Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התחלתי לחפש רכב היום ואני קצת מאוכזבת ממה שראיתי במגרשים.

אני מחפשת סופר מיני חסכונית שנים 2015-2017. כרגע יש לי קיה סיד 1600 2008, שממש הייתי מרוצה ממנה אבל היא כבר ישנה ומתחילה לעשות בעיות.

בהתחלה רציתי I20 אבל היא לא חסכונית. ואז חשבתי אולי על דצ'יה סנדרו שהיא חסכונית אבל יש לה תיבה רובוטית.

חשבתי גם על סקודה ספייסבאק 1400 אבל ממש קשה למצוא וגם לה יש רובוטית ולא ברור לי בעצם עד כמה היא חסכונית.

אני מוכנה לקחת רכב קטן העניין הוא שאני רוצה שיהיה קצת בגז'. בסיד כרגע זה גדול מדיי אז לא חובה בכזה גודל.

התקציב שלי זה בין 50,000 ל60,000 אלף.

אגב ממש לא מעוניינת בצרפתיות, הבנתי שהן השתפרו מאוד אבל בתפיסה שלי זה לא מרגיש נכון.

אני אשמח לקצת הכוונה,

תודה.

פורסם

את מאוכזבת כי לא מצאת במגרשים רכבים לפי התפיסה שלך? 

מהנסיון שלי קשה עד בילתי אפשרי לשכנע אנשים להפעיל רציונל מתמטי כאשר הם רוצים את "הרכב הכי חסכוני בדלק שאפשר", אבל אני אנסה הפעם, 

כמה קילומטרים את נוסעת בשנה ? האם את מודעת שבמידה ואת לא נוסעת ממש הרבה , ההבדל בין רכב חסכוני לבין לא חסכוני יהיה 70-80 שקל בחודש על דלק?

פורסם

הייתי בודק טיוטה יאריס והונדה גאז.

שתיהם נחשבות לאמינות עם שמירת ערך טובה.

הגאז מרווחת מאוד מאחור אך לי אישית המושב בטיוטה היה נוח יותר.

שניהם לא זריזות במיוחד אבל לנהג הממוצע שלא מחפש ביצועים יהיו בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, davemustaine87 כתב:

ממש תודה על התגובה. ידעתי שזה לא כזה משנה אבל רציתי בכל זאת. בקיצור בסוף אני קונה i10.

לפני 16 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק טיוטה יאריס והונדה גאז.

שתיהם נחשבות לאמינות עם שמירת ערך טובה.

הגאז מרווחת מאוד מאחור אך לי אישית המושב בטיוטה היה נוח יותר.

שניהם לא זריזות במיוחד אבל לנהג הממוצע שלא מחפש ביצועים יהיו בסדר גמור.

תודה על ההצעה. בסוף הלכתי על i10.

• תוכן חדש...