Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

מתעניין ברכישת פג'ו 3008 החל משנת 2017, התקציב די גמיש והוא פחות העניין.

השאלה שלי היא מה ההבדל באבזור בין שנת 2017 (הראשונות שעלו) לבין שנים 2018-2019.

אני מתמקד בעיקר בדגם האקטיב. 

האם יש הבדלים באבזור בטיחות/פינוק וכו'..?

אני כן יודע שהראשונות ב-2017 הגיעו ללא בלימה אוטונומית וכו', השאלה שלי היא האם כדאי להתמקד בשנתון המתקדם יותר או שכולם די דומים?

לגבי המנוע - אני יודע שבגרסת הדיזל היה שינוי ל-1.5 החדש עם 130 כ"ס, אבל זה דווקא שינוי שפחות מפריע לי.

אשמח לחידודים לגבי תאריכי מפתח בשינויים שנערכו בדגם.

אני נוסע כ- 25,000 קילומטר בשנה ולכן מתעניין בדיזל בלבד.

המון תודה

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא מצאתי וחיפשתי המון...

הכי חשוב בעיקר זה הבלימה האוטונומית, מתי נכנס לאקטיב? האם 2018?

אשמח אם מישהו יידע לפרט קצת יותר

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בהתחלה לא היתה בלימה אוטונומית, מצלמה מקורית, חיישני חניה קדמיים ומפתח חכם.

בכלל, כדאי לחפש פרימיום. שגם תהיה מבוקשת יותר במכירה העתידית. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

מנצל השירשור לגבי 3008 1.2 2020 - 

איזה מנוע מורכב היום בגרסה הידועה בתור  3008 1.2 PureTech 130 EAT8?  האם זה EB2DTS  או אחר?  האם זה אותו אחד שמותקן באופל גרנדלנד X?

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ראיתי כמה רכבים בטרייד מוביל.

מה אגיד לכם? אני לא יודע אם זה משהו גורף, אבל לפחות אצלם נראה שהרכב לא מזדקן יפה בכלל.

ההגה חרוש ממש, הריפוד במשענת היד נמתח ורופך וכל תא הנוסעים שנראה עוצר נשימה כשהוא חדש פתאום הרבה פחות מזמין.

לצידם עמדה קיה ספורטאג' שכנראה עבדה לא פחות קשה, תא הנוסעים נראה כמו ביום הראשון, ללא רבב.

מזל? נאחס? צירוף מקרים? ראיתי 6-7 דגמים של 3008 וכולם נראו אותו דבר (והם רשומים כפרטיים ברשיונות שלהם).

מעט מאכזב, מעניין איך זה נראה אצל אנשים שיש להם את הרכב פה בפורום שנתיים פלוס

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

הרכב שלי בן שנתיים והוא נראה חדש לחלוטין מבפנים ומבחוץ,והוא גם שקט כמו ביום הראשון בנהיגה,אם תרצה אשלח לך תמונה בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

לדעתי הפיז'ו לא מגיב יפה לספריי סחל'ע השמנוני שמפוצצים בו את הדאשבורד וההגה בשטיפומטים של לקוחות הליסינג ואז לקינוח גם במגרשי המכירה של הרכבים, ואז המשך צלייה איטית בשמש היוקדת שלנו. כל רכב שנשמר באופן סביר, (שזה צילייה/מגן שמש על השמשה הקדמית בזמן שהרכב חונה בשמש), לא אמור להגיב ככה.

אכן ראיתי במודעות יד 2 גם 5008 עם כל הקילופים האלה במכוניות שבמגרשי הליסינג ולא הבנתי מה פשר הדבר. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא פעם ראשונה שאני רואה את התופעה הזאת לעור שמשתמשים בו בשנים האחרונות יש נטייה להתקלף בגלל חומרי ניקוי לא נכונים או מפגש עם חומרים אחרים שלא נועדו אליו (אולי קרם ידיים) למשל ראיתי לא מזמן אוקטביה 2017 עם 28 אלף ק"מ שחבר רצה לקנות מסבתא בת 70 עם הגה מקולף שעל פי ההגה נראה כאילו הרכב עבר איזה 200K מגמה שאני אישית שמתי לב אליה אצל נשים זה קורה לעיתים הרבה יותר נפוצות אולי בגלל טבעות או אולי בגלל קרם ידניים או שאולי אני טועה כי המקרים שאני ראיתי ומכיר הם בהחלט לא סטטיסטיקה רחבה.

אבל בכללי בכול מה שנוגע לחומרי "פרימיום" הם צריכים תחזוקה נאותה בד כמו בדיפוני הדלתות או על הדשבורד ב3008 כמובן שלא יחזיק מעמד כמו הפלסטיק הזול והפשוט שיש בספורטאז' אבל אם שומרים עליו אני בטוח שהכול יהיה בסדר.

בנוסף אל תשכח שה3008 זה רכב מבוקש מאוד לכן כמו תמיד עם רכב מבוקש צריך לחפש הרבה ולעבור הרבה אקזמפלרים כדי למצוא רכב שמור ואני מניח שטרייד מוביל לפחות מנסים קודם למכור את הרכבים שדווקא קשה למכור.

פורסם

הרכב שלי אחרי שנה ושבעה חודשים עם 125 אלף קילומטר ונראה די חדש מבפנים.
(רכב למהעבודה שממש לא עובר שטיפות מיוחדות)

פורסם (נערך)

אני שונא להשתמש בחומרי ניקוי לרכב בפנים,

אצלי במאזדה 3 2014 שהיתה לי ההגה גם היה משופשף מכל כיוון והסמל היה בצבע פלסטיק לבן מחריד במקום הכרום המקורי.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תוכן חדש...