Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

1. הערכה עם 20V 2A? אם כן, עדיף לקנות עוד סוללה ספייר 2A או סוללה 4A בשביל שטיפה מלאה.

2. היתרון הגדול עם הסוללות האלה 20V שהם מתאימות גם למוצרי וורקס אחרים שעובדים עם סוללות 20V.

**יש לי מפוח של וורקס, ואני עושה שיתוף  סוללה בין ההידרושוט למפוח.

3. אתה מתכוון לחבר אותו לברז מים או שאיבה עצמית מדלי\ ג'ריקן?

אם שאיבה עצמית, תקנה 2 ג'ריקנים גדולים ותראה אם זה מספיק לך או שצריך עוד מים.

** אני משתמש ב3 ג'ריקנים לשטיפה מלאה של רכב.

סך הכל אחלה מוצר לשטיפה של רכב.

פורסם
לפני 4 שעות, rsm130d כתב:

תתחדש.

1. הערכה עם 20V 2A? אם כן, עדיף לקנות עוד סוללה ספייר 2A או סוללה 4A בשביל שטיפה מלאה.

2. היתרון הגדול עם הסוללות האלה 20V שהם מתאימות גם למוצרי וורקס אחרים שעובדים עם סוללות 20V.

**יש לי מפוח של וורקס, ואני עושה שיתוף  סוללה בין ההידרושוט למפוח.

3. אתה מתכוון לחבר אותו לברז מים או שאיבה עצמית מדלי\ ג'ריקן?

אם שאיבה עצמית, תקנה 2 ג'ריקנים גדולים ותראה אם זה מספיק לך או שצריך עוד מים.

** אני משתמש ב3 ג'ריקנים לשטיפה מלאה של רכב.

סך הכל אחלה מוצר לשטיפה של רכב.

כמה זמן שטיפה מספיק הסוללה של v20  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קנית סוללה חדשה של A4 סדרה הכתומה של הגרניק 

תגיד כמה זמן עבודה בקצב החזק יקח לי. אם שני הסוללות אחת A2-A4 כמה זמן יקח עם שניהם 

פורסם

מאיפה רכשת את הסוללה?

הארבע אמפר ייתן לך קצת פחות מכפול פעולה של המקורית.

ככה שעם שתי הסוללות יש לך בערך 40 דקות עבודה רצופה (על הכי חזק אולי 35).

אבל זה מעבר למספיק כי בשטיפת רכב לא משפריצים מים במשך 35 דקות רצוף. 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא הבנתי ״קצת פחות מכפול פעולה של המקורית ״ מה הכוונה 

הרי אם קניתי את ה4 אמפר ופלוס ה2 אמפר זה יוצא כמעט 6 אמפר ביחד ועבודה בhigh זה כמעט שעה רצופה תתקן אותי אם לא ? 

ולגבי איפה שקניתי זה מבראנד בצומת סגולה פתח תקווה 

פורסם

הכוונה היא שאם המקורית נותנת רבע שעה (זה לפחות מה שקורה אצלי)  , זו תיתן חצי שעה. יחד 45 דקות , על הכי חזק אולי קצת פחות מזה. 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי קניתי גם את ה WORX והמטען שקיבלתי איתו הוא ממש איטי! איזה 3 שעות להטענה 
ראיתי ב KSP את שני המוצרים הבאים
https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=45316&txt_search=worx&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=60483&txt_search=worx&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

זה יתאים ?

• תוכן חדש...