באופן כללי תצטרך לקנות מתאם אחר. לפי עמוד המוצר באמאזון יש לו תמיכה בAUX עם 4 חישוקים(=פסים) כלומר למיקרופון ולכן זה עובד לך עם האוזניות.

ככל הנראה שקע הAUX במערכת שלך הוא שקע רגיל(תומך ב3 חישוקים) אבל אי אפשר לדעת כי לא פירטת את היצרן והדגם. האופציה היחידה שאני רואה כרגע זה לקנות כבל AUX שיש לו 4 חישוקים משני הכיוונים ולראות אם בצורה הזו עובד לך שיחות דרך BT.

מהסיבה הזאת רוב המתאמים האלו שמיודעים לרכב באים עם מיקרופון מובנה כמו פה.

פורסם
לפני כשעה, Haim Binshtein כתב:

באופן כללי תצטרך לקנות מתאם אחר. לפי עמוד המוצר באמאזון יש לו תמיכה בAUX עם 4 חישוקים(=פסים) כלומר למיקרופון ולכן זה עובד לך עם האוזניות.

ככל הנראה שקע הAUX במערכת שלך הוא שקע רגיל(תומך ב3 חישוקים) אבל אי אפשר לדעת כי לא פירטת את היצרן והדגם. האופציה היחידה שאני רואה כרגע זה לקנות כבל AUX שיש לו 4 חישוקים משני הכיוונים ולראות אם בצורה הזו עובד לך שיחות דרך BT.

מהסיבה הזאת רוב המתאמים האלו שמיודעים לרכב באים עם מיקרופון מובנה כמו פה.

היי תודה רבה 

מדובר במאזדה 3 2013, האוקס נמצא בתא בין המושבים (רשום aux in), 

אז הברירה האחרונה היא כבל aux 4 פסים בעצם? 

פורסם

חיבור AUX סטנדרטי תומך רק ב-3 פסים. אני מסופק מאוד אם החיבור ברכב מאפשר 4 פסים.

לדעתי האפשרות היחידה כרגע זה שימוש במיקרופון של הטלפון. אבל זה יהיה מסורבל וכנראה לא ישמע טוב לצד השני.

הגדר את החיבור לשיואמי כ"מוזיקה/רמקול" בלבד ולא כ"טלפון", חבר עם החיבור 3 פסים וראה אם שומעים אותך כשאתה מדבר לכיוון הטלפון.

• תוכן חדש...