Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי להוריי רכב שברולט טרקס 2016 מאדם מבוגר בן 70 שעובד כאדריכל והוא יד 00,

הבנאדם נראה מאוד מאוד אמין והראה לי את כל הספר טיפולים של הרכב במוסך המורשה של UMI והכל נראה תקין לגמרי(הרכב גם עבר טסט לפני חודש).

הבאתי לו מקדמה שישמור לי את הרכב כי הוא צריך אותו לשבוע הקרוב לנסיעות עד שיסתדר על רכב בשביל עצמו וביום ראשון הקרוב נבצע העברת בעלות.

ישבתי איתו וביקשתי שיראה לי שאין תביעות במרכז הסליקה של חברות הביטוח והוא אונליין הראה לי שאכן אין שום תביעות.

היום סתם חיפשתי את השם שלו באינטרנט ומצאתי את העניין הזה:

https://xn----8hcborozt8bdd.xn--9dbq2a/תיק/21632-04-18

מה זה יכול להיות?

זה 100 אחוז הוא, ורשום "עניין נזקי רכוש – רכב"

איך יכול להיות שנראה שיש תביעה כלשהי אבל היא לא הופיעה במרכז הסליקה של חברות הביטוח?

תודה לעוזרים

פורסם

והוא בעל הרכב עם זיהוי בת"ז ?

אולי חס ושלום יש לו עוד רכב בבית ?

נניח הבן הפוחז שלו ,בדיוק קיבל רישיון וריסק את האוטו על איזה חנייה של השכנים. ועכשיו צריך לממן סוללת עורכי דין אז הוא מוכר לך את הרכב הראשי שלו. סיפור קשה. משפחה הרוסה. אפשר לפתח את זה עוד... אולי לשלב חוקר פרטי...

אולי משיקולים זרים לא הפעיל ביטוח .

סתם תיאוריית קונספירציה.

למה לא תשאל אותו ?

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, save כתב:

והוא בעל הרכב עם זיהוי בת"ז ?

אולי חס ושלום יש לו עוד רכב בבית ?

נניח של הבן הפוחז שלו שבדיוק קיבל רישיון וריסק את האוטו על איזה חנייה של השכנים. סתם תיאוריית קונספירציה

כן הוא בעל הרכב, הוא הראה לי את כל מה שביקשתי בלי בעיות, והוא גם בן 70 ונראה ממש ממש אמין והוא לא נראה בגיל של הקומבינות,

ישבתי אצלו במשרד ליד העובדים שלו האדריכלים והוא נורא מסודר עם קלסר ומלא תמונות מסביבו של הנכדים הקטנים שלו והוא נראה סבא טוב..

יש סיבה לחשוש?

עריכה אחרונה על ידי Eliaho
פורסם (נערך)

תשאל אותו הכי טוב והוא יגיד לך

תמיד כבדהו וחשדהו

עריכה אחרונה על ידי erezger

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במכון. הרי מערך הסליקה הזה לא מדייק במאה אחוז. 

קבע איתו מועד לבדיקה. לפני יום ראשון. 

בתקוה שהכל תקין. 

לא קונים רכב בלי בדיקה. גם לא מאדריכל נחמד בן 70!

לא ניכנס לזה שטראקס הינו רכב עם בלאי גבוה יחסית, כי כבר החלטת. 

לפחות תדע מה המצב האמיתי של הרכב היום ולא רק מה עבר עליו בטיפולים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם הרכב היה מעורב בתאונה יגלו זאת בבדיקה, גם ככה לא קונים רכב בלי בדיקה מטעמך, תתנה את העלות של הבדיקה בכך שאם יתגלו תאונות שהוא לא הצהיר עליהן הוא ישלם את עלות הבדיקה.

פורסם
לפני 11 שעות, Eliaho כתב:

כן הוא בעל הרכב, הוא הראה לי את כל מה שביקשתי בלי בעיות, והוא גם בן 70 ונראה ממש ממש אמין והוא לא נראה בגיל של הקומבינות,

ישבתי אצלו במשרד ליד העובדים שלו האדריכלים והוא נורא מסודר עם קלסר ומלא תמונות מסביבו של הנכדים הקטנים שלו והוא נראה סבא טוב..

יש סיבה לחשוש?

לקומבינות אין גיל.

תוודא רק אם הרכב באמת לא קיבל תביעות ושהוא היה בפועל מבוטח לאורך כל התקופה שלו על הכביש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...