Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה...

אני עובד היום (כמו חמור) בתחנת דלק,נכנס למחסן של הילו כדי להוציא סחורה ולפתע שומע רעש אהמממ...סליחה-מוזיקה!

אינסטינקטיבית מסתובב,שוכח שבמחסן יש סחורה בשווי עשרות אלפי שקלים והולך מהופנט לכיוון הרעש(מה לעשות,תכונה מולדת).

נגלה לעיניי דוקאטי ישן ומדהים!

אני ישר מתנפל על הבעלים ועל האופנוע ומתחיל ללטף אותם(פיזית,פיזית),הבחור מוריד בלחץ את הקסדה ושוקל היכן להנחית אותה,אני פולט בקצב של וולקן:דארמה?,איזה שנה?,600?,500? הבחור מצליח להשחיל:900! ואני ממשיך:SD?,SS? והבחור עונה "אני לא בטוח אבל אולי מייק הילווד" אני בתגובה משתדל להרים את הלסת מהרצפה ולנגב את הריר מהבגדים.

טוב,הבחור הבין שאין לי תקנה והסכים לדבר איתי מעט,מתברר שהבחור(לא צעיר) מטפח ומשמר את האופנוע,הוא לא מוכר! וטוען: "עד שהמוות יפריד בינינו" האופנוע נוסע מעט מאד בעיקר בשבתות ונראה פשוט מדהים :yum::inlove: .

טוב,בעודי מרייר לכל כיוון נפלט לי "גם לי יש אופנוע ,הנה הוא שם"(מצביע אחורה בזלזול בלי להביט לאחור),הבחור שואל "זה R מהדגמים הישנים?" ואני עונה כן(בעודי מנסה ללקק את שסתומי הדזמו),הבחור אומר "אשתי הסכימה לי לקנות 86 כזה" ואני עונה:"שלי 85" ואז...או-אז הכל התהפך,הוא שואל:"תמכור?" ואני:"עד שהמוות..." והבחור:"קלאסיקה,מיוחד וכ"ו" ואני עסוק בשלי(מנסה לקבל כוויות מזוג המפלטים שלו).

מה אומר ומה אספר,חוויה מרגשת באמצע יום העבודה!

קבענו שהוא יגיע אליי שוב לכוס קפה והחלפת רשמים הדדית.

כמובן שבכל הזמן הזה העובדים שלי היו סביבנו ופשוט גיחכו להנאתם(זה בערך הזמן היחידי שהם יכולים לעשות את זה).

:wave2: גדול!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג'

בלי תיעוד מצולם של המפגש רצוי שלא תחזור.

אם תבקשו מישהו אובייקטיבי לרכיבת השוואה על שני האופנועים ופרסום רשמים אני מוכן למצוא זמן ביומן. :yum:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
טוב אז ככה...

אני עובד היום (כמו חמור) בתחנת דלק,נכנס למחסן של הילו כדי להוציא סחורה ולפתע שומע רעש אהמממ...סליחה-מוזיקה!

אינסטינקטיבית מסתובב,שוכח שבמחסן יש סחורה בשווי עשרות אלפי שקלים והולך מהופנט לכיוון הרעש(מה לעשות,תכונה מולדת).

נגלה לעיניי דוקאטי ישן ומדהים!

אני ישר מתנפל על הבעלים ועל האופנוע ומתחיל ללטף אותם(פיזית,פיזית),הבחור מוריד בלחץ את הקסדה ושוקל היכן להנחית אותה,אני פולט בקצב של וולקן:דארמה?,איזה שנה?,600?,500? הבחור מצליח להשחיל:900! ואני ממשיך:SD?,SS? והבחור עונה "אני לא בטוח אבל אולי מייק הילווד" אני בתגובה משתדל להרים את הלסת מהרצפה ולנגב את הריר מהבגדים.

טוב,הבחור הבין שאין לי תקנה והסכים לדבר איתי מעט,מתברר שהבחור(לא צעיר) מטפח ומשמר את האופנוע,הוא לא מוכר! וטוען: "עד שהמוות יפריד בינינו" האופנוע נוסע מעט מאד בעיקר בשבתות ונראה פשוט מדהים :yum::inlove: .

טוב,בעודי מרייר לכל כיוון נפלט לי "גם לי יש אופנוע ,הנה הוא שם"(מצביע אחורה בזלזול בלי להביט לאחור),הבחור שואל "זה R מהדגמים הישנים?" ואני עונה כן(בעודי מנסה ללקק את שסתומי הדזמו),הבחור אומר "אשתי הסכימה לי לקנות 86 כזה" ואני עונה:"שלי 85" ואז...או-אז הכל התהפך,הוא שואל:"תמכור?" ואני:"עד שהמוות..." והבחור:"קלאסיקה,מיוחד וכ"ו" ואני עסוק בשלי(מנסה לקבל כוויות מזוג המפלטים שלו).

מה אומר ומה אספר,חוויה מרגשת באמצע יום העבודה!

קבענו שהוא יגיע אליי שוב לכוס קפה והחלפת רשמים הדדית.

כמובן שבכל הזמן הזה העובדים שלי היו סביבנו ופשוט גיחכו להנאתם(זה בערך הזמן היחידי שהם יכולים לעשות את זה).

:wave2: גדול!

ג'ורג'

מה היו הצבעים של האופנוע? האם ירוק שחור?

פורסם
מה היו הצבעים של האופנוע? האם ירוק שחור?
אמת!

שפוך אור על האופנוע,הבעלים?

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג' בזמן שאתם שותים קפה אפשר לשמור לכם על האופנוע(ההגנה הכי טובה היא התקפה אאא רכיבה)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אמת!

שפוך אור על האופנוע,הבעלים?

ג.

אם כך אכן אופנוע מדהים, הדגם הוא 900 SS שנת 78 (אם אני זוכר נכון), אבל לא מייק היילווד רפליקה. בעליו הראשונים של האופנוע היה אלון ניב ממוסך ניב שהביא אותו ארצה והרכיב אותו כאן. בעליו הנוכחיים הוא כתב בירחון הגה, (אינני זוכר את שמו נדמה לי ששם המשפחה הוא פלג). לפני כשנתיים הוא סיים לשפץ אותו יחד עם אחיו והביא אותו לאלון ניב שיעשה לו TUNING סופי. התוצאה הייתה מדהימה. פגשתי אותו כשבאתי לאלון וחבר טוב שלי שהיה עם מצלמת וידאו באותו זמן אפילו צילם את האקזמפלר, כך שיש לי CD שלם עם סאונד ותמונה של הנ"ל.

לאחר סיום השיפוץ שלי כשבאו האזרח וארגוס לצלם את האופנוע שלי לפג"ז הראתי להם את הסרט ונתתי להם את הפרטים של הבחור, כי לדעתי הנ"ל היה שווה כתבה.

המפגש שלי איתו היה לפני כשנתיים.

פורסם

חברים!!

כולם מוזמנים לקפה !

מי שנוגע בהאנזו,עושה זאת על-דעת עצמו.8)

לרענן - אכן אופנוע מדהים(הוא רוצה לצבוע אותו בצבע אחר).

רעיון:

אפשר לקחת את ה-R של אמיר(מבייקס) שנמצא במצב אורגנלי לחלוטין,את ה-R שלי שמשופר מאד ואת הדוקאטי הנ"ל,אפשר לצרף עוד משהו מיוחד(לאריו או קאטאנה למשל) ולעשות מבחן דרכים סופר מיוחד!

מי מרים את הכפפה?

ג.

•  

פורסם
חברים!!

כולם מוזמנים לקפה !

מי שנוגע בהאנזו,עושה זאת על-דעת עצמו.8)

לרענן - אכן אופנוע מדהים(הוא רוצה לצבוע אותו בצבע אחר).

רעיון:

אפשר לקחת את ה-R של אמיר(מבייקס) שנמצא במצב אורגנלי לחלוטין,את ה-R שלי שמשופר מאד ואת הדוקאטי הנ"ל,אפשר לצרף עוד משהו מיוחד(לאריו או קאטאנה למשל) ולעשות מבחן דרכים סופר מיוחד!

מי מרים את הכפפה?

ג.

ובכן בדקתי ושם הבחור רני פלג, עבד בזמנו בסק החדשות של המגזין הגה (אינני יודע אם הוא עדיין שם).

אני מכיר עוד בחור שהוא בעל אופנוע דומה 900 SS שנת 78, הבחור הזה הגיע לאופנוע במקרה והיום הוא טוען שהאופנוע הולך איתו לקבר.

פורסם
ובכן בדקתי ושם הבחור רני פלג, עבד בזמנו בסק החדשות של המגזין הגה (אינני יודע אם הוא עדיין שם).

אני מכיר עוד בחור שהוא בעל אופנוע דומה 900 SS שנת 78, הבחור הזה הגיע לאופנוע במקרה והיום הוא טוען שהאופנוע הולך איתו לקבר.

רני פלג היה בעבר גם בעל טור ב"מוטו".
פורסם
הבחור, אגב, מטפל באופנוע לפעמים אצל.. אוריה כרמלי במוסך ספין.

אופנוע מדהים

אגב, ההילוכים "הפוכים" (בצד ימין.)

כמו כן, אצל גל וורדי. במוסך לאופנועי ים באיזור יקנעם קיים דוקאטי 900. SS כמדומני. לא זוכר במדוייק.

אבל שמור להפליא.

היה נוסע איתו יום יום לעבודה בתקופה כשעבד במפרץ.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...