Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת רשמים מאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי השבוע בצפון איטליה.

כמה רשמים:

בולוניה עיר מגניבה מאוד. אחלה אחלה מרכז עיר עם המון פאבים ומעדניות ומסעדות וחנויות נחמדות. הרבה חברה צעירים בלי להפגין עומס יתר. בהחלט תגלית נחמדה.

מילאנו:

עשירה מדי, מתויירת מדי, צפופה מדי, עפה על עצמה מדי. הדואמו, אחד מפלאי תבל, בשיפוץ מתמיד שעולה הון. ולכן הפך ללוח מודעות ענק: סמסונג, דיסני ושילוט בסינית שמממנים את השיפוצים...

בין מילאנו לבולוניה לקחנו רכבת מהירה של 300 קמש. מאוד נוח ומאוד יקר (65 יורו לכרטיס לכיוון אחד) יום לאחר הנסיעה שלנו ירדה הרכבת המהירה ממילאן לסלרנו מהפסים ושניים נהרגו.

בשדר היוקרתית של מילאנו ראינו אישה שיצאה מלואי ויטון ולא הצליחה להניע את הפרארי. החברה שלחה ניידת חילוץ היה מראה מוזר לראות את הגברת עומדת בקור ממתינה לטכנאי שיסיים תיקון...

הנסיעה היתה נסיעת עבודה ויצא לנו להיות במספר חברות של יצרני מיכון לתעשיה. כולן בפרופיל דומה: חברות שלנ20-50 עובדים. בבעלות משפחתית . בנות כ50 ומנוהלות עי הדור השני. כשסיפרתי להם על תרבות האקזיט והגידול המואץ בישראל האסטרטגיה הזאת נראתה להם מסוכנת מאוד ולא טבעית.fc3a8a7434115315299cbf6445d9463c.jpg9cc72d92c3410612f92ad9c874c7d805.jpgcb182bcd2d3720bab50f29db735c4828.jpg72edba7c2e1dbf2ffea5b02f503bc859.jpg15c7d1a4d8a3dd7f3c9a8aed2fc7855c.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

ההתרשמות שלי שונה לחלוטין.

בולוניה - תכננתי לנסוע אליה בחוכה 2018 במסגרת טיול לוונציה. עד שקראתי עליה - לפי הספרים העיר מצדיקה ביקור בן 3 ימים לפחות. ההתרשמות שלך מעיר צעירה ממש לא מפתיעה - מדובר בעיר שבה נוסדה האוניברסיטה הראשונה בעולם (האמת היא שיש עוד מתחרות על התואר). אלפי רופאים ישראליים רכשו בה את השכלתם המקצועית.

מילאנו - ביליתי בה 4 ימים מלאים בפורים לפני כשנה - והכל בתחומי העיר. העיר עשירה ביותר מבחינה היסטורית ותרבותית. נכון. במרכז העיר יש דואומו עם כיכר גדולה וסביבו שורת אתרים מרשימים, אבל אם מגדילים את הרדיוס יש עוד ועוד שכיות חמדה. מי היה מאמין, למשל, שבית הקברות העירוני הוא מקום שכדאי להקדיש לו כמה שעות.

ככלל - איטליה עשירה ביותר גם בנופים, גם בהיסטוריה וגם בתרבות. ביקרתי בה במהלך השנים 5 פעמים, למעשה רק בחלקה הצפוני (לא הדרמתי מרומא). אין לי ספק שבביקורים אלה רק דגמתי על קצה המזלג. מה שיפה הוא שלמרות ההייפ הגדול סביב רומא יש לא מעט ערים שאינן נופלות ממנה בעושרן. למשל וונציה, שטיילתי בה 3 ימים מלאים (יום נוסף באותו טיול קצר הוגדש לפאדבה המקסימה), ולפי הספרים והאתרים - עוד הרבה מאד ערים. ושיהיה ברור - אני ממש לא מזלזל ברומא. פשוט היא לא היחידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים לגבי בולוניה. ביקרתי שם פעמיים (פעם לעבודה וכלכך אהבתי שחזרתי עם אשתי) ואין לי ספק שנחזור באחד הביקורים. הייתי באיטליה עשרה פעמים אם לא יותר ואני תמיד נלהב לחזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...