Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסן תוכל להסביר מה זה הפיצ'ר של 3,5, לופ?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עניתי לך מאיזה מוכר רכשתי

קוראים לו ESTORE

http://www.ebay.com/itm/Capacitor-G1W-C-Car-Dash-Camera-DVR-NT96650-Chip-AR0330-Lens-W-Free-Mirro-Mount-/131208541342?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8ca3749e

לא נראה לי שתצליח לקרוא מה רשום שם זה ממש קטן אפילו בעיניים אני לא מצליח לקרוא את זה

אמרת שאת המצלמה קנית ממנו, לגבי הכרטיס לא ציינת.

המוכר הנ"ל אמין, את הכרטיס קנית גם ממנו?

עדיין אוכל לעזור לך אם תעלה תמונות כמו שכתבתי כבר פעמיים קודם (אתה לא עוזר לנו לעזור לך).

ניסן תוכל להסביר מה זה הפיצ'ר של 3,5, לופ?

כל כמה דקות המצלמה תסגור קובץ ותתחיל קובץ הקלטה חדש.

למשל לגבי 3: אתה הפעלת את המצלמה והיא מקליטה כבר 2:59 דקות, עוד שנייה היא תסגור את הקובץ הנוכחי ותתחיל להקליט לקובץ חדש וכו'

כבר שאלו את זה בעמוד או שניים הקודמים.

אם תקרא כמה דפים אחורה (חיפוש באמת טיפה בעייתי לגבי כתיבה של "3 או 5" ודומיהם בשורה),

אתה תחסוך זמן, קודם כל לעצמך ושנית גם למשתמשים שמנסים לעזור לך.

פורסם

מצטער. באמת תודה לך על תשובותיך המהירות. למען האמת קראתי מעמוד 305 ויש המון המון מידע אז או שפספסתי או ששכחתי.

אגב, איזה מצלמה תוכל להמליץ אתה או מישהו כאן עד 300 שקל פלוס כרטיס של 32 גיגה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

rafi_vk

אני לא פוסל שהכרטיס דפוק, אבל סיכוי ששתי הכרטיסים דפוקים שואף לאפס. לכן, יש לי שתי אפשרויות:

1. ההתקן USB במחשב שלך מותקן עם דרייבר לא מתאים. תנסה להוריד דרייבר מאתר היצרן בהתאם למערכת הפעלה של המחשב.

תנסה במקביל לבדוק את ההקלטות במחשב אחר.

2. הכרטיס מפורמט לא טוב. הוא צריך להיות בפורמט ExFAT (לא FAT, לא FAT32 ובטח לא NTFS)

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מדהים. המצלמה הזאת נמכרת בעלי אקספרס ב 10$ ובאי.ביי בערך אותו דבר. רק כאן ב 79. ממש זולה.

http://he.aliexpress.com/item/2015-New-1pcs-New-Camcorder-LCD-270-dgree-2-5-HD-Car-LED-DVR-Road-Dash/32326211979.html

פורסם

כי היא כנראה המצלמה הכי גנרית שקיימת. קיימת תחת השמות DVR 27 207 37 ועוד. אם אתה מחפש משהו איכותי דלג הלאה, לא מדהים ולא אבטיח.

פורסם

בהמשך לחיפושים. מצאתי כאן עוד מצלמה עם קבל G1W-C

האם מישהו התנסה כבר? האם יש ראיית לילה? חיישן תזוזה? חיישן G?

החנות היא estore 009. ראיתי שהיא מומלצת כאן.

אשמח לחוו"ד:

http://m.ebay.com/itm/281366757656?nav=SEARCH

פורסם

אמורה להיות דומה עד כדי זהה ל-G1W, עדשה 120 מעלות למיטב זכרוני, ראיית לילה לא מי יודע מה (אותו חיישן כמו אצלי, אתה יכול לראות סרטונים שהעליתי בשרשור סרטונים לקבל סדר גודל), מה זה חיישן תזוזה? ויש חיישן G.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה לי

במידה ונהג שצולם במצלמת רכב שלי , עבר עבירה מכוערת ומסוכנת וסיכן אותי

אני יכול ללכת ולדווח למשטרה ? עם הוידאו?

פורסם
אמורה להיות דומה עד כדי זהה ל-G1W, עדשה 120 מעלות למיטב זכרוני, ראיית לילה לא מי יודע מה (אותו חיישן כמו אצלי, אתה יכול לראות סרטונים שהעליתי בשרשור סרטונים לקבל סדר גודל), מה זה חיישן תזוזה? ויש חיישן G.

יש בשרשור שציינת כ 500 עמודים. אשמח אם תצרף לינק לסרטון של נסיעת לילה

פורסם

כאן למשל יש לך קטע (00:17 למשל):

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...