Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעל אקסנט תמיד הטרידה אותי בעיית הדאש בורד המתפרק!!

ובכן מצאתי פתרון אידיאלי לדעתי(במקום לקנות דאש בורד חדש במחיר 3000 מיונדאי או במקום לקנות מפירוק ולחכות שייסדק ויישבר שוב).

מה שעשיתי היה כך:

קודם כול הדבקתי באמצעות דבק אפוקסי את כול הסדקים שהיו על הדאש(והיו הרבה) ככה שלא היה יותר רעש של קרקושים והאפוקסי הדביק בצורה חזקה מאוד!!

אחר כך הזמתי מחברת ריפודים כיסוי דאש מותאם אישית לפי דגם הרכב(יש להם להמון רכבים ככה שגם בעלי רכבים אחרים מיונדאי יכולים להשתמש ברעיון).

לאחר מכן קניתי דבק מגה מסוג BISON שהוא הטוב מסוגו והדבקתי כדקלמן:

קודם כול מורחים דבק בהרבה נקודות על הדאש (אך לא להשתולל עם הדבק) ומחכים כרבע שעה עד שרואים בועות כאלו על הדבק(ככה יודעים שהוא מוכן להדבקה) לאחר מכן לאט לאט מדביקים קטע קטע של הכיסוי לדאש ומהדקים טוב טוב!!

אני חייב לציין שהתוצאה בעייני הייתה מדהימה והכיסוי ממש יפה ומותאם אישית לרכבים(יש בהרבה צבעים אך בעיני השחור אידיאלי לכולם).

אם מישהו צריך עזרה או הסברים אז בכיף...

צירפתי תמונות להנאתכם..........

יום טוב חברים...

תמונה000.jpg

תמונה001.jpg

תמונה002.jpg

פורסם

תודה על התגובה !!!

הכיסוי עלה לי 120 ש"ח

דבק 10 ש"ח

עבודה כשעה וחצי עבודה עדינה................

פורסם

חשוב לי לציין חברים למי שרוצה לעשות שלא להדביק את כול המשטח לגמרי!!!

אלא לשים כמות של דבק מגע נדיבה אך עם כמה רווחים בין מריחה למריחה

כמו שאתם רואים זה יושב מצויין ככה ולא נוצרות כול מיני היפוחים ויש מקום לאוויר להכנס קצת מכמה פינות שזה חשוב לשמירה לאורך זמן!!!!

פורסם

הכיסוי נקנה מחברה בשם TOP CAR אני לא ממש יודע איפה הם יושבים אבל הם משווקים את המוצרים שלהם דרך רפדים וחנויות אביזרי רכב אני רניתי מליד הבית בנהריה מקום שנרקא "רדיו יזיד" אני יודע שקצת קשה למצוא את המקומות שמשווקים את הכיסויים האלו אך מי שרוצה שידבר איתי

0523673271 עמנואל

אני בכיף יעזור לו

פורסם

מוכרים כאלו כיסוים באוטו דיפו אני לא יודע אם בכל הסניפים אבל אני קנית בסניף של בילו סנטר כיסוי ללאונה שלי

וזה נראה דיי טוב אבל בסוף החזרתי אותו.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
  • תוכן חדש...