Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הספר רכב של פונטו s60 ידנית שנת 97

שלחתי לסוכנות פיאט מכתב דרך האתר שלהם והם חזרו אליי בטלפון היום ואמרו לי שאין להם יותר את הספרים של השנתון הזה ואם יהיה להם אז הם יחזרו אליי

יש איזה מקום אחר שאפשר להשיג ממנו את הספר רכב של הדגם הזה?

ואם לא אז מספר של היינס אפשר להשיג מידע דומה?

תודה לעוזרים :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ספר היינס בדרך כלל מכיל את כל המידע שיש בספר רכב (ואף הרבה יותר) אבל קצת יותר קשה למצוא בו את מה שרוצים.

אם תוכל להשיג את היינס זה עדיף כפליים... (מוכרים אותו בארץ...)

תנסה גם ב

http://www.fiatforum.com

...Carpe Diem

פורסם

אינני מכיר את ספר הרכב הספציפי של הפונטו, אך ישנן שתי דרכים להשיג אותו:

1. http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=12885&langId=-1

לקנות ספר של היינס.

2. להשאיל מאחד חברי הפורום בעלי הפונטו ולצלם/לקרוא/להפנים את הנדרש.

בהצלחה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לכם דבר ראשון :)

ניסיתי כבר לחפש באינטרנט בכל מקום או אתר שאני מכיר פשוט אין את הדגם הזה :\

איפה אפשר להשיג את הספר של היינס באיזור ת"א? ( באוטו דיפו או אצל הפרסי יש ? )

ובהתאם להצעה של פיטש

אם למישהו יש את הספר ומוכן להשאיל לי אותו ליום יומיים שאני אצלם ואחזיר לו אני אשמח

או לחילופין אם מישהו יוכל לסרוק אותו או משהו גם אני אשמח :)

תודה רבה שוב :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
ספרי היינס נמכרים ברשת "צומת ספרים". נסה שם.

סבבה נבדוק מחר אני בעזריאלי בכל מקרה

תודה :)

פורסם

יש לי ספר רכב של פונטו SX 75 משנת 95.

כעקרון זאת אותה הגברת בשנוי אדרת.

אם אתה זקוק למשהו מיוחד משם דבר איתי אני אשמח לעזור.

בברכה L.A

פורסם

אממ עקרונית אין לי הרבה דברים מיוחדים

אלא סתם פשוט זה אוטו ראשון אני רוצה ללמוד ולהכיר אותו כמה שיותר

איך לפרק דברים , כל מיני מערכות שיש

אם יש obd2?

לחצי אוויר בגלגלים ודברים דומים

תודה לכם :)

אם מישהו ממכם גר באיזור ת"א ויהיה אפשר לקחת ממנו את הספר ליום יומיים לצילום או משהו אני אשמח

• תוכן חדש...