Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראיתי פרסום של טויוטה יאריס 2006 (הגיר האוטומט, SOL ה-1,300 עם 87 כ"ס) למכירה.

הרכב יד 3, דורש 18,000, רשום שהוא במצב טוב, עם ספר טיפולים + טופל במוסך של טויוטה.

הדבר העיקרי שתפס לי את העין הוא הקילומטראז'.. 115,000 ק"מ לרכב בן 14.. הגיוני?

חוץ מזה, במידה והכל נראה תקין (כמובן שאקח לבדיקה, אם כן) - שווה לקנות רכב משנת 2006, ועוד במחיר כזה?

אני יודע שמדובר ביאריס, רכב אמין ומוצלח ששומר על הערך, אבל השאלה אם לא היו איתו שום בעיות מיוחדות בשנה הזאת?

או בעיות מיוחדות שעלולת לצוץ, בעקבות גיל הרכב? תודה רבה.

פורסם

בהחלט הגיוניק״מ נמוך.

היאריס שומר על ערכו ולכן ניתן במחיר הזה להשיג מתחרות בשנתיים/3 חדשות יותר למשל פיאסטה,מזדה2, סיריון.

תקלות יכולות להיות, בכול זאת רכב ישן.

תבדוק היצע של המתחרות ביד 2 באותו המחיר לפני שאתה ניגש לבדוק את היאריס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעניות דעתי זה מחיר גבוה מאד לרכב בן 15 יהיה מוצלח ככל שיהיה. בתקציב הנתון תוכל למצוא רכב בקלות רכב סופר מיני צעיר ב5-6 שנים מהרכב הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט יכול להיות שזה הקילומטראז'.

אם זה מגובה בהיסטוריית טיפולים מסודרת אז זה מסתדר.

כמו צבי ויוליאן, אני חושב שאפשר לקנות מכוניות לא פחות טובות מהיאריס בתקציב שלך, אבל לקבל רכב מודרני יותר בכמה שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

2006 זהו השנתון האחרון של היאריס בדור המדובר, זו מכונית שתוכננה בסוף שנות ה-90.

באותו המחיר תוכל לקנות מכוניות מדור הסופרמיני שהגיע אח"כ כדוגמת מאזדה2 / פורד פיאסטה / יונדאי I20.

נהגתי על היאריס ועל כל האפשרויות שהצעתי, ובאמת שאין ליאריס מה למכור נגדן, אלו מכוניות עדיפות משמעותית.

פורסם

אני לא חסיד של רדיפה אחרי שנתון כמה שיותר גבוה, אבל סביב המחיר הזה אתה יכול כבר לקנות רכבים שנתון 13-14, זה פער בשנתון של 7-8 שנים! 

כמה שלדעתי היאריס הייתה רכב מוצלח, אין מה להסתכל על הרכב הזה במחירים הללו. 

פורסם
לפני 7 שעות, davemustaine87 כתב:

, אבל סביב המחיר הזה אתה יכול כבר לקנות רכב  משנתון 13-14, זה פער בשנתון של 7-8 שנים!  

איזה רכבב משנים 13-14 ב 18000 שח ??

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תריץ חיפוש ביד 2 - יש יותר מ200 אפשרויות.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...