Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שאלה בבקשה יש לי תקציב של עד 12000 שח 

מחפש רכב שייסע פעמיים בחודש צפת - תל אביב וחזרה ומעט נסיעות עירוניות 

איזה רכב  לדעתכם מבין שני הרכבים ואם למישהו יש רעיון לרכב נוסף , מוזמן :)

תודה רבה

פורסם

גטס ידנית 2008 לא צריכה לעלות יותר מ 5000-6000 ש"ח.

אלא אם כן מצאת אחת ספציפית, גטס ידנית ברמת האיבזור הנ"ל זו חיה נדירה מאוד. לכן עדיף ספארק, יש יותר מבחר.

פורסם

הספארק חדשה יותר, חסכונית הרבה יותר ויש המון ממנה בשוק היד שניה ככה שתוכל למצוא אחת עם לא יותר מידי ק"מ שטופלה כראוי. אני אעז להגיד שהיא גם אמינה יותר מהגטס שבאיזשהו שלב שותה יותר שמן מדלק.

פורסם

מעניין הייתי במקום שלך עד לפני שבוע וחצי רק עם חיפוש לרכב אוטומטי,
בסוף נרכשה ג'אז שנת 2008 (יד ראשונה עם 84K ק"מ), אבל כבר השקענו בה (צבע כללי טיפול וצמיגים) כבר עוד 5K...
אבל נוסעת מצויין (טפו טפו טפו) ועכשיו גם נראה כאלו יצאה מהמפעל....

פורסם

הייתי בוחר בספארק,  ניראית הרבה יותר מודרנית, בטיחות עדיפה, תהיה חדשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו קליאו ידנית 2012 גם נכנסת בתקציב, גם סוזוקי אלטו. תבדוק לאיזה רכב אתה מתחבר יותר ותנסה לסוע על חלק מהן לפני שתחליט. הגטס טובה אבל רובן קרועות כבר עברו את ה-160 אלף.

• תוכן חדש...