Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אז ככה,

אני מחפש להחליף את המערכת SMEG המסריחה בסיטרואן שלי, ואחרי נבירה בפורומים הצרפתיים מצאתי איך להחליף אותה למערכת NAC החדשה שיותר שתומכת באנדרואיד אוטו (ומהירה ומוצלחת יותר באופן כללי).

בתור חייל משוחרר בתקופת קורונה, יש לי זמן להתעסק עם פרויקט יחסית מורכב כזה, וזה אתגר שאני רוצה לעשות. (מבטיח לשתף פה אם אני אצליח)

הבעיה היא לרכוש מערכת כזו. הן לא זולות, ומחול צריך להוסיף גם משלוח יקר ומכס לא נעים בכלל.

חשבתי לחפש בארץ לקנות מרכב שעבר פירוק. כמובן רכבים חדשים שהלכו טוטאל לוסט ולא רכבים ישנים :lol:

למישהו יש ניסיון עם זה? זה בכלל משהו שהם שומרים ומציעים לקנייה? איך זה עובד? בחיים לא קניתי משהו מפירוק.

ראיתי באינטרנט כל מיני אתרים (אופיר חלפים, קאר פארטס וכו') שבגדול מבקשים לרשום מה מחפשים ולהשאיר פרטים והם יחזרו אלייך.

אם למישהו יש אור כלשהו לשפוך בנושא אני אשמח.

תודה!

מדגיש - זה לא נפתח בפורום קנייה של אביזרים כי אני לא מחפש ספציפית מישהו שיגיד שהוא מוכר, אלא תוהה אם למישהו יש ניסיון/טיפים/הצעות/רעיונות

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם

את הסינים אני מכיר, האמת שאני מנסה להצליח לשדרג למערכת מקורית חדשה יותר של אחרי המתיחת פנים, ולא למערכת סינית.

בינתיים אני רואה שהעלות של זה מחול היא גבוהה מאד, 2000 שקל לפני התקנה מאד מסובכת, שדווקא אני רוצה לעשות נשמע לי מאתגר ומעניין.

חשבתי אולי מפירוק בארץ אני אצליח למצוא ביותר זול. לא יודע כמה שוק יש למוצרים כאלה, אז אני מקווה להצליח למצוא בזול.

2000 שקל אני לא משלם בשביל גרפיקה קצת יותר יפה ואנדרואיד אוטו..

פורסם

תודה!

כן אני מכיר, זה הPLAN B שלי. אם הוא היה מאד זול הייתי הולך על זה ישר, אבל זה גם לא מאד זול.

אז גם כבר אני משקיע אני רוצה לנסות להגיע לפתרון הכי מוצלח שאפשר, חוץ מזה שאני מאד נהנה מההתעסקות אז אני כרגע נשאר עם זה :)

כבר מצאתי בחור שמוכר את הרדיו עצמו, עכשיו רק צריך מסך חדש כי הישן לא מתאים...

בכל מקרה שוב תודה :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז בסופו של דבר התייאשתי מחיפוש המסך, וקניתי את התוסף שלוטוס המליץ פה.

היום התקנתי, וואלה אני מרוצה. זה לא הפתרון הכי "נקי", למשל אי אפשר לשמוע רדיו וגם את הוויז, וצריך בכל הדלקה של הרכב להעביר את המערכת לAUX,

אבל מעבר לזה - עובד מעולה. ההתקנה הייתה די פשוטה (בעיקר היה לי קשה למצוא מברג מתאים לפתוח את הברגים), ואפילו זה עכשיו דגם חדש שתומך באנדרואיד אוטו אלחוטי.

בקיצור קצת התעסקות בכל הנעה, אבל סה"כ עובד טוב. אני ממליץ.

• תוכן חדש...