Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שזה משנה, יש הפחתה 22% במחירון על בעלות קודמת חברה. לא כתוב במחירון שההפחתה מתבטלת אחרי X שנים... 😉

• מצחיק 6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עושים אם אין מחירון? ממה מפחיתים 22%?

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Pecan כתב:

זה באמת כזה משנה אם רכב בן 35 היה בעברו חברה/השכרה או כל דבר אחר?
יותר חשוב אם ואיך טיפלו בו.

אחרי תקופה מסויימת אכן אין לזה שם משמעות כספית ואף אחד לא יטרח להתווכח על הפרט הזה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

1986.

מה זה כבר יכול להיות...

אתה נותן שלושה ניחושים?

😁

אאודי אאודי...

• רעיון טוב! 1
פורסם

מחכה לעוד תגובות סאחיות

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

מה עושים אם אין מחירון?

מי אמר שאין מחירון? 

הנה, חצי דקה למצוא מחירון. 

20210106_151459.jpg

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טוב שיש פה אנשים שעוזרים. 

הולך עם זה למוכר ודרוש את ה 22% חזרה. 

פורסם
לפני 4 דקות, itzik123 כתב:

22% בהצמדה לביטקוין.

הרכב הזה עוד יתברר כעסקת חייך😆

אל תצחק, לפני 12-13 שנים חבר בא אלי וסיפר לי על איזה מטבע וירטואלי שקונים בדארק-נט, אמר בוא נקנה זה עולה פחות מדולר לביטקויין אחד, נקנה 400 כל אחד והתחיל לספר על איזה ארנק ויראוטלי שצריך קוד של איזה 70 ספרות וכו וכו וכו ושכורים אותו במנועי חיפוש ועוד דברים שהיו נשמעים לי כמו חלומות באספמיה, אז אמרתי לו שאני לא משקיע חודש שכר דירה בשביל השטויות שלו שאין לי בכלל מושג מה הם אומרים ושילך לזרוק את הכסף שלו על חבילת טבק לנרגילה ופחמים...

הוא קנה בסוף 100 יחידות ומכר והשתמש בהם עם השנים (אם היו לו עוד היום מצבו היה טוב עוד יותר) ואני מצטער שלא השקעתי את השכר דירה ההוא ...

• תוכן חדש...