Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך עזרה דחוף, כנראה נפלתי על סוחר מתחזה. 

קניתי רכב שהוצג כפרטי, בהמשך הוצאתי תדפיס בעלויות וגיליתי שהיד הראשונה הייתה חברה. 

ברור שמדובר ברכב במצב בינוני מאוד, מי לא יודע איזה יחס מקבלים רכבי חברה בימינו? 

אחרי שבוצעה העברת בעלות, באילו ערוצום אני יכול לפעול? 

תודה. 

Screenshot_20210105-171538_(1).thumb.png.b72103f1fb5f27588424021382bcb5f0.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 12

פורסם

אני מוכן לרכוש ממך את הרכב במחיר שרכשת אותו לפני 10 שנים (זה מקביל לביטול עסקה - לא? 😜)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקי לא רכש לפני 10 שנים, זה התאריך שהמוכר (הסוחר המתחזה) רכש. בוקי הוא יד רביעית.

הדבר המוזר, ברכב שלי יש בדיוק אותו מצב:

ויש לי ביד רישיון רכב של הבעלים הראשון משנת 1993. לא כתוב שם שם של תאגיד אלא אדם פרטי.

אני חושב שזה שיבוש שנכנס במהלך דיגיטציה של רשיונות כלי רכב ישנים.

Capture.JPG

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האוטו לא טוב, זרוק אותו לפח (רק תגיד לי קודם מתי, ואיפה הפח שאתה זורק אליו את האוטו).

• מצחיק 5

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואי וואי.. תחשוב איך התייחסו לרכבי חברה בשנת 86', אז זה היה מצרך נדיר..

עכשיו מספיק עם הבילד-אפ, תעלה תמונות!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בעמדות בסופר פארם (רישיומט) אפשר להוציא את ההיסטוריה של הרכב. 

רק בעל הרכב עם כרטיס אשראי שרשום ע"ש. 

פורסם

עוד אחד שבא להתייעץ אחרי שכבר רכש...

• מצחיק 7

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תזהר, אלו השנים שלאבא שלי היה רכב חברה צמוד, כמובן שמלכת השוק דאז, סובארו מכונת תפירה. עבורי הוא היה רכב שטח לכל דבר ועניין, פשוט כי לא היה לי רישיון נהיגה על רכב אלא רק על טרקטור. אני הייתי מבטל את העסקה. לך תדע מה הרכב עבר. 

פורסם

אפשר להפוך את זה לשרשור "דברים שעשינו פעם עם טנדר סובארו" ?

למשל לשבת מאחור בארגז פיברגלס על ספסל מתקפל בלי חגורות בטיחות כשיש 40 מעלות בחוץ ומאורר ירוק תלוי מהתקרה, ואז במקרה של תאונה קיווינו שלפחות יעוף הגג ונזכה לקבל קצת אויר נקי לפני שנמות...

או לקחנו את הטנדר סובארו של אבא של חבר לחוף פלמחים והוא שקע בחול ונכנסו מים לאוטו והוא טבע אבל אחרי שהוציאו אותו עם טרקטור הכנסנו מפתח לסוויץ והוא התניע בלי בעיה.

או אולי תקופה מאוחרת יותר שבה חבר ששירת במג"ב אמר ששני בדואים על טנדר סובארו ליד רהט ברחו מהם עם האוטו שבכלל היה הנעה קדמית והם שקעו בחול עם הסופה כשהסובארו המשיכה לנסוע...

• מצחיק 5
  • תוכן חדש...