Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון תקציב 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הגיע זמני ואני מחפשת לקנות רכב וקצת הלכתי לאיבוד בתוך המבחר העצום..

אני מחפשת רכב חסכוני בדלק, לא יקר, לנסיעות יחסית קצרות.

תקציב: עד 12,000 ש"ח 

אני לא מחפשת את רכב חיי, אלא פשוט רכב סביר שאני יוכל להתנייד איתו, מהבית ללימודים, לעבודה, וכו'.

אשמח לשמוע מה יכול להתאים וממה כדאי להתרחק

תודה רבה,

אוראל

פורסם

ידני אופציה, אבל יש העדפה לאוטומט

חסכוני בדלק - סטודנטית ועובדת במשרה חלקית, מעדיפה רכב כמה שיותר חסכוני משיקול כלכלי נטו ( למרות שרוב הנסיעות יחסית קצרות וזה משפיע על צריכת הדלק..)

פורסם

הייתי בודק דייהטסו סיריון למשל, פורד פיאסטה עם מנוע 1.4- וש כמה רכבים מעניינים ביד 2.

הפיאסטה מודרנית יותר עם בטיחות עדיפה.לא חסכונית אך לנסועה נמוכה ההבדל בין הסריון לפיאסטה יהיה נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בעל אלטו ידנית ויכול להמליץ, בעיקר בעקבות אחזקה זולה ביטוח זול וצריכת דלק מעולה

גם סיריון אחלה אופציה. השמורות נחטפות.

• תוכן חדש...