Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך לבדוק לפני שרוכשים רכב יד 2 שהוחלף לפני חודש מנוע 

רכב יונדאי i800  שנת 2012 יש לו שטר מכר ואישור מוסך שהחליף .

האם כדאי להכנס לזה או עדיף שלא .

זה רכב שקשה להשיג אותו בשוק עקב ריבוי המקומות שלו . אנחנו משפחה של 10 נפשות והוא עם 9 מקומות הכי מתאים לנו כרגע .

פורסם

השאלה היא מאיפה המנוע הגיע, ומה הוא עבר. אם לא לא ידוע ואין אחריות אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע מחר אני הולך לבדוק .

אז אני צריך לבדוק .

א. האם המנוע מיבוא

ב. איזה מוסך החליף אותו 

ג.ולמה מוכרים מיד 

ד. איך אדע מצב המנוע ?

פורסם

בדיוק אבא שלי מכר כזאת 2011 עם 380,000 ק''מ. מנוע וגיר מקורי. הרכב נמכר במהירות.

אם מדובר בדגם ידני עם 136 כ''ס המנועים שם נגמרים מהר, כל יד 2 עם רכבים עם מנועים מוחלפים.

ה170 כ''ס עמיד יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם המנוע מיבוא תנסה לברר מאיזו מדינה הוא מגיע, הקילומטראז שהוא עבר אמור להיות בניירת שהמנוע הגיע איתו, מנועים שמגיעים מאירופה הם מנועים שנהנו מאקלים נוח יותר ובדרך כלל אלו מדינות שכתרבות נהיגה מקיימית שגרת טיפולים קבועה ומדוייקת.

עדיף לקחת מנוע קומפלט כחבילה אחת ולא מפורק שעליו מחליפים חלקים, תוודא שקוד המנוע תואם למה שהוציאו.

אם המנוע כבר מורכב תדרוש לבצע בדיקת קומפרסיה ובדיקת מערכת קירור בלחץ, בנוסף תוודא מהי תקופת האחריות על המנוע ומה היא כוללת, אם יוצא מנוע דפוק והמוסך יסכים להחליף אותו האם תשלם על הפירוק וההרכבה ?

תעקוב אחרי ההחלפה על מפלס השמן והמים באוטו לאורך תקופה.

הכי חשוב זה לוודא שהניירת אכן שייכת למנוע שקיבלת ושמורכב באוטו.

• תוכן חדש...