Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי מיצובישי לנסר ספורטבק שנת 2008 (דגם לימיטד שמגיע עם מערכת אזעקה של פוינטר) ולפני בערך כחודש התחילו לי בעיות הנעה, הרכב עם חשמל, יש גם סטרטר אבל מסרב להניע - כאילו שאני מנסה להניע בלי שהכנסתי את הקוד למרות שכן הכנסתי וגם שמעתי את הרעש של האישור (מצבר חדש בן חודשיים שלוש) לאחר הרבה נסיונות של הנעה באותו לילה הניע הרכב והופיע לי נורת מנוע (check engine) והצביע על הבעיה בחיישן camshaft החלפתי את החיישן ועבד רגיל למשך שבוע, אחרי זה שוב פעם חזרו הבעיות ניסינו לחזק פלוס במצבר (היה קצת משוחרר) הוצאנו שוב את החיישן ההוא, ניקתי והחזרתי והאוטו עבד פיקס בלי שום בעיה למשך חודש שלם והיום חזרה הבעיה, יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? חשבתי בהתחלה הקודן אבל שמתי לב שאם האוטו הניע לי בבוקר אז הוא כבר יניע כל היום, רק למחרת יש מצב שלא יניע שוב מה שקצת הוריד לי מהקודן אבל אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות חשבתי אולי מישהו יוכל ליעץ

היום אחרי שזה לא הניע, ניסיתי לנתק מצבר לכמה דקות לא עזר, החזרתי את המצבר נעלתי את האוטו ואחרי בערך 10 דקות ניסיתי להניע שוב וזה עבד 

עריכה אחרונה על ידי davidle1125
פורסם (נערך)

הפעם לא נדלקה שום נורה, גם אחרי שהחלפתי חיישן זה קרה שוב אבל לא הופיע נורה, יש מצב שהנורה נדלקה מרוב כל הפעמים שניסיתי להניע משהו שם התרחפן אולי? 

עריכה אחרונה על ידי davidle1125
פורסם

עדכון חשוב

היום בלילה ניסיתי להניע את האוטו ולא הצלחתי, ניתקתי את החיישן MAF (mass aiR FLoW)

וניסיתי להניע בלעדיו וזה כן הניע (חיברתי אותו ישר אחרי) ושניה לפני שעשיתי את זה זה לא הניע. רעיונות?

• תוכן חדש...