Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הייתי בחו"ל והאוטו שלי לא היה פעיל ארבעה חודשים מהזמן שהיה צריך לעבור טסט.

בנוסף היתה לו איזה תקלה בגיר, כך שהוא נגרר למוסך ומתוקן שם. כרגע האוטו במוסך שרחוב על ידו יש מכון רישוי לרכב...

השאלה שלי היא כזאת, האם חייבים להוציא רישיון זמני לרכב בשביל זה, או שאפשר לקחת את הסיכון ולנהוג משם למכון הרישוי? במכון הרישוי ישאלו איך הבאתי את הרכב? ואם חייבים אישור זמני איך מוציאים אותו?

דבר נוסף, מבחינת אגרה רק הפסדתי את החודשים האלו או שעלי לשלם קנס?

ועוד שאלה בקשר לביטוח, עלי לחדש את הביטוח לפני הטסט או שאפשר אחר כך?

תודה לעונים

פורסם

שלם אגרה וקח את האוטו למכון רישוי. לא ישאלו איך הגעת לשם.

אין קנס.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם

ביטוח לפני הטסט ... מה השאלה בכלל..

מילא לנסוע בלי טסט ..אבל בלי ביטוח??

וגם בודקים את הביטוח בטסט.

לגבי נסיעה למכון רישוי.. עקרונית אסור לנסוע ויש קנס.

עד 4 חודשים זה רק 250 ש"ח ו 6 נקודות

אם עברת כבר 4 חודשים אז תכין 1000 ש"ח.

יתכן שלמוסך יש אפשרות להקפיץ לך את הרכב למכון רישוי ... תשאל

פורסם

למכון רישוי לא אכפת איך הגעת. אם האגרה משולמת (אין קנס רק החודשים שהפסדת) ויש ביטוח בתוקף אין בעיה.

בקשר לנסיעה ללא טסט, זה כבר עניין שלך. אם אתה רוצה ללכת על הצד הבטוח ביותר, תזמין גרר, אתה יכול לסוע למכון ולקוות שלא יקרה כלום. אם פחות מ4 חודשים לא אמורה להיות בעיה בכלל

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לדעתי שלם למוסך עוד כמה שקלים , והוא יעביר לך את הרכב טסט.

יהיה הפתרון החוקי הזול ביותר. (בהנחה שאתה מחשב עלות הזמן במשרד הרישוי להוצאה של רישיון זמני )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אף אחד לא שם לב שפות"ש היא אשה?

ולעניין - קחי את עצתו של ירון. למוסך גם הביטוח שלו. קני את שלוות נפשך בכמה עשרות ש"ח.

לגבי הביטוח - חדשי אותו מחר בבוקר. בלעדיו לא תוכלי להשתמש ברכב גם אם המוסך יעביר אותו טסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קורקו - לא הייתי מעיז להתניע רכב בלי ביטוחי חובה וצד ג' לפחות. בודאי אם אני מהאנשים ששואלים האם צריך ביטוח - בדרך כלל אנשים כאלה יקרסו אם תהיה נגדם איזו תביעה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמרתי מה שצריך, לא מה הייתי עושה.

ברור לי שצריך לפחות צד ג' (האלה אם כן אתה אשיר ללא תחתית או משהו כזה)

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

רישיון זמני ל48 שעות עולה כ40 שח במשרד הרישוי.

לא צריך שום גרר.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

תודה לכל העונים.

סתם לידע כללי, שלמתי את האגרה דרך האינטרנט באתר של משרד התחבורה ואז קבלתי את ההודעה המפתיעה הבאה (ציטוט מתוך האתר של משרד התחבורה):

"

להזכירכם, ניתן לנהוג ללא נשיאת רישיון נהיגה ורישיון הרכב בעת הנסיעה. עם זאת, חלה חובה לשאת תעודה מזהה רשמית של מדינת ישראל (תעודת זהות או דרכון), תעודת ביטוח ונספחים לרישיון הנהיגה או רישיון הרכב, במידה וקיימים."

עריכה אחרונה על ידי Nechama Rakow
פורסם
רישיון זמני ל48 שעות עולה כ40 שח במשרד הרישוי.

לא צריך שום גרר.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

ועוד עלות של שעתיים לפחות לעמוד בתור במשרד הרישוי עד שמקבלים את הרישוי וובתור לדואר לשלם את 40 השקלים.

פורסם
תודה לכל העונים.

סתם לידע כללי, שלמתי את האגרה דרך האינטרנט באתר של משרד התחבורה ואז קבלתי את ההודעה המפתיעה הבאה (ציטוט מתוך האתר של משרד התחבורה):

"

להזכירכם, ניתן לנהוג ללא נשיאת רישיון נהיגה ורישיון הרכב בעת הנסיעה. עם זאת, חלה חובה לשאת תעודה מזהה רשמית של מדינת ישראל (תעודת זהות או דרכון), תעודת ביטוח ונספחים לרישיון הנהיגה או רישיון הרכב, במידה וקיימים."

אכן לא חובה לנסוע עם רשיון רכב עליך, אבל נסיעה כאשר רישיון הרכב לא בתוקף זאת עבירה על החוק.

ובשביל שהרשיון יהיה בתוקף צריך לשלם אגרה ולעבור את המבחן השנתי (טסט)

השוטר שנוסע מאחוריך יכול פשוט להקליד את מספר הרישוי של הרכב במסוף ומייד לראות אם הרישיון בתוקף

בלי לעצור או לשאול משהו

• תוכן חדש...