Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מחפש רכב לאבא שלי .

1.הוא רוצה רכב שטח זול

2.הוא לא נוסע הרבה ( פחות מ 1000 ק"מ בחודש).

3.לא חשובה לו נוחות.

אני חשבתי(ביקר מבחינת התקציב) על לאדה ניבה , מה אתם אומרים ?? שווה ??

אודה לכל מי שיעזור לי ואם יש למישהו הצעות אחרות אשמח לשמוע

תודה , ולד

פיג'ו 306 XSI

פורסם

יש לך מושג איזה שנתונים נכנסים לתקציב ?כי הוא לא רוצה משהו ישן מידי ושעדיין ישאר כמה גרושים ליישור קו

פיג'ו 306 XSI

פורסם

בגיפולוג יש סמוראי למכירה מודל 1989 - לא כל כך ישן - ובכל מקרה מדובר ברכב קשוח !!!

כדאי בכל רכישת גיפ' - לנקוט משנה זהירות ולבדוק היטב את מכלוליו המכניים (שהרי גיפ' מטבעו "עובד" קשה יותר ממכונית פרטית ובחלק מהמקרים מכלוליו יקרים יותר).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בתקציב שלכם אפשר לקנות סמוראי שנת ,86,87 85

בשטח הוא דיי טוב קטן קטן אבל ממזר גדול :-)

אבל יש בעייה אחת וזה הנוחות שלו זה פשוט היום ונורא נסיעה בהרכב הזה היא דיי שוברת עצמות

הוא לא מגיע למהירות גבוהה בקושי 130 לא יותר וגם הוא לא ממש בנוי לנסיעת מהירות לכן במהירויות גבוהות הוא אוכל גם דיי הרבה דלק

מאחורה ממש ממש צפוף צריך להיות מאד אלסטי מאד כדי להיכנס לשם ולצאת .

דבר נוסף שמעתי שהמחירים שלו בקיץ עולים ובחורף יורדים..

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

לפי דעתי הלאדה מתאימה לך בדיוק. היא עולה בסביבות 2000 עד 3000 שקל ונשאר לך המון כסף ליישור קו. כמו שכבר אמרו יש לבדוק את ההיסטוריה של הרכב. לפי דעתי, וזו אולי תהיה גזענות

משהו ;), רוב הלאדות שתמצא כמעט בטוח ראו פחות שטח אם בכלל בהשוואה לסוזוקי... זו דעתי...

בכל מקרה-תתחדש!

פורסם

ספק אם הוא ימצא לאדה ניבה במצב טוב בכזה מחיר,לדעתי ניבה נורמלית יותר לכיוון ה8000.

מה גם שדווקא הרבה לאדות רואות שטח ועוד איך.

בכל מקרה הסמוראי עדיף.

הלאדה לא אמינה במיוחד וגם לא מתעלה על הסמוראי בסעיף הנוחות ואיכות החיים בכביש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

טוב אז ככה בבעלותי סמוראי ובוא אני יגיד לך כמה דברים על הרכב הזה:

1. הוא לא דיי טוב בשטח אלא חייה רעה הוא עובר בכל מקום ולפעמים הוא יכול להיות יותר טוב מהסיקסים למינהם.

2. לא נוח בגרוש.

3. סמוראי זה כמו תוכנית חיסכון אתה נשלם מחיר X ואפילו שאתה מוכר אותו אתה מקבל עליו X+Y,זאת אומרת שאין לא נפילת ערך.

4. קשה לימצוא כרגע למכירה כיוון שיש חוסר בסמוראים.

5. אם תימצא אחד במצב טוב תקנה אותו אפילו עכשיו כיוון שבקיץ המחיר שלו עולה.

6. הג'יפ הזה כל כך אמין שאתה יכול ויותר נכון אמור לימשוך בו הילוכים ולמרות שתישמע אותו צועק וזועק לעזרה זה לא מזיז לו הוא בנוי ומיועד לזה.(אז לא לפחד)

החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא יציב כל כך כיוון שהוא צר מאד.

סך הכל אחד הג'יפים הטובים שקיימים.

מישהו פה אמר שהסמוראי אוכל הרבה דלק אז הוא טועה כיוון שאוטו הזה אוכל 1:10 1:11 תלוי במצב המכני.

ועכשיו בתציב הנ"ל אתה יכול ליקנות סיקס מודל 82 מנוע 4300 בנזין.

ניבה אל תחשוב ליקנות כי יש להם מחלה של ראשי מנוע שאתה תחליף\תשפץ כל שני וחמישי.

אם תירצה עוד פרטים או כל אחד אחר אתם מוזמנים לישאול אני יענה לכם ברצון רב:wink:

צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

ללא ספק סובארו לאונה סטיישן 4WD !!!

היום ראיתי אחת, ובלי קשר שאני אוהב את הסובארו מהשנים האלה ויש לי סאדן (4*2 רגילה)

היא הייתה פשוט מהממת!! מאוד מאוד מוגבהת, צמיגים רחבים, והכי חשוב חזקה!

אם הייתי צריך רכב שטח, ללא ספק שהייתי מחפש אחת כזאת! לדעתי שווה מעל המחירון!

כמה באמת היא שווה? נדירה מאוד הבנתי...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לאדה ניבה!!

הייתה אחת לחבר שלי, הוא קנה אותה ב-3000 ש"ח ומכר אותה ב-15000 ש"ח, אחרי מנוע, גיר, צבע, והכל לבד..

התוצאה היתה מדהימה, ואוטו נסע מצויין, בלי שום תקלות שנה.

בשטח יש לו מהלך מתלים ארוך וזה מצויין בהצלבות, על הכביש הנוחות לא רעה ביחס לסמוראי ולסיקס, מהירות מירבית כ-130 קמ"ש.

לדעתי אחלה רכב.

פורסם
שלום , אני מחפש רכב לאבא שלי .

1.הוא רוצה רכב שטח זול

2.הוא לא נוסע הרבה ( פחות מ 1000 ק"מ בחודש).

3.לא חשובה לו נוחות.

אני חשבתי(ביקר מבחינת התקציב) על לאדה ניבה , מה אתם אומרים ?? שווה ??

אודה לכל מי שיעזור לי ואם יש למישהו הצעות אחרות אשמח לשמוע

תודה , ולד

לא הייתי ממליץ לך לקנות לאדה, מהסיבה שאין להשיג חלקים לאוטו הזה. אתה תתצטרך לקנות עוד לאדה ספייר בשביל חלקי חילוף. חוץ מזה מדובר באחלה רכב שטח.

סמוראי הייתי ממליץ לך לקנות אם הייתה לך בעייה של דלק. הוא שועל בשטח ואמין מאוד.

אבל לך (בעיקר בגלל סעיף 2 שציינת), הייתי ממליץ לקנות סופה/סיקס (אני לא יודע אם סופה נכנסת בתקציב).

רוב האנשים שהכרתי ומכיר, שרצו סופה/סיקס לא קנו בגלל סעיף הדלק.

נכון שהאוטו לא אמין, אבל מצד שני מחירי החלקים הם נמוכים במיוחד.

עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לגלוש לאתרים ג'יפ טריפ וג'יפולוג ושם תוכל לקבל הרבה יותר מידע.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה , נראה לי אני אלך על הלאדה בגלל שהסוויפט היא יחסית קטנה מבחינת מרחב פנימי ואבא שלי הוא לא בנאדם קטן , לגבי הסיקס בתקציב שלי אני אוכל לקנות שנתון ממש נמוך ( עד 84 , ונראה לי שגם פה הזמתי ) הלאדה היא יחסית מרווחת ואם אני אמצע אחת טובה ( כמו שאמרתם "עם טיפולים שוטפים והסטוריה של טיפולים שוטפים כל אוטו הוא אמין" ) אז אני אקנה . בכל מקרה תודה לכולם על העזרה

ולד

פיג'ו 306 XSI

• תוכן חדש...