Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני רישוי ובדיקה- פרסום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה עשיתי טסט לרכב- הייתי במכון באזור המגורים שלי ואחרי הבדיקה ראיתי שהם הדביקו מדבקה עם השם והפרטים שלהם ליד הלוחית רישוי האחורית

שנה שעברה הייתי במכון רישוי אחר והם הדביקו לי גם כן חצי מסגרת קטנה על הלוחית רישוי האחורית עם הפרטים שלהם

השאלה- אם הדבר הזה תקין מבחינה משפטית- אני לא זוכר שחתמתי על מסמך כלשהו שמתיר להם לפרסם את עצמם על הרכב שלי

פורסם

לא! זה לא תקין ויכולת לדרוש מהם להסיר את זה לאלתר.

בהכנסת מכונית למוסך, מומלץ לדרוש מנותן השירות "בלי מדבקות, בבקשה".

המחמירים יצהירו וידרשו גם בכתב - "בלי מדבקות ו/או בלי תוספים ו/או בלי שטיפת רכב".

יכבדו את רצונכם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
היי

לאחרונה עשיתי טסט לרכב- הייתי במכון באזור המגורים שלי ואחרי הבדיקה ראיתי שהם הדביקו מדבקה עם השם והפרטים שלהם ליד הלוחית רישוי האחורית

שנה שעברה הייתי במכון רישוי אחר והם הדביקו לי גם כן חצי מסגרת קטנה על הלוחית רישוי האחורית עם הפרטים שלהם

השאלה- אם הדבר הזה תקין מבחינה משפטית- אני לא זוכר שחתמתי על מסמך כלשהו שמתיר להם לפרסם את עצמם על הרכב שלי

מה הבעיה פשוט להסיר את המדבקה? לוקח פחות זמן מלכתוב את הפוסט.

פורסם

כשעשו לי את זה, וניגשתי בסוף המסלול לשלם, הודעתי לפקידה , שבמקרה הייתה בת משפחה של הבעלים, שאני מחייב אותם על שטח פרסום על בסיס יומי, המחיר לפי גודל מדבקה ומספר מילים כנהוג בלוחות מודפסים :lol: כך שיוצא שהם חייבים לי כבר באותו יום, יותר מעלות העברת הטסט :-P

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

דיברנו על זה בפורום כמה פעמים.

זה דבר נפוץ מאוד, טכנאי מחשבים אחרי תיקון שם על המחשב מדבקה עם שם העסק והטלפון שלו, כנ"ל טכנאי מקררים, מזגנים, מדפסות, מעליות ופחות או יותר כל דבר.

כשקונים משהו למשל בשופרסל, הולכים אחרי זה הביתה עם שקיות שרשום עליהן שופרסל ו"עושים פירסומת לעסק".

על הקופסא של המשקפיים כמעט תמיד יש כיתוב "אופטיקה הלפרין", "אופטיקנה" וכו'.

פירסומת לעסק?

שאולים אותך האם לתת קופסא חלקה או קופסא עם כיתוב?

נראה לי שאם זה היה מנוגד לחוק, לא היו עושים את זה...

אבל אחרי הכל זה דבר זניח ושטותי, אני מוריד את המדבקה ולא מתעכב על זה יותר.

תשחררו קצת...

פורסם

זה עוד על דברים שקנית.

יש כאלו שמדביקים מדבקות על כל הדלתות בבנין או בתוך כל ארונות החשמל כמו מנעולנים/חשמלאים, ואז נוצרת שכבה של מדבקות כי כל אחד מדביק על המדבקה של השני.

מידי פעם אני עובר ומסיר את כל המדבקות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה פירסום יזום בתשלום. זאת אומרת מדפיסים מדבקות ומישהו בתשלום מדביק אותן בכל השכונה.

כמו חלוקת עלוני פירסום לתיבות דואר, שליחת מיילים ספאם, שיחות טלפון ספאם וכו'.

תופעה אחרת ולא קשורה לדעתי למה שמדובר בשירשור.

פורסם

משפטית יש הבדל בין שקית טו אריזה שמביאים לך לבין מדבקה שמדביקים ללא רשותך. אני גם מוריד את זה וחלאס. לא מזיק ולא מותיר סימנים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

איש שם בתחילת שנות האלפיים, הוציא משרד התחבורה הוראת-נוהל, אשר אסרה על מכוני הרישוי להדביק על רכבים את אותן מדבקות פרסום אלא אם קבלו אישור מבעל הרכב.

מכוני הרישוי מבדק הרצליה ו-מ.מ.מ בני-ברק עקפו את ההוראה ע"י הצבת שלטים ברחבי המכון, אשר מודיעים לקהל הלקוחות לפנות אל הבוחן, אם אינם מעוניינים שידביקו על רכבם.

נושא זה התגלגל עד לפתחו של ביהמ"ש המחוזי ת"א, עם נסיון ליצור תביעה יצוגית, אשר לבסוף נדחתה ע"י כבוד השופטת ציפורה ברון(פס"ד עצמו לא פורסם ע"י דוברות ביהמ"ש, אלא רק הובא לידיעת העיתונות).

למיטב זכרוני, כבר למעלה מ-15 שנים שאין מדביקין אצלינו.

בניסוי דרך שערכתי עם לא מעט נהגים ונוסעים, פרסום בדרך זו כמעט ואינו מובחן.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לגבי הדוגמאות שהעלו פה - זה לא אותו המצב

אם אני קונה/לוקח שקית סופר עם השם שלהם זו בחירה שלי. כנ"ל לגבי נרתיק למשקפיים - אף אחד לא מסתיר את הפרסום

במצב שתיארתי במכונים הבעייה שהם מבצעים את זה באופן מוסתר -הבוחן יורד להרכיב את גלאי הזיהום אוויר על האגזוז ועל הדרך שם מדבקה/שלט פרסום שלהם- לפחות אם הם היו שואלים אם אפשר לשים מדבקה עם הפרטים שלהם

בדקתי ולפני כעשר שנים הסיפור הזה הגיע לבית משפט -לצערי השופטת בתיק פסקה לטובת מכוני הרישוי

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548490,00.html

• תוכן חדש...