Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לרכב סוזוקי קרוסובר 2015 2016

בנוגע לאמינות ולבעלי נסיון במיוחד לגבי הגיר,צריכת דלק בטיחות וכו

תודה רבה לעוזרים

פורסם (נערך)

4 שנים עם קרוסאובר 2016, ויש גם SX4 עם מנוע כמעט זהה.

אמינות מופתית. נקודה.

תיבת הילוכים מצריכה התרגלות. עם התיבה הרציפה הרכב לא זריז, בניגוד ל-SX4 הזריז עם התיבה הפלנטרית. בתמורה הרכב חסכוני, 12-13 קמ"ל בשימוש מעורב (חיפה והסביבה) ועד 17 קמ"ל בנסיעה לאילת. בסדרות המוקדמות היוצפכני ייצור שהשביתו תיבות הילוכים, כנראה שבהמשך הבעיה נפתרה. אבל אנשי סוזוקי לא ששיםמלדבר על כך.

תא המטען מצויין, מכיל ציוד של 4 מבוגרים לטיול חורפי בצפון אירופה (אני מדבר על הנסיעה לנתבג).

בטיחות - 5 כוכבים בסטנדרט EuroNCAP של 2013. אין התקנים מודרניים כמו בלימה אוטונומית, יש מובילאיי. גם מערכת המדיה בסגנון ישן, אני אוהב את זה, שונא מסכי מגע ברכב וחושב שמהווים סכנה.

לי, אישית, לאור סגנון נהיגה רגוע, הרכב מתאים, אם כי הייתי רוצה אמצעי בטיחות חדישים. אשתי והבנים מתחרפנים מתיבת ההילוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ למי שמחפש קרוסאובר 2016 לבדוק מה הפרש המחיר בין שנתון 16 ל-17 עם המנוע טורבו 1400.

דגם הטורבו פתר את נקודת התורפה העיקרית של ה 1600.

תאוצות מצויינות וגיר אוטומטי "רגיל" ולא רציף . 

צריכת הדלק נותרה די דומה. 

הדגם שודרג גם בתחומים אחרים במסגרת מתיחת פנים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...