Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^
עזוב גלונים, אני רוצה את זה ותראה את המחיר...

תנסה להוסיף מוצרים עד לתקרה של 75$ כדי להמנע מהמע״מ.
עדיפות למוצרים קטנים וקלים כמו מטענים וכבלים למינהם אם אתה צריך. זה אומנם לא יוזיל את המשלוח, אבל תוכל אולי לחסוך בעלות הכללית.
יש המון מוצרים קטנים באמזון שזולים בהרבה מבארץ.
קח בחשבון שמחיר המשלוח הכולל יהיה כפקטור של המחסן שהמוצר יוצא ממנו, כלומר עלות משלוח של 2 מוצרים מאותו מחסן שילוח יהיה זול יותר מ2 מוצרים שכל אחד נשלח ממחסן אחר.
הצער הוא שאין לך באמת דרך לדעת מאיזה מחסן זה יוצא, רק לנסות להבין לבד לפי עלויות המשלוח על פי המוצרים שתוסיף.
מקווה שהייתי ברור :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם

נראה שהמחירים חזרו לטווח שפוי, נניח מתאם לגרניק שעלות המשלוח שלו לפני שבוע עמדה על 130 ש"ח ירדה ל סביבות 40 ש"ח. 

פורסם

זה עוד לא שם,

אביזרי טיפוח , מחיר 80 שקל משלוח 110 , יותר מעלות המוצר.

התשלום לפי משקל וגודל אריזה עדיין גבוה ביחס לעלות המוצר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה עושה חובב דיטיילינג שלא קנה חודשים אם לא יותר, מחכה שיחזרו את המשלוחים ללא עלות?

לא חובה, אפשר גם לקנות בארץ (כמה התגעגעתי לזה) למשל באבי חלפים ברחובות.

ואם כבר אז להתנסות במוצרים חדשים כולל טרטל שלא חשבתי שאקנה פעם את המוצרים שלה..

אפילו האריזה מזמינה. תענוג. 

IMG_20201214_134544.jpg

IMG_20201214_134559.jpg

ריחות שיהיה נעים ברכב

IMG_20201214_132911.jpg

מוצר מעניין נגד אדים. (טרם נוסה)

IMG_20201214_132841.jpg

IMG_20201214_132836.jpg

מעט שמפואים לגוון את המבחר.

IMG_20201214_132815.jpg

IMG_20201214_132810.jpg

פדים חדשים (יבוא שלהם) שהגיעו ממש עכשיו בקרטונים לחנות. (משכתי/גנבתי... כמה)

IMG_20201214_132756.jpg

IMG_20201214_132753.jpg

איך אפשר בלי אוטמי צבע או את המוצר המדובר של טרטל.

IMG_20201214_132704.jpg

IMG_20201214_132637.jpg

תמונה קבוצתית.

IMG_20201214_132628.jpg

IMG_20201214_134520.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

תאמין לי אין כמו לקנות בחנות פיזית. הם גם הרחיבו את החנות, לא כמו בעבר שהיה צריך לבקש מוצרים

היום הכל זמין על מדפים מסודר היטב. גן עדן לחובבי דיטיילינג. 

פורסם

חבל שאין חנות בסגנון הזה באזור הדרום.
הזמנתי כל הרבה בשילוח חינם, יש לי עדיין מלאי גדול של כל המוצרים.
כנראה שאזמין מאוטוסטור חולון ברגע שהמלאי שלי יגמר. השרות שלהם זכור לי לטובה.

S60 Rdesign

פורסם

באוטוסטור אין את המבחר של אבי חלפים. בדוק באתרים ותראה מוצרים בלעדיים באבי חלפים.

החנות גם מרשימה, גדולה עם מבחר עשיר ונגיש. הבעיה הגדולה, חור בכיס. (אך הסיפוק/הנאה שווה כל אגורה)

פורסם

דרך אגב מחירים שלו מצויינים ומבחר מעולה. אין בכלל סיבה להזמין מחו"ל

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

איזו השקעה, מכל טוב החנות. על פי המדבקות המחירים סבירים אפילו ממש טובים.

אבל אפליקטורים כמו  הכחול שקנית ב 25 שקל אפשר להזמין במחיר הזה שישיה בעאלקספרס. ( קניתי לפני שנה, הגיע תוך שבועיים) , אבל כל השאר נראה ממש תחרותי והוגן גם בהשוואה לאמזון. 

מעניין לפי מה בחרת מוצרים, גם סונקס גם טרטל וגם אחרים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

איזו השקעה, מכל טוב החנות. על פי המדבקות המחירים סבירים אפילו ממש טובים.

אבל אפליקטורים כמו  הכחול שקנית ב 25 שקל אפשר להזמין במחיר הזה שישיה בעאלקספרס. ( קניתי לפני שנה, הגיע תוך שבועיים) , אבל כל השאר נראה ממש תחרותי והוגן גם בהשוואה לאמזון. 

מעניין לפי מה בחרת מוצרים, גם סונקס גם טרטל וגם אחרים.

חנות שהיא גן עדן עבורנו. מדפים של שלל מוצרים איכותיות חלקם בלעדיים אצלם.

יש שם מבחר עשיר יותר מאשר באוטוסטור.  לגבי האפליקטורים, קונה כמויות בדרך כל בעליבאבא/אמזון וכד' גם לצמיגים בחבילות של 10 יחידות, אולי אחזיר ואקח מוצר אחר. 

מעולם לא אהבתי את חברת טרטל, גם שלא היו מוצרים מתחרים כמעט, העדפתי מוצרים אחרים. (במיוחד אוטוגלים) אבל לאחר שלל ביקורות בעולם כולל כאן על מוצר שהוא הברקה חד פעמית (למרות שנראה לי שקנו נוסחה מוכנה מחברה אחרת) החלטתי אחרי התלבטויות לרכוש מוצר אחד לניסיון, מילא אין לי ממש כרגע QD מועדף. (את קארפו פחות אהבתי)

סונקס, זה מוצר לניקוי פנימי, אני אוהב הרבה סוגים של תכשירים לניקוי פנימי (ריפודים, שטיחים, פלסטיקים) כי אני נוהג לתחזק את הפנים כל כמה שבועות. (פעם עם סונקס, שול, ועוד מוצרים)

GYEON זה אוטם צבע שאפשר ליישם עם השטיפה, בדיוק מה שאני צריך. הביקורת טובות, צריך לנסות גם על רטוב, וגם על ייבש. 

פורסם

בתור אחד שגר ברחובות אני תמיד בודק קודם כל אצל אבי, המבחר גדול (מדיי אפילו) והמחירים שלו יחסית טובים, לא תמיד הכי זולים אבל מצאתי כבר מוצרים שאצלו היה זול יותר מלהזמין מחו״ל. 

הייתי שם המון פעמים ותמיד יצאתי מרוצה, אם מישהו מהאיזור גם אני ממליץ. אפשר גם לבדוק ולהשוות את המחירים של הפריטים קודם באתר כדי לא להגיע ולקבל הפתעות.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 7 שעות, banji man כתב:

תמיד שמח לנסות חנות חדשה. התחרות טובה לנו.
למי שמכיר, איך שרות ההזמנות והמשלוחים שלהם?

הזמנתי משם פעמיים חלקים לטיפול שנתי, משלוח הגיע מהר ללא בעיות. הם כן היו יקרים בערך ב 10% ביחס למקומות אחרים

• מעניין 1
  • תוכן חדש...