Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל מלבדוק אם החברה קיימת, תאתר את המנכ"ל ותשאל אותו מה האוטו עבר אצלהם (אבל תהיה מוכן להשקיע. יש סיכוי שתצטרך לעשות סיאנס כדי לקבל תשובות). אחר כך לך לבית משפט ותתבע את הסוחר.

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכל כתוב בפורום. כולל תמונות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 22 שעות, TomerLL כתב:

בעמדות בסופר פארם (רישיומט) אפשר להוציא את ההיסטוריה של הרכב. 

רק בעל הרכב עם כרטיס אשראי שרשום ע"ש. 

פרט לזה שהרכב היה בעבר בבעלות פרטית או חברה ניתן לדעת גם פרטים אישיים כמו שם/כתובת של הבעלים הקודמים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הוא היה 9 חודשים רכב חברה לפני 35 שנה אם זה בכלל לא באג במערכת... (רכב חברה בשנות ה80?)

הרי במילא המכונית הזאת כנראה כל כך וינטג ואספנות שהמחירונים שלהם לא באמת נספרים יותר מדי וזה קורה בהרבה רכבים לא רק באספנות.

נגיד s2000 2008 שהמחירון שלה הוא 60 אלף והמוכר מבקש 180 אלף ואני בטוח שגם אם הוא לא יקבל את הסכום הזה הוא יקבל סכום שלפחות מכפיל את המחירון.

פורסם

לאבא של חבר שלי היתה פיורינו "חברה"

ואז בשנות השמונים היתה לי חברה שהיתה עושה הרבה רעש... מה זה הרבה רעש?
כמו כבשה לפני שחיטה!
ברור לך שאי אפשר להביא את הדבר הזה לבית של ההורים!
אז הפיורינו "חברה" שמשה כחדר לפי שעה בסופי שבוע באתר הבניה שלימים הפך להיות נתיבי איילון

אני מקווה שלא נפלת על הפיורינו הזאת, כי אז חייבים חיטוי רציני.

רכב חברה בשנות השמונים = סמל סטטוס!

נפלת חזק.

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 שעות, much כתב:

פרט לזה שהרכב היה בעבר בבעלות פרטית או חברה ניתן לדעת גם פרטים אישיים כמו שם/כתובת של הבעלים הקודמים?

לא מופיעים שום פרטים אישיים.

פורסם
בתאריך 6.1.2021 בשעה 05:05, KipodYam כתב:

אתר mygov

אתה בטוח לגבי זה? נרשמתי כרגע לאתר ואין שם שום אופציה להוצאת תדפיס של היסטוריית בעלויות קודמות.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

את כלי הרכב הרשומים על שמך אתה רואה? ליד כל אחד מהם יש לינק ל"פרטי הרכב". שם תמצא בין היתר את הסטוריית הבעלויות.

פורסם

לפני 6 שעות, Roycohen1979 כתב:

נו בוקי שתף אותנו, איזה רכב זה ?

הרכב לא חדש אצלי, כתבתי עליו כבר בפורום. 

מה שחדש זה הגילוי בעלות חברה בעברו 😁😁, ולא אני מתכוון לעשות עם זה משהו, אם היה למישהו ספק... 

מטרת השירשור מעבר לקטע הבידורי היא לא הרכב אלא אולי סוג של העלת מודעת למערכת הממשלתית החדשה שמאפשרת לכל אחד לדעת מה היו הבעלויות הקודמות של הרכב, גם אם עברו הרבה שנים מאז. 

לפני 6 שעות, much כתב:

כן בוקי אני רואה את הרכב שלי ואת הלינק הזה אבל הלינק לא נפתח.

הלינק לא אמור להיפתח. הוא מוריד לך קובץ למחשב או לנייד. תבדוק בתיקיית ההורדות. 

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

הרכב לא חדש אצלי, כתבתי עליו כבר בפורום. 

מה שחדש זה הגילוי בעלות חברה בעברו 😁😁, ולא אני מתכוון לעשות עם זה מישהו, אם היה למישהו ספק... 

מטרת השירשור מעבר לקטע הבידורי היא לא הרכב אלא אולי סוג של העלת מודעת למערכת הממשלתית החדשה שמאפשרת לכל אחד לדעת מה היו הבעלויות הקודמות של הרכב, גם אם עברו הרבה שנים מאז. 

מעולה! לא הכרתי.

בדקתי וזה עובד מצוין.

אפשר גם להדפיס רישיון רכב עדכני, יש מידע על כל הקופות שאתה חבר בהן, ילדים, חיות מחמד, חבילות שהזמנת מחו"ל...

תודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, Mr_Shankly כתב:

חבילות שהזמנת מחו"ל

ומה שמעניין שם זה שכל החבילות מסומנות אצלי כ"לא הגיע לארץ" מצד אחד וכנאספו מצד שני.

• תוכן חדש...