Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שרק על סמך הבדיקה הזאת צריך להתחיל עם התוספים.
הבוחן גם אמר שזה יוסיף 18 כ"ס. אתה מאמין לזה? כי זה קשקוש. רכב יחסית חדש ועם 75 אלף קילומטרים בלבד, מטופל בזמן במוסכי היבואן. לא צריך להיות שום פיח.
בקיצור, כבר קנית - תכניס אותו למוסך נורמלי לבדיקה. יכול להיות שהרכב תקין, אין בכלל פיח ולא צריך לעשות שום דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הינה - מציעים לך ניקוי מצערת ואינפוזיה.
השלב הבא זה פלאשינג עם הורדת קרטר .
והכל על סמך בדיקה במכון שמבטיח הוספת 18כ"ס אחרי תוסף לניקוי פיח.
אני שוב כותב - תיכנס למוסך הונדה לבדיקה, ואל תעשה שום דבר לפני זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

הינה - מציעים לך ניקוי מצערת ואינפוזיה.
השלב הבא זה פלאשינג עם הורדת קרטר .
והכל על סמך בדיקה במכון שמבטיח הוספת 18כ"ס אחרי תוסף לניקוי פיח.
אני שוב כותב - תיכנס למוסך הונדה לבדיקה, ואל תעשה שום דבר לפניכן

כן אני אדבר איתם בטח שלא אעשה משהו קריטי לפניי..תודה

לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

קח ספריי קרבורטורים תנקה מצערת , EGR ..

אם יש לך אפשרות תעשה אינפוזיה עם חומרים יעודיים . תוסף דלק מנסיון מאוד חלש.

לא חושב שיש צורך בדברים כאלה אהל תודה בכל מקרה

לפני 14 שעות, vladclar כתב:

אני לא בטוח שרק על סמך הבדיקה הזאת צריך להתחיל עם התוספים.
הבוחן גם אמר שזה יוסיף 18 כ"ס. אתה מאמין לזה? כי זה קשקוש. רכב יחסית חדש ועם 75 אלף קילומטרים בלבד, מטופל בזמן במוסכי היבואן. לא צריך להיות שום פיח.
בקיצור, כבר קנית - תכניס אותו למוסך נורמלי לבדיקה. יכול להיות שהרכב תקין, אין בכלל פיח ולא צריך לעשות שום דבר.

הרכב תקין הכל טוב ..רק חשבתי אולי לשים תוסף אבל כרגע מאמין שאנסה רק לאמץ אותו כמו שצריך ואראה אם יעזור לנקות את הפיח 

לפני 15 שעות, danniel כתב:

יש לי נסיון רב עם תוספים דלק, אם יש פיח על השסתומים ותא השריפה, תוספים איכותים עוזרים. 

תתחיל עם תוסך דלק לפני שאתה מנסה דברים אחרים ויותר יקרים וממש לא משנה מה היה עם הרכב קודם או מה עשה הבעלים הקודמים.

להזיק, אם תפעל לפי הוראות על המוצר, לא תזיק. 

אוקיי ..תודה

לפני 18 שעות, shellcase כתב:

לא רואה למה צריך תוספים.
הדרך היחידה לקבל 142 כ"ס זה אם תוציא את המנוע מהאוטו ותחבר אותו לדינמומטר.
אחרת - יש לך בין 10 ל20 אחוז הפסדים בין המנוע לגלגלים.
אין לי מושג איך נמדד ההספק - אבל אם הרכב לא עלה על גלגלות אז בכלל מדובר במס' פיקטיבי מחושב ולא נתון הספק אמיתי ואם כן עלה על גלגלות אז מה שכתבתי שורה מעל תופס.

בקיצור - אין לך מה לדאוג ובלי שום קשר - זה טוב לתת למנוע לנשום קצת, אל תפחדו לאמץ את המנוע, זה לא פוגע בו ולא שוחק אותו רק לחכות שיגיע לטמפ' עבודה וזהו.

אכן הוא העלה את הרכב על גלגלות והתחיל לאמץ אותו.. ותודה בהחלט אאמץ אותו 

לפני 15 שעות, ITS_Moshe12222 כתב:

שלום חבר 

גם לי יש הונדות 

יש לי הונדה 2020 1.5 טורבו

והונדה סיוויק 2008  

והונדה האצבק 2008

לנושא:

הונדה לא מציע להשתמש בתוספים לרכב. 

אבל אם אתה בכל זאת רוצה להשתמש. הייתי מציע לך לשאול את הבעלים הקודמים של הרכב האם הוא השתמש בתוספים. למה?

כי אם הבעלים הקודמים לא ישתמשו בתוספים, עדיף לא להתחיל להשתמש מכיוון שיש פעמים שכל הפיח "לכלוך" אחר יכול לחדור לעומק המנוע ולעומק המערכות

נכון שזה תלוי רכב ותלוי מקרה. 

אבל לראש שקט אם אתה נעול על ניקוי הפיח של המנוע.

תלך למקומות אחרים אשר מציעים לנקות את הפיח במנוע באמצעות אדים וחומרים אחרים שמחברים למנוע. 

במקום לשפוך תוספים שלא בהכרח יעזרו ויכולים אפילו להחמיר את המצב הנוכחי.

דיברתי עם מנהל המוסך הראשי של אוטו דיפו והוא אמר לי שעדיף לא להשתמש אלא אם הבעלים הקודמים כן התחיל להשתמש עם החומרים. אבל עוד פעם זה תלוי מצב. וסוג דלק 98 כמו שרשום  בתגובות ממש לא יעזור לך. זה פשוט סוג דלק

כמו 95 רק מסונן יותר 

היי חבר..תודה רבה דיברתי עם הבעלים הקודם הוא אמר שאף פעם לא שם תוסף ועבר גם טסטים בלי בעיה מבחינת זיהום אוויר וכאלה ..אני אנסה פשוט לאמץ את הרכב ומאמין שיהיה בסדר

• תוכן חדש...