Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוויה שלי, היו לא מעט רכבים ברשותי ביניהם רכבי ספורט, רכבים זריזים, רכבים סטנדרטיים וגם רכבי תקציב. הרכב שהכי זכור לי לטובה מבחינת ניהוג ונוחות (ואני עדיין מתגעגע אליו מידי פעם) הוא הרנו קליאו דור ראשון שנת 98 ידנית כמובן. היה לה קסם שלא הצליח להתמחזר באף רכב אחר. מבחינת תקלות, במשך שנתיים שהייתה ברשותי חוויתי רק תקלה אחת מזדמנת - נזילה מבוכנות בלימה אחוריות שגרמה לדוושת הבלם לצנוח לרצפת הרכב, למזלי הדבר קרה כשהרכב היה בחניה. אני מקווה שאולי הטווינגו הידנית הנוכחית תוכל לשחזר חלק מהקסם ההוא, אך ייתכן מאוד שאלו חלומות באספמיה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אני לא מבין: מה זה "רק תקלה אחת - הבלמים צנחו לרצפה"? תקלה אחת ברכב חדש בן שנתיים זה סבבה לדעתך?

אתה מזכיר לי את עצמי לפני שנים רבות.... פתאום הרדיאטור נוזל. אמרתי "לא נורא, רק תקלה אחת, הרדיאטור נוזל". מחליפים. אחר כך יש חור באגזוז. "לא נורא, רק אגזוז". מחליפים. הייתי בטוח שככה זה בכל רכב, יש חור באגזוז, יש חור ברדיאטור, לפעמים הולך ראש מנוע, לפעמים הגיר הולך, לפעמים המשולשים, לפעמים מזגן, לפעמים הפנל של המזגן (1000 ש"ח בלבד), לפעמים רק מרים שמשות. לפעמים הידיות מתקלפות, ואז מחליפים... לפעמים יש ריח שרוף של דלק, לפעמים הרכב רועד כשאתה בולם, ועוד ועוד ועוד ועוד... כל דבר זה "רק תקלה אחת, בקטנה". מטפלים מחליפים ויש שקט עד שבוע הבא.

רק כשהחלפתי רכב, קלטתי לראשונה מה זה רכב נורמלי...

עכשיו אתה מבין למה מצחיק אותי היום כשאתה כותב "רק תקלה אחת, הבלמים צנחו ומזל שזה קרה בחניה"? כי ברכב נורמלי, הבלמים לא צונחים ואין נזילה....

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לעניות דעתי, ומצטרף פה לשאר הממליצים, מיהרת להספיד מותג שלם בגלל בעיה שבאמת יכולה לקרות בכל רכב וזאת לאור חוויה מאוד מתסכלת ומסוכנת מהולה בחוסר מקצועיות ושירותיות בעייתית.

שוויו של הרכב צפונה ל 20? קח אותו למומחים אחרים לצרפתיות (גבע או אורן), שווה לך לנסות, מה אכפת לך? מקסימום יצליחו למצוא את הבעיה, מדוע לשלול על הסף?

מודה שאני סקפטי שהמרכזי יצליח לפתור הבעיה עם כל הכבוד להתייעצות עם היצרן.. זה עניין שכבר אמור היה לקרות בביקורים הקודמים, מה גם שלאור ההתנהלות הדבר היחידי שהיו רואים ממני זה את האגזוז + תביעה להחזרת כספי ה"תיקון" הראשון שלא צלח.

תקלות מהסוג הזה מצריכות אורך רוח, מקצועיות, יכולת דיאגנוסטיקה מצויינת ואורך רוח (אורך רוח ציינתי?). שוב, לטעמי, קח למומחים נוספים.

פורסם

"

חזרתי לרכב וקראתי כתבה בטלפון והדלקתי את הרכב, כי היה לי חם ורציתי מזגן.

לאחר כמספר דקות של עבודה הרכב....כבה ושוב, בלי שום הודעה בלוח השעונים."

אני היחיד שהשורה הזאת הדליקה אצלו נורה אדומה? הרכב עבד פיקס כמה ימים ורק כשהדלקת את המזגן הרכב כבה?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מוסכים לא אוהבים תקלות מורכבות שקשה לאבחן. הם מוצפים בעבודה ואחד כמוך זה בזבוז זמן אדיר עבורם שכן הם מרוויחים רק על זמן ולא על זמן פלוס חלפים. לצערי, זה המצב בארץ ובגלל שיש להם מספיק לקוחות הם גם מרשים לעצמם לזלזל. יחד עם, זה גם קשור בצרכן הישראלי שלא מוכן לשלם כסף רב על אבחון תקלה מורכבת.

זה בסדר שנפגעת, גם אני הייתי כך אם זה היה מצבי. מבחינתם, יבוא פראייר, כזה שרוכש מכונית חדשה כל שלוש שנים, זה הלקוח היחידי שהם אוהבים.

פורסם
"

חזרתי לרכב וקראתי כתבה בטלפון והדלקתי את הרכב, כי היה לי חם ורציתי מזגן.

לאחר כמספר דקות של עבודה הרכב....כבה ושוב, בלי שום הודעה בלוח השעונים."

אני היחיד שהשורה הזאת הדליקה אצלו נורה אדומה? הרכב עבד פיקס כמה ימים ורק כשהדלקת את המזגן הרכב כבה?

המזגן לא קשור, לצערי.

הרכב אחרי ששהיתי עם מזגן מספר דקות.

והוא כבה עם ובלי מזגן.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לי נשמע כמו חיישן קראנק, אבל זה אני.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תשבית אותו אצלי בחניה. עם המפתח והקוד של הקודן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מאכזב לשמוע,

היות ואנחנו בתקופת מעבר (2020) - הייתי מצפה מהיבואן בארץ לתת קצת יותר ״יחס״ אפילו אם זה fake בגלל התקופה הנ״ל.

חישוב כלכלי שגוי - אולי מרוויחים כאן כמה מאות/אלפי שקלים, על הסיפור שלך לדוגמא, או על סיפור אחר,

מתאר לעצמי שאין הרבה רכבים עם תקלה ״מסתורית״ כמו שלך, לכן, בחישוב פשוט, עדיף היה לתת לך פיצוי + החזר כספי מלא.

שבחישוב כלכלי ראוי - זה אומר שאולי בעתיד הקרוב תרכוש לעצמך רכב, או למישהו שתמליץ לו,

ואז יש רווח והוא ״קצת״ יותר גדול מתיקון מוסך.

ושוב אזכיר, היות ויצאו המון שדרוגים לרכבי רנו ויצאו דגמים חדשים שמגיעים לאט לאט ויגיעו לארץ, הייתי מצפה מהם, חוץ ממהלך שיווקי ופרסומי, לתת קצת ״יחס״ ללקוחות הוותיקים.

והייתי שמח לסגור את זה במשהו קצר -

כשהיבואן לא נלחם על ״הסטיגמות״ (צרפתיות וכו׳), אין סיבה להאשים את הישראלי שמסנן בכמה מילים ״צרפתי זה זבל״, מאכזב.

פורסם
מאכזב לשמוע,

היות ואנחנו בתקופת מעבר (2020) - הייתי מצפה מהיבואן בארץ לתת קצת יותר ״יחס״ אפילו אם זה fake בגלל התקופה הנ״ל.

חישוב כלכלי שגוי - אולי מרוויחים כאן כמה מאות/אלפי שקלים, על הסיפור שלך לדוגמא, או על סיפור אחר,

מתאר לעצמי שאין הרבה רכבים עם תקלה ״מסתורית״ כמו שלך, לכן, בחישוב פשוט, עדיף היה לתת לך פיצוי + החזר כספי מלא.

שבחישוב כלכלי ראוי - זה אומר שאולי בעתיד הקרוב תרכוש לעצמך רכב, או למישהו שתמליץ לו,

ואז יש רווח והוא ״קצת״ יותר גדול מתיקון מוסך.

ושוב אזכיר, היות ויצאו המון שדרוגים לרכבי רנו ויצאו דגמים חדשים שמגיעים לאט לאט ויגיעו לארץ, הייתי מצפה מהם, חוץ ממהלך שיווקי ופרסומי, לתת קצת ״יחס״ ללקוחות הוותיקים.

והייתי שמח לסגור את זה במשהו קצר -

כשהיבואן לא נלחם על ״הסטיגמות״ (צרפתיות וכו׳), אין סיבה להאשים את הישראלי שמסנן בכמה מילים ״צרפתי זה זבל״, מאכזב.

מנהל המוסך, לטענתו, אומר שהרכב תקין לגמרי ואנחנו, פחות או יותר, גורמים/ממציאים תקלות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
מנהל המוסך, לטענתו, אומר שהרכב תקין לגמרי ואנחנו, פחות או יותר, גורמים/ממציאים תקלות.

כי מי לא אוהב לגרור את הרכב מספר פעמים למוסך באמצע יום עבודה, הריי מתוך תחביב/פטיש שלך ושל אחיך, ביצעתם גרירות/בזבזתם את זמנכם.

- אין צורך להיות צלול יתר על המידה, בשביל להבין שאין הגיון במה שהוא אומר ולא סתם תגררו את הרכב כל שני וחמישי למוסך..

פורסם

מצב בעסה לכל הצדדים.

ציפית שהם יגידו לך, תשמע חביבי, נכשלנו?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...