Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה זו המכונה https://www.ace.co.il/2214328.html?gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbecz0CwS51U5K8e6IEPrQZiiJ-beSa1Me_7HyjdfM5W1EFMcb1_JIV8aAsomEALw_wcB

המכונה 110 bar אז לא נראה לי שבגלל זה הקצף על הפנים

היא מגיעה עם "מקציף" שלא עושה את העובדה בכלל. הוא לא באמת עושה snow foam (השתמשתי בסבון יעודי להקצפה)  רחוק מאוד מזה, בקושי מערבב את המים עם הסבון . 

מקווה שלא גרמתי לסוורלים בגלל שטיפה ללא pre wash כמו שצריך 😥

השאלה שלי אם קיים מקציף למכונת שטיפה הזו? בהנחה שכן אשמח ללינק למקציף. (עד 100-150שקל) (אני אעלה תמונות של החיבור, המכונה, והמקציף )

או לחילופין לקנות אקדח קצף באותו מחיר? 

אשמח לעזרה תודה.🙂

20200412_202157.jpg

20200412_202209.jpg

20200412_202327.jpg

20200412_202347.jpg

פורסם (נערך)

אתה יכול למצוא מתאם למחבר של הגרניק שלך באיביי, לי זה נראה תואם לזה של BOSCH, אבל עדיף שתמדוד את השגמים והאורך הכללי.
לי יש גרניק של קולמן עם מחבר דומה לשלך ואני משתמש במקציף תואם ל- BOSCH כבר כמה שנים.
אגב מה שקיבלת עם המכשיר זה לא מקציף, זה סתם מיכל סבון.

עריכה אחרונה על ידי zivk
  • רעיון טוב! 1

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

בדקתי את המידות של המחבר וזה המחבר שמתאים. 

השאלה שלי אם מישהו ניסה את המקציף בקישור ששלחתי 

של אותה חברה

כי חיפשתי של mjjc ולא מצאתי מקציף שתואם למחבר זה 

image.png.6c14cfb75b0a0069194e937d1b17ad88.png

• תוכן חדש...