Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית ממש עלובה!

אבל יחסית למחיר שלה 70K היא דווקא סבירה ואף ממש נוחה(מבחינת זה שהיא זולה ועלה כמכונית משפחתית בת 4 שנים)... ככה שבסה"כ מכונית חמודה ולא יותר מזה

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

האם לא ניתן לומר שהדאצ'ה משתמשת במכלולים של הרנו קליאו?

אם כן, אז לא מדובר בכזו "נפילה"...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כמה חבל לראות שבגלל שהייבואנים שוחתים אותנו במחירים מביאים כאלה רכבים לארץ במחיר יקר.

ודרך אגב קראתי פעם שלמרות המס שהייבואנים בוכים עליו תתפלאו אבל במדינות שיש לנו איתם יחסים דיפלומטיים המס הוא 0 אחוז ובמדינות שאין איתם יחסים דיפלומטיים המס הכי גבוה שיכול להיות זה 7 אחוז (אם הייתי מוצא את הכתבה הייתי מביא לכם אותה)

מה לעשות שבארה"ב במחיר הזה אתה יכול לקבל משפחתית אמריקאית (טויוטה קורולה, ניסאן סנטרה, שברולט קובאלט) ואפילו באירופה במחיר הזה אתה יכול לקרוע ניילונים מאיזה C5 או מונדיאו.

די לשחיתה!!!

צריך ליישם את השיטה של ייבוא מקביל (יהיה נחמד לראות את מר ישראלי קונה מאזדה חדשה והשכן שלו צוחק עליו כי הוא קנה יותר בזול).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה מכונית עלובה?

מפעל דאצ'יה של היום הוא לא בדיוק אותו מפעל שהיה בשנות השמונים המאושרות של צ'אוצ'סקו. היום לרנו יש מעורבות הרבה יותר גדולה במפעל, כולל בבקרת האיכות.

ישנם שווקים שבהם תשווק הלוגאן עם סמלי רנו, ואני מאמין שרנו לא מעוניינים שהשם שלהם ייהרס.

המכונית מיועדת למדינות מתפתחות עם תשתיות כבישים עלובות - וישראל היא דוגמא מצויינת למדינה כזו. :|

יחסית למחיר המצחיק שלה, הלוגאן יכולה להיות להיט, במיוחד בציי רכב וכרכב בסיסי בחברות השכרה. לגבי האיכות - הזמן ידבר, אבל לדעתי נופתע לטובה.

אגב, פריט טריוויה על דאצ'יה - מסתובבות בארץ כמה דאצ'יה דלתות משנת 82. אני ראיתי שתי סטיישן כאלו. השמועה על המכוניות האלו היא שהגיעו כמה בודדות (שמעתי את המספר שש אבל ייתכן שהמספר האמיתי שונה) לבחינות תקינה, ושאיכות הבניה והאמינות שלהן היא מצויינת, כי בגלל שהן הגיעו כדגמים לתקינה ובחינת היתכנות ייבוא הן הורכבו בצורה פרטנית ובהשגחה קפדנית במפעל, כמעט בעבודת יד...

פורסם

למה מכונית עלובה ?

כי כל בוחני הרכב המהוללים שיש כאן בפורום כבר נהגו ועשו לה מבחן ארוך טווח , שבסיומו הם קבעו כי מדובר באוטו-קקה. :?

כמובן שכאזרחי מדינת ישראל , המייצרת מכוניות מתקדמות בהרבה מאחינו אוכלי הממליגה , יש לנו את הזכות המלאה לגחך ולצחוק על כל גרוטאה שמגיעה מארצו של סרג'יו קונסטנצה.

הלוגאן לא תהיה שונה בהרבה מהקליאו הטורקית. גימור בינוני עד סביר ,מכלולים פשוטים , מחיר נמוך.

האיכות אולי לא תהיה ברמה של ב.מ.וו - אבל אל תשכחו איפה התחילו היפאנים/קוריאנים וכו'.

במחיר הזה - תמורה ראוייה לדעתי.

להגיד יותר מזה - אפשר אחרי נהיגה ברכב.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל לי יצא לי לנסוע ברכב הזה שהייתי בטיול הג'יפים האחרון ברומניה (בתוך השדה תעופה). שתדעו שהם מאוד פופולרים שם. ואתם לא תאמינו לאיפה הם מגיעים עם הרכב הזה, בכל מקום שנסענו עם הג'יפים, ראינו שם דלתות, וכאלה. אפילו במקומות שהיה לנו עם הג'יפים קשה לעבור, תמיד היו שם לפחות 2 שנסעו עם הרכבים האלה, ועברו בקלות רבה.

ככה שאולי אנחנו שופטים את הרכב הזה לא נכון. נראה מה יהיה שהוא יגיע ארצה. :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

דווקא יכול ליהיות רכב טוב!!

הוא זול והוא ל4 מושבים!!

תחשבו מה זה כל המכוניות הקטנות האלה ה206 הסמארט המיני קופר תם לא חושבים שהם קצת אבל קצת עולים יותר מידי! בשביל אוטו עם שני מושבים 130K כזה דבר לא נראה מעולם!!!

אז הלוואי שהרבה יקנו אותם ויזעזעו את החברות האלו! למרות שאלה חברות ענק שלא יזיז להם הוק בישראל אבל עדיף קצת מהשאר כלום ועולם זה יתרחב לכל העולם הלוואי!

פורסם

חבר'ה זה רכב רומני, רכב גנוב, עזבו משטויות כולו קומבינה :-)

סתם סתם...

קראתי את הכתבה היום בידיעות אחרונות, נתונים סבירים למדי, והתרשמות בסיסית מהכתבה.

מעניין איך הוא יתפוס בארץ.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפי דעתי הרכב מהווה על הנייר לפחות עסקה טובה מבחינת עלות-תועלת... כלומר אם הוא יהיה אמין ועם הנתונים שפורסמו אז הוא יכול להצליח במיוחד אצל אנשים שחולמים על מכונית חדשה וזולה...

מה שכן קצת קשה להעריך כמה היא תצליח פה, כמו שנאמר יכול להיות שתהייה לה מן תווית של משהו זול ולא איכותי (שלא בצדק) ואז זה ירתיע אנשים מלרכוש אותה...

פורסם
אני לא יודע מה איתכם, אבל לי יצא לי לנסוע ברכב הזה שהייתי בטיול הג'יפים האחרון ברומניה (בתוך השדה תעופה). שתדעו שהם מאוד פופולרים שם. ואתם לא תאמינו לאיפה הם מגיעים עם הרכב הזה, בכל מקום שנסענו עם הג'יפים, ראינו שם דלתות, וכאלה. אפילו במקומות שהיה לנו עם הג'יפים קשה לעבור, תמיד היו שם לפחות 2 שנסעו עם הרכבים האלה, ועברו בקלות רבה.

את זה גם אפשר לראות ברכבים אחרים (ע"ע הסמלון שלי...:-P)

לקנאות.

פשוט לקנאות.

בבריטים ובאמריקאים שבמחיר כזה קונים מכונית איכותית וחזקה ורק אנחנו פה בארץ מאלתרים ובמקום להלחם נגד המיסוי הגבוהה שממש מדמה רכישת רכב כ"מותרות" אנחנו מביאים מכוניות יותר זולות, פחות בטוחות ועלובות.

תעודות עניות.

רצאבי - איפה ההפחתה למיסוי הרכב שלמענה יצאת בהצהרות?

מושחתים נמאסתם!

איפה הג'ובים שהבטחתם?! :x

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

1. דאצ'ה נרכשה ע"י רנו ולכן דאצ'ה זה רנו כמו שסקודה זה פולקסווגן, עם כל הטוב שמשתמע מזה.

2. הרכב נבנה למטרה אחת להעביר משפחה עם המון ציוד מנקודה A לנקודה B. מנהיגה לא ארוכה על אקזמפלר בעל מנוע 1.4, אפשר לומר שהרכב נוח ונעים לנסיעה, מרחב פנימי מדהים, חומרים זולים ואיכות הרכבה סבירה. ליצרן לא היו ואין לו יומרות מעבר לכך.

3. ברומניה, לקוח שמזמין היום דאצ'ה לוגן יקבל אותה בעוד 4-5 חודשים. וזה לפני שיצאה גירסת הדיזל.

4. מחירה של לוגן 1.4 עם מזגן (אפשר גם בלי) כ- 6,500 יורו. ברומניה כמובן.

5. להערכתי, אם באמתחתך רכב ליסינג \ שכור ממקום העבודה (ואני לא מדבר על המנהלים שביננו) תתכונן. אם יש לך אקסנט, גטס ושות' אני לא בטוח שאתה מפסיד משהו.

6. ברח לי מהראש לרגע................ איזה רכב מיוצר בישראל?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
1.

6. ברח לי מהראש לרגע................ איזה רכב מיוצר בישראל?

חי

איזה רכב?

הסופה שכמובן גם אותו אנחנו מקבלים במחיר שחיטה

חבל שזה המחיר שלו בארץ לדעתי אם בארץ לא היה מיסים כבדים והסופה היתה בהרבה יותר זולה היה אפשר אפילו לחשוב על ייצוא לארה"ב בתור גרסה מוזלת לג'יפ רנגלר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...