Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בנסיעת מבחן שעשיתי אצל היבואן ב 208 נתקלתי בשתי תופעות:

1) כשהאוטו עומד הרגשתי מעין רעידות מהמנוע. הרגיש כאילו המנוע על טורים נמוכים ועוד מעט נכבה. האם זה משהו אופייני ל 208 (גם ברכבים חדשים) ואי אפשר להיפטר ממנו , גם לא בכיוון של הטורים?

2) בלחיצה על דושת הגז הרגשתי התנגדות יותר מהרגיל. במיוחד כשניסיתי לעשות קיק דאון (ללחוץ עד הסוף). הנציג טען שבמכונית החדשות יש לדוושה שני מצבים , אחד באמצע והשני עד הסוף וכנראה הרגשתי את ההתנגדות של מצב האמצע. האם זה אכן כך וצריך להתרגל או שזו בעיה ספציפית באותו רכב הדגמה?

תודה

פורסם

הרעידות במנוע הזה מורגשות יותר מאשר בtsi שיש באיביזה למשל. 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אייל, 

למה אתה ממליץ לחכות לדגם היותר חדש?

השיקול שלי לקנות עכשיו הוא המחיר - 15 אחוז הנחה במסגרת המבצע שהיה ובנוסף סביר שהדגם החדש יהיה יקר יותר.

בנוסף עד כמה שאני יכול לשפוט התוספות והשינויים בחדש הם לא משמעותיים מבחינתי.

כמו כן הדגם החדש הוא פלטפורמה חדשה שעשויים להיות בה מחלות ילדות.

במה אני טועה?

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 4 דקות, skyrunner כתב:

אייל, 

השיקול שלי לקנות עכשיו הוא המחיר - 15 אחוז הנחה במסגרת המבצע שהיה ובנוסף סביר שהדגם החדש יהיה יקר יותר.

בנוסף עד כמה שאני יכול לשפוט התוספות והשינויים בחדש הם לא משמעותיים מבחינתי.

כמו כן הדגם החדש הוא פלטפורמה חדשה שעשויים להיות בה מחלות ילדות.

במה אני טועה?

הדגם הישן יקרוס במחירון ואז ה 15% הם סתם קשקוש.

אתה מקבל 15% הנחה אבל יש לך רכב שנופל במחירון משמעותית מהר יותר - לא באמת הרווחת משהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בין הגרסה החדשה לישנה יש כמה הבדלים מהותיים.

מבחינת אמינות לא אמור להיות שינוי משמעותי, אמנם פלטפורמה חדשה , המנוע הוא גרסה עדכנית של המנוע ב208 הנוכחית 

ומביקורות על רכבים עדכניים נראה שהטיפול ברעידות בסרק השתפר והן פחות מורגשות. 

מערכות בטיחות מקוריות לעומת מובילאיי בהתקנה מקומית ב208 הנוכחית ( יש בלימה אוטונומית למיטב זכרוני). 

• רעיון טוב! 1
פורסם

15% הנחה עבורי לפחות זה מאוד לא אטרקטיבי עבור רכב מיושן (הוצג ב2012!) שבחו״ל כבר לא משווק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 שעות, skyrunner כתב:

אייל, 

מאחר והדגם החדש שיושק בקרוב מאוד בארצנו
זה רכב חדש לחלוטין ולא רק מתיחת פנים.

לשיקולי המחיר של הדגם החדש ואו הישן
ולמחיר מכירה עתידית כיד 2 לא נכנסתי.

אני אישית קניתי פיג'ו 207 במבצע למינויי ידיעות אחרונות
בתחילת שנת 2012 במחיר מופחת של 84,900 ש"ח
כאשר מחיר המחירון היה 103,900 ש"ח.
דרך אגב הרכב עדיין ברשותי כאשר מד המרחק רק 39,000 ק"מ.

הייתי מודע לכך שהרכישה של הרכב התבצעה 
לפני תחילת השקת הפיג'ו 208 בישראל.
כלומר הייתי במצב מאוד דומה לזה שאתה נמצא בו.

פורסם

בטיחות לא חשובה לך? ברור לך שהדגם החדש הרבה יותר בטיחותי וכולל אבזור בטיחות מתקדם ואקטיבי.

לדעתי חבל לקנות את ה208 הישנה במחיר הזה אפילו אם היא חדשה, תחפש משומשת בת 2/3, בטח תמצא אחת שמורה כחדשה בכ20K פחות.

פורסם

אני אישית קניתי 208 1.2 טורבו אקסס ב2017 ב80 אלף ש״ח מהיבואן!

עובדים עליכם בעיניים, הורידו את המחירים לאזור 2017 ועדיין זה יקר מידי - 23 אלף דולר לסופר מיני.

פורסם

כי זאת רמת אבזור הנמוכה.

פה מדובר באקטיב.

המחירים בארץ גבוהים- זה ידוע וזה מה שיש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...