Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איכשהו קרה דבר נורא....

נכנסתי לצומת באדום!!

בניסים זה נגמר בדפיקה קלה בין שני מכוניות, תודה לה' יתברך!

רציתי לסגור את בעניין בין שנינו בלא ביטוח

והנהג השני איים שאם לא אתרצה לסכום המופרז שביקש הוא יזמין משטרה

בסוף הסתדרנו....

השאלה שלי:

במידה והיה מזמין משטרה, האם הייתי מקבל דו"ח על הנסיעה באדום??

עריכה אחרונה על ידי אייזיק דייטש
פורסם

לדעתי אם המשטרה היתה מחליטה לחקור זה היה מסתיים לא רק בדו"ח אלא גם במשפט על הדרגה החמורה ביותר של מעבר באור אדום, כזה שגרם לתאונה.

 

והערה קטנה - אם הניק שלך בפורום הוא שמך האמיתי אתה עלול להיות בבעיה - אם הבחור יחפש אותו בגוגל הוא ימצא את הפוסט הזה, וזו כבר הודאה באשמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לדעתי אם המשטרה היתה מחליטה לחקור זה היה מסתיים לא רק בדו"ח אלא גם במשפט על הדרגה החמורה ביותר של מעבר באור אדום, כזה שגרם לתאונה.

 

והערה קטנה - אם הניק שלך בפורום הוא שמך האמיתי אתה עלול להיות בבעיה - אם הבחור יחפש אותו בגוגל הוא ימצא את הפוסט הזה, וזו כבר הודאה באשמה.

 

אין מה לחקור, זו היתה התנגשות קלה ב"ה ותו לא, וגם לא היה ויכוח על האשמה, סיימנו עם 300 ש"ח.....

 

הוא לא השם שלי...

אגב הנהג היה ערבי מהשטחים, אולי זו הסיבה שהוא לא באמת עירב משטרה

פורסם

300 שקלים על מעבר באדום וגרימת תאונה. זכית גם אם לא היה לו נזק בכלל ובכל הכסף הוא הלך להדסון לאכול סטייק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

×
×
  • תוכן חדש...