Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזמין מחו"ל, עם שילוח ומיסים והכל יעלה לך פחות מחצי ממה שיעלה לך בארץ וזה אצלך תוך 4 ימים!

ממליץ בחום על alfaworkshop.co.uk

פורסם (נערך)

אכן. שם אני מזמין כבר שנים וגם לאלפא הקודמת קניתי משם.

בשקלול רשימת הרכיבים שנדרשים להחלפה יוצא שאצטרך לחלק את הקניה לשלושה משלוחים אומנם יוצא הפרש של 200 ש"ח בערך יותר בגלל עלויות משלוח נפרדות אבל זה יחסוך כאבי ראש של מכס ומיסים.

בממוצע של 3 שבועות לחבילה יוצא שהחלקים יהיו אצלי לכל המוקדם בדצמבר.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עברו להן קצת יותר מ 4 שנים ואנחנו שוב לפי החלפה. מעדכן שבפעם הקודמת כל החלקים שפורקו היו נראים חדשים לגמרי. למעשה הם עדיין אצלי באיזו פינה.

כרגע מתחיל להיערך להחלפה שניה. הרכב עומד על 90,000 ק"מ, תוואי הנסיעות כמעט ולא השתנה. אפילו קצת ירד - 4 פעמים בשבוע, 30 ק"מ ביום. הרכב מפגין אמינות מופתית ולמעשה חושב הפעם לא לגעת במשאבה ובמותחנים מניסיון של הפעם הקודמת. במקום זאת להשקיע בחלקי מתלה והיגוי שמן הסתם  בלויים אחרי קרוב לתשע שנים. למרות שהרכב מרגיש דיי טוב אבל בכל זאת..

אז למה בעצם אני מקפיץ את השרשור? כמה שאלות:

א. האם צפויות בעיות לייבא רכיבי מתלה ארצה?

ב. איזה חלקים בדיוק מחליפים בד"כ? יצא לי לשמוע מושגים כמו תפוחים, בושניגים (בוקסות?), משולשים וכו'. מניסיונכם, מה נחשב ליישור קו ממוצע?

ג. האם כדאי לגעת בבולמים\כריות בולמים כטיפול מונע?

ד. אותה שאלה מסעיף ג' לגבי תושבות מנוע\גיר.

תודה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...