Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכבוד

חברי הפורום

בכבוד רב

אילן פ.

המאמץ זה מה שחשוב

ניסינו - זה כבר טוב, למה?

כי אולי ככה, בדרך דיפלומטית ומשא ומתן (אעלק..) מגיעים לסוג של הכרות חביבה כלפי אותו הגוף הדורש (אנחנו).

נחמד לדעת שהיתה איזו שהיא תקווה, נכון היא נפוגה - לא נורא. אני בטוח שיהיו עוד כאלה.

ונמשיך לעודד כאלו עירועים עד לרגע בו נקבל בברכה במגרש ענק את פני אלו אשר קיימו אירוע כזה.

יבוא יום, ולכולנו יהיו פנים רחבות מרב חיוך!

פורסם

באמת חבל.

לא היה הורג את השוטרים ללוות מפגשים ולתמוך קצת במקום לאיים ולחלק דוחות.

אני מקווה שהמצב ישתנה בקרוב :)

פורסם

מה מטרת הכתבה ?

מדוע בוטל המפגש ?

מהם ה"איומים" כביכול אותם קיבלתם ?

אם הדבר תואם עם ראש עיריית כרמיאל , ועם המשטרה - מה המניעה ?

אם קיבלתם רמזים על כוונות המשטרה - אולי ניתן לחשוף אותם ?

אתה לא יכול לבוא ולהודיע קבל עם ועדה על ארגון מפגש כזה , ואח"כ להתקפל תוך פיזור מסך עשן.

אם יש לך עדויות אמיתיות - למרות אישור המשטרה - פרסם אותן ואז ניתן יהיה לארגן תגובה.

ככה זה נראה סתם לא רציני.

בכיבוד קל

שמר.

פורסם

גם אני לא מצליח להבין - מה קרה? למה זה בכל זאת לאר מתקיים?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא הבנתי משהו...

כולם נתנו את האישורים שלהם...

ואז הגעתם ואמרתם שזה מבוטל...

יכול להיות שמר' "בכבוד רב" ומר' "קוסם" (אגב, למיטב ידיעתי מר כותבים בלי ') , פשוט התקפלו או משהו בסגנון?

:-)

פורסם
גם אני לא מצליח להבין - מה קרה? למה זה בכל זאת לאר מתקיים?

טל

לכבוד

טל שביט

חברי הפורום

ראוי להבהיר כי לא התקבלו ערבויות, שמשטרת ישראל לא תבצע " בד' לרכבים"

היוצאים מהאירוע מעבר לאצטדיון, וכן בהלוך חזור, על אף שהעיניין היה עקרוני

ולכן כאשר הגענו למסקנה שערבויות אלו לא תתקיימנה מול המידע שהתקבל, אז החלטנו מה שהחלטנו.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

מה הכוונה לבדיקות לכלי הרכב?

בדיקות תקנות רגילות (תקינות אורות, מידות צמיגים, זיהום אוויר וכו') או שמא "אדוני, פתח נא

את מכסה המנוע כדי שנוכל לראות את מגדש הטורבו/על/חתול סיאמי שמותקן לך שם" ?

כבר דמיינתי את הכותרת בעיתון ביום ראשון: "עיריית כרמיאל תגבה כחוק את כספה עבור מאות

המכוניות שהוחרמו במפגש המכוניות התקיים ביום שישי והוחנו בשטחה". :wink:

חבל.

MCS 2008

פורסם
לכבוד

חברי הפורום

בכבוד רב

אילן פ.

מה, באמת ציפית שמשטרת ישראל תתן לך ערבות לכך שהיא לא תבדוק, במקום מסויים בשעה מסויימת, רכבים?

אילן, בשביל מישהו שטרח כ"כ הרבה על האירגון, לא נראה לי הגיוני קיפול הזנב הזה. מה באמת הולך כאן?

פורסם
כס"ת.

לכבוד

Lorincer

חברי הפורום

1.Lorincer

אם היית בדרך לאירוע ו/או מהאירוע, בו אתה בא לתרום, להנות ובהרגשה חגיגית

והיו מורידים לך את ה SLK מהכביש, והיית מקבל דו"ח שמן, מעניין איך היית מרגיש

ואת מי היית מאשים. שלא לדבר על לחזור הביתה בטרמפ ,וכל תררם המשפטים והריצות.

2.ולכל אלה שבאים בטענות ,אני מציע לכם לשקול טוב טוב ,לפני שאתם לוחצים על מקש

enter.

3.לרבים מכם אין מושג מה עברנו בכדי להגיע עד לכאן - אז בבקשה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

למה האירוע לא יתקיים לבסוף? דווקא נשמע כמו רעיון מצוין וארגון מתקדם ונכונות יוצאת דופן. האם הוא בוטל כי המשטרה לא התחייבה שלא לבדוק כלי רכב שאינם חוקיים לנסיעה על הכביש? זו הסיבה, או שיש גם סיבות נוספות ומשמעותיות? אם מדובר בהפחדות, אשמח לשמוע על כך ולטפל בנושא. אם מדובר בזה שלא קיבלתם מהמשטרה אישור והתחייבות שתאפשר לכל רכב ללא קשר למצבו או חוקיותו לעלות על הכביש, הרי שהסיפור לא ממש מחזיק.

פורסם

אילן ומריוס - מצטער לשמוע שזה לא יוצא לפועל, ומצטרף לחברי כתבי הרכב (מר פוסק ומר שביט :wink: ) בשאלה - מדוע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגידו לי אתם לא מתביישים ? לתקוף את אילן ומריוס על המאמץ שהם השקיעו, רק בגלל שהם ביטלו "לכם" את הארוע ?

במקום לשבת מול המסך ולזרוק לאויר "כסת"ח" וכולי, אולי קחו על עצמכם ארגון של מפגש כזה, כדי שנוכל גם עליכם להתנפל אחרי כן במידה והוא יצליח\לא יצליח\יתבטל\לא יהיה לרוחינו ?

בחיאת קצת פירגון והערכה לא יזיקו לנו. אל תוציאו לאנשים את האויר מהמפרשים.

אנשים השקיעו מחשבה ומאמצים ולא יצא בסוף. תודה בכל זאת לאדון מריוס ואילן.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...